gercekten ya olucak is deildi bende cıldırdım o sahnede bakalım yarın ne olucak polat a ne olucak cakıra ne yapacaklar isler iyice karıstı mı bilmem
quote:
Orjinalden alıntı: dj seco
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
Kazma meral kazma, kazma..
Yolda görsem boğarım ya , acayip itici bir kadın
gercekten ya olucak is deildi bende cıldırdım o sahnede bakalım yarın ne olucak polat a ne olucak cakıra ne yapacaklar isler iyice karıstı mı bilmem
sende mi ilk defa izliyorsun seco
Neyseki yarın kurtulacaklar.. Aslan Bey gerçekten çok baba adam walla adam ne planlar kurdu ve en sonunda istediğini yaptı ki zaten polata verdiği görev çok büyük polatın işide çok zor ama gerçekten muhteşem zekalarıyla amaçlarına ulaşıyorlar.. Türkiyede derin devletin zararlısıda var yararlısıda aslında yasadışı olmamalı en azından dizide polat rolünü canlandıran adam gibiler için bu bir suç olmamalı nede olsa büyük bir mafya konseyini çökerterek ülkesine bir katkıda bulunuyor kolay görev değil arkadaşlar Belki rol icabı ama hep dedim bu dizi bişiler anlatmaya çalıştı bu olanlar tam olarak olmasada çoğunluğu gerçek...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme