Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ IRAK (GEYİK YOK) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
43.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hadi bakalım IRAK heyecandan geberiyom
  • war ya beyler su anda heyecandan olmek uzereyim hazırlanıp sinemaya gidecem siyah gömlek siyah pantolon siyah ceket BURASI KURTLAR VADİSİ

heyecanlıyım

• Topiğin adını değişecem Gidin izleyin öle gelin 4 gündür azımı zor tutuyorum zati gelin de muhabbet edek. Bu arada; ne diyo bu Abdülhey Ayıp oluyomuş.
  • ya güven kardeş bizim kastamonuda bir tane sinema var ondan da sabahtan yer ayırdım az önce almaya gittim adamlar motor yandı filen diyo kafayı yicem ama belki düzelebilir diyorlar inşallah düzelir.yoksa delirecem sıkıntıdan patlıyom ya offfff
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Arkadaşlar bugün çoğunuz için büyük gün hadi bakim sizde izleyinde bi konuşalım şu Irak ı hadi bakim.

galaya gittin heralde

ben ilk seanslarda gitcektim sonra çoluk çocuk çok olur diye 8 seansına aldım bileti valla heyacanla bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Arkadaşlar bugün çoğunuz için büyük gün hadi bakim sizde izleyinde bi konuşalım şu Irak ı hadi bakim.

galaya gittin heralde

ben ilk seanslarda gitcektim sonra çoluk çocuk çok olur diye 8 seansına aldım bileti valla heyacanla bekliyoruz

Yemin attik yeminimizi tuttuk eyvallah bir abimiz sağolsun çaba gösterdik girdik.

• sana helal olsun güven kardeş bizim yapamadığımızı sen yaptın nasıldı güzelmiy di polat alemdarı gördün mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulu_tan_1991

sana helal olsun güven kardeş bizim yapamadığımızı sen yaptın nasıldı güzelmiy di polat alemdarı gördün mü?

Necati Şaşmaz Abi ben o adamın kişiliğini seviyorum ya o adam çok iyi birisi ya. herkesi gördüm Devlet bakanları bile vardı ama çok zorluk çektik bakanlar olduğu için.
  • abi ben bole bisey izlemedim DANTE ye
  • eskiden Amerikalıları sevmezdim Şimdi elime bir geçirsem alyını gebertirim Ama bişey söyliyim mi kurtlar vadisi amerikan yandaşı gösterim yapıcak diyenlere kapak olsun bu şimdi amerikalılardan nefret ediyorum alayına
  • quote:

eskiden Amerikalıları sevmezdim Şimdi elime bir geçirsem alyını gebertirim Ama bişey söyliyim mi kurtlar vadisi amerikan yandaşı gösterim yapıcak diyenlere kapak olsun bu şimdi amerikalılardan nefret ediyorum alayına

warya ben en cok DANTE ye uyuz oldum allahım ya adamı verseler bana...
    nese rol icabıydı ama deli oldum iste

• film gerçekten iğrençti.yakışmadı k.v.ye
  • Ben beğendim senaryo , çatışmalar çok iyiydi.
    Özellikle sonlara doğru olan roket atarlı sahneler mükemmeldi

Yer yer de komikti , salonun hemen hepsinin güldüğü 3-4 sahne vardı
    Polat ın Samle konuştuktan sonra dediği : ' Tanrı nın çocuğuymuş memati , memati : o..... çocuğu ' lafı bayaa komikti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 4 Şubat 2006 13:53:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: talaria

film gerçekten iğrençti.yakışmadı k.v.ye

Al işte bir tane daha racon mu kesceklerdi orda

@beckhir

abi manyak güldüğüm sahneler vardı Erhanın her konuşması Mematinin küfürleri koptum ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

Ben beğendim senaryo , çatışmalar çok iyiydi.
    Özellikle sonlara doğru olan roket atarlı sahneler mükemmeldi

Yer yer de komikti , salonun hemen hepsinin güldüğü 3-4 sahne vardı
    Polat ın Samle konuştuktan sonra dediği : ' Tanrı nın çocuğuymuş , o..... çocuğu ' lafı bayaa komikti

benim de salon yıkıldı

POLAT ALEMDAR : ELMALI PASTA
    MEMATİ BAŞ : ABİ BENDE KÜNEFE

MEMATİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj seco -- 3 Şubat 2006 21:46:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: _vanilin_

hey sorun ne hep aglıyosun ya merak ettim
  • @seco orda biz de koptuk ya

@guvenkab, erhanlı her sahne komikti gerçekten

Memati : Dur olm birşey konuşuluyor
    Erhan : Sanki anlıyorsun

@vanilin ,

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.