Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ IRAK (GEYİK YOK) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
43.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda sana hak veriyorum çünkü Vadi bitmek üzere olmasına rağmen hala arkasında soru işaretleri bırakmaya devam ediyor. Bu hoşuma gitmiyor...
    Elif konusuna gelince elif in durumunun ağır olduğunu zaten biliyordu yanlız tepki vermemesi biraz feik (sahte) olmuş. Neyse kadı kızındada bukadar kusur olur diyip geçiyorum....
  • adadaki adam bulunmadan gittigine göre hala aralarında köstebek var, abdülheyin iki adamı altetme sahnesi bana inandırıcı gelmedi abdülhey ilk adamla boguşurken diğeri seyrediyordu tek çayı ve koltugu eksikti. halonun bu bölümde öleceğini düşünüyordum ama son bölümde olacak herhalde roportajda okumuştum. polat ölmeyecek ama mahkemeden sonra serbest bıraktılar demekki bu kadar mafya tecrübesinden sonra yine devlet görevi verilebilirdi. görüşlerinizi bekliyorum..........
  • Köstebek olayında katılmıyorum kesinlikle öle bir şey olamaz. Yanlız diğer konularda hak veriyorum. Mahkeme olayının zamanı biraz değişik olabilir ne gibi filimden sonra mahkemeye düşebilir. Ama senin dedğin gibide olabilir.?.?
  • adadaki adam durumu nasıl farketmiş olabilir? bilgisayardaki bilgiler aktarıldı . simit durumunu biliyoruz senden bir adım öndeyiz diyorlar. köstebekden başka ne olabilir telefon kullanmıyorlar zaten . nizamettinin yakalanmasından olamaz çünkü adamla buluşmadan nizamettin yakalandı. rak filminin fragmanını izledim inşallah daha fazlasıda vardır . önemli bir nokdada felluce katliyamında kullanılan gaz ve özalın doğal yolla ölmeyeceginin söylenmesi. görüşlerinizi bekliyorum.........
  • Simit durumu kolay ona bakarsan Nizam evin etrafında Abdül ile Memati nin olduğunu nerden öğrendi sorusuda çıkıyor çok basit hepsi takip ediliyor ve bildiriliyordu..
    Simit olayına gelincede Erhan dilsizi takip ediyodu Dilsiz in gariban biri olduğunu düşünürsek onu korumak için de birileri takip ediyodur haliyle Erhan ı fark etmek zor olmaz diye düşünüyorum.........
    Zaten Erhan sap gibi adam takip ediyo makara sarmaktan başka iş yapmıyo açık adam her türlü fark edilir yani.
  • Zaten Erhan takip ederken çok açık verdi normal hayatta hemen fark edilirdi (ama film işte)

Bu mahkeme olayını salladılar herhalde. O kadar suçu var ve mahkeme beraat verecek. Hadi beraat verdiyse neden hala Elif in yanına gitmiyor. Mahkeme olayını ben hala anlamadım?

Ama genel olarak dizi çok güzeldi özellikle bu 96. bölüm. Müziklerde ayrı bi renk katmış..
    (Senatörün hali gerçekten çok komikti)

İnşaAllah KV Irak da gerçekten güzel olur. Tam da gündemde şu çuval olayları varken gerçekten güzel olur. (Tabi bilinçli olarak yapılıyosa o ayrı bi mesele)

Göya reklamda Özal öldürüldü mü öldümü gibi sorulara cevap alınacaktı ama nedense özalla olan kripteksteki bölüm okunmadı ? Buda ilginç geldi bana...

• valla bu bölüm oldukça güzeldi.bi sürü saçmalık vardı ama genede görmezlikten geldik ne yapalım.mesela taramalı tüfekle nizamın adamlarını taradılar arabaların bir camı bile kırılmadı.polatın evdençıkarken herşeyinizi biliyorum dedikten sonra pasaportu bulması ve herşeyimi biliyorlar demesi güzel geldi.emule sağ olsun son bölümlerin hepsini arşive alıcam bu gidişle
  • Hakkat lan forumda dolaiıyodum aklıma takıldı Vadi 98 de bitecek çoğunuz biliyosunuz geçen bölüm 96. ydı. önümüzdeki 97. bunuda biliyoruz e soru 95. bölümden sonra konuşurken 2 bölüm sonra bitiyo dedik eee 95+2=97 yani 97 eşit değildir 98. Burdan size bir soru filimi demi bölümden sayıyolar yoksa daha 2 bölüm mü var ?????
    Not: bence sinamayı bölümden sayıyolar çünkü
    22 Aralık 2005 Perşembe 96
    29 Aralık 2005 Perşembe 97
    3 Ocak 2006 Salı Flim???? 98

