Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ IRAK (GEYİK YOK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
43.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAYFANIN SONUNA BAKIN

Yorum Yok Yoruma Gerek Yok

15 Ocak 2003�te aralanan Türkiye�nin bu karanlık ve puslu vadisi, 29 Aralık 2005 Perşembe akşamı bu macerasında son sözlerini söylüyor�

Efe Yakup Karahanlı olarak doğan, Ali Candan olarak büyüyen, daha sonra yüzünü ve tüm hayatını değiştiren Polat Alemdar, mafyayı çökertmek amacıyla girdiği bu yolda dünya baronlarının karşısına çıkar. Sevdiklerini korumak için her şeyi göze alan Polat, bunu Lisa ve Amon�un karşısında da yapabilecek mi?

Diğer taraftaysa sevdiği, Polat Alemdar olduktan sonra bile vazgeçemediği Elif�i ölümle pençeleşmektedir. Polat, sevdiğini ölmeden son bir kez görebilecek mi?

Kurtlar Vadisi Operasyonu sona ererken Polat, sevdiklerinin, hayatının hesabını mahkemede vermektedir. Polat mahkemeye nasıl çıkacak? Mahkemede onu neler bekliyor?

Yayınlandığı ilk günden itibaren izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi, yayınlandığı 4 sezon boyunca gündemden hiç düşmedi.

100�den fazla yeni karakter yaratan Kurtlar Vadisi, iki ünlü Hollywood yıldızı Sharon Stone ve Andy Garcia�yı da oyuncu kadrosuna katarak izleyicisine bir görsel şölenle veda edecek.

29 Aralık 2005 Perşembe tüm Türkiye nefesini tutacak, Kurtlar Vadisi son kez Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak�

Özal öldü mü, öldürüldü mü?

Saddam'a Halepçe katliamının zehirli gazını kim sattı?

11 Eylül suikastçilerinin Türkiye bağlantısı ne?

Veee.

Polat Alemdar Los Angeles'ta!

Dünya Baronu Amon (Andy Garcia) ve Lisa'nın (Sharon Stone) karşısına çıkacak olan Polat'ın kalemi kırılacak mı?

Veee..

�Kurtlar Vadisi � Irak� filminin tanıtımı ilk kez bu hafta Kurtlar Vadisi'nde yayınlanacak�

Polat ile Nizamettin karşı karşıya...

Kılıç'ın Nizamettin ile sürpriz buluşması sonunda, kripteks için mücadele eden herkes, düşmanının neye sahip olduğunu anlamıştır. Şifre Polat'ta, anahtarsa Nizamettin'in elindedir.

Memati, Abdülhey'i koruyamamanın pişmanlığını yaşarken, Nesrin'in hatası Laz Ziya'ya bedel ödetecektir. Polat'ın harekete geçebilmesi, Nizamettin'in bağlantılarına ulaşmasına bağlıdır. Elif, cihazlara bağlı şekilde yaşamak zorundayken kendisine gelen dünürcüyle şoke olur. Nizamettin bir yandan Abdülhey'in hayatı pahasına pazarlık yaparken, bir yandan da Polat ve adamlarının saklanmış oldukları yeri öğrenir. Polat, Nizamettin'in isteğine uyacaktır. Kurtlar Vadisi' nde son için geri sayım başlamıştır artık.

Polat, tüm sevdiklerine kendisiyle ilgili gerçekleri anlatmaya başlar. Aslında bu, hem bir helalleşme, hem de bir yol ayrımıdır. Polat'ın açıklamalarını yeterli bulmayan Safiye, Halo ve Memati'nin öğrenmek istediği bir şeyler vardır hala. Polat için iki önemli şey kalmıştır. Birincisi kripteksi açmak için gerekli olan şifre ve anahtarı bulmak, ikincisi Nizamettin'in bağlantılarını belirlemektir. Elif'in durumuysa gittikçe ağırlaşmaktadır. Onun tek isteği bir an önce ölmektir. Gizlice İstanbul'a dönen Kılıç, Nizamettin'e ulaşmaya çalışır. Bu sürpriz buluşma gerçekleştiğinde kripteks, şifre ve anahtarı bir araya getirmeye çalışan herkes, neye, ne kadar sahip olduğunu öğrenecektir artık

Bu Bölümde de büyük gerginler çıkacak ve çok güzel bir bölüm olacak
    96. bölümün değerlendirmelerini bu topikte yaparsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 3 Şubat 2006 15:14:22 >

• Kurtlar vadisin den Büyük dönüş aksiyonun fuuullll olduğu şu anlarda Tekrar dokundurmalı vecizelerle renkli diyaloglar komedi vallahi vadi vadi olalı yine aynı.
  • Evet bölümü izledik ve gayet güzel ve yine ilgi çekici bir bölümdü bizi baya bi sürükledi dizinin nasıl bittiğini bile anlamadık hatta ben dizi bitince bayabi şaşırdım. Dizinin her sahnesi çok güzeldi tebrik ettim son bölüme kadar böle gitmelerini dilerimm.
    Yorumlarınızı bekliyorum lütfeeen...