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 24 Aralık 2005 15:46:10 >
  • filmi 3 şubatta heralde
  • ewt doru film 3 şubatta ve ayrıca bgün milliyette okudum şöyle bir açıklama vardı dizide karakter kalmadığı için yapımcılar son anda halo yu öldürmekten vazgeçmiş ölmicekmiş halo
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

ewt doru film 3 şubatta ve ayrıca bgün milliyette okudum şöyle bir açıklama vardı dizide karakter kalmadığı için yapımcılar son anda halo yu öldürmekten vazgeçmiş ölmicekmiş halo

ole be benim has adamımdır ilk çıktığında akreple konuşma sahnesinde o yürüyüşünü gördüğümde dedim aha bu benim adamım diye ama halo ırakde ne gibi bi rol oynar bilmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

ewt doru film 3 şubatta ve ayrıca bgün milliyette okudum şöyle bir açıklama vardı dizide karakter kalmadığı için yapımcılar son anda halo yu öldürmekten vazgeçmiş ölmicekmiş halo

la yukarda Allah var beni kim öldürecek sayın baronum can polat.

Abi bu herifin kelimeleri beni koparıyooo.
  • !!WALLA ŞERİN SITON DA 45 YASINDA AMA HALA GUSEL HATUN WALLA!!

• Haklısın ama ne alaka çözemedim??!!??
    Beyler Vadi filimlerinin seri olması için öneride bulunalım mı pana filime????.
  • fragmanlarda tilkiyi göreniniz varmı ya arkadaşım gördüm diyo ama ben dikkat etmemiştim

seri konusuna gelirsek bence polatın rusyaya kesin uğraması lazım tilkiden alacak bi intikamı var kv rusyada

kimler oynayacak acaba iyi hasılat yaparlarsa alpacino yu getirirler belki ne dersinizzzzz
  • rusya işine bence hiç girmicekler orası muamma kalıcak , benim dikkatimi çeken filmde tanrının oğulları dialoğu adam diyo beni tanrı gönderdi bunu sağlayan tanrının çocugudur falan polat diyo benim senin gibi çocugum yok yani ben tanrıyım ayaklarına getiriyo . Acaba bu mabete mi katıldı sonunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PolatA -- 25 Aralık 2005 4:08:44 >
  • Hocam yok o kadar da değil bunu sağlamaya gönderilen tanrının oğlu beni görevlendirdi diyo Polat da benim senin gibi olum yok diyo. Yani tanrının pğlunun oğlu muhabbeti oluyo polat sinirinden benim senin gibi olum yok diyo.... Tilki olayına gelince elbet bir yerde karşılaşırlar

• slm arkadaşlar bir arkadaş filmi seri yapalım demiş katılıyorum.neden polat da türkiyenin james bond karakteri olmasın. önemli olan günümüz dünyasının gerçek yüzünü göstermek değilmi. raci şaşmazın aklına gelmiştir inşallah. ayrıca dizinin bölümlerini emureden indirebilecegimiz yazılmış bu siteyi aradım ama bulamadım tam adresi yazarsanız sevinirim. 52 bölümü elimde ama gerisi yok . müzikler tam. isteyen olursa mail adresini versin gönderebilirim. organize işlerde oynayan özgü namalın röportajını izledim galiba elif uyanıyor. biraz agzından kaçırdı. sonra toparlayamadı. o kadar adamı telef ettiler elifide bize bagışlasınlar.halo üniversite hocasıymış dersi ne zevkli geçiyordur çok süper oynuyor. istanbulda olacaktımki............ yazılarınızı bekliyorum.
  • Beyler bayanlar tavsiyemiz size pana filime bu teklifleri gönderelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Beyler bayanlar tavsiyemiz size pana filime bu teklifleri gönderelim.

sen organize et güven biz destekleriz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.