• yeni dönemin en güzel bölümlerinden birisiydi
  • bu bölümde dan polat gayet iyiydi ya biraz sapmadılar mı???? bu davinci şifresi olayına fazla takıldılar gibi ya neyse görcez
  • peki bu hafta ne olacak
  • Bu önümüzdeki bölüm olacakları (Tahminen) şöle kabaca bi sırayalım:
    Polat herkese anlatır gerçekleri duyan Holodan gürültü çıkabilir ama kestirmek çok zor memati yine sinirlenebilir. Usta benden niye sakladın diye. Erhan zati çal oynasın vur patlasın. Nevzat ve Pürmüz sesini çıkarmaz. Önemli olan bunu Elif Ömer baba .... Hikmet e açıklaması daha egzantirik şeylere sebebiyet verebilir.
    Sanırım 94 te Nizamın peşine düşülür buluşma noktası boyacılar izlenir.
    operasyon olurmu bilmem bu arada tabiki Gizli güç Polatı rahat bırakmaz yerlerini tekrar tespit edebilir ve polat çatışmanın ortasında kalabilir.
    şimdilik bu kadar komplo yazabildim daha sonra devamını buluruz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence böyle bi açıklamayı önce ailesine yapar yani ömer babaya filan şu anda onlara devlet için çalıştığını söylemez belki bir ihtimal sadece baronun oğlu olduğunu söyler

bu arda ellerindeki kripto ile lgili gelişmeler olabilir zaten anahtar kılıçta kılıçın çakısı kılıç bunu anlayınca kriptonun peşine düşecek

dizide 98. bölümde bitecekkkkk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morlale -- 5 Aralık 2005, 14:35:58 >
  • bu son 2 bölüm çok güzeldi.bu sezonun ilk bölümlerinin bernatlığını bu son 2 bölüm kurtardı.gelecek bölümde ne olur derseniz hiç bir fikrim yok.
  • Sayfa üzerinde biraz oynadım Kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 6 Aralık 2005, 19:33:44 >
  • zaten dizi 98. bölümde bitcek milliyette de haloyla röportaj yapılmış ve öleceğini söylemiş ya 94 ya 95 halo yolcuuuuu
  • inşallah yarın diziden çok özet izlemeyiz
  • abi yapma ya kötü haberi verme abi o adam ölmesin yaw ne istiyolar Kurtlar Vadisinde Çakır, Seyfo Dayı gereksiz ölümler oldu. Şimdi Halo da ölürse tamam artık ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

abi yapma ya kötü haberi verme abi o adam ölmesin yaw ne istiyolar Kurtlar Vadisinde Çakır, Seyfo Dayı gereksiz ölümler oldu. Şimdi Halo da ölürse tamam artık ya.

üzgünüm bende çok seviyom onu ya keşke sonuna kadar dursaydı son bölümde falan halletselerdi yaa ama şöyle demiş "herkes karakteri beğendi fakat unutmasınlar ki halo kötü bir adam ve cezasını çekmesi gerek"

hayır ya köyü deilsin yaaa...
  • Abi o adamın konuşması hareketleri karakteri beni kırıp geçiriyo ya vallahi billahi ya.
  • Vallaha geçen haftaki bölüm bu sezonun en iyisiydi inşallah böyle devam eder bugün de
  • Evet Beyler Bir vadi günü daha geldi çattı hadi bakim hayırlısı. Bu akşam neler olacak neler Gerilim dolu bir bölüm beklyor bizi. Konunun başlığını bölümle ilgili değiştireceğim.
  • ya bu topice yazı yazdım ama resimdeki nizamettinle kılıcın karşılaştığı resmi yeni gördüm
    en çok merak ettiğim o bu bölümde istediği kadar aksiyon olsun umrumda değil tek merakım bu ikisinin ne konuşcağı ...
  • ben bu polata ölürüm abi annesine sarıldı ya ağlıyom yemin ederim
    annesine açıklarken çalan türküyüde hemen kaydettim tele müthiş bişey ya
  • simdiye kadar izlediğim en kötü bölümdü heralde ...
    resmen 98.ci bölüme kadar nasıl götürürüz diye zaman gecirmeye calısıyolar....
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.