Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ IRAK (GEYİK YOK) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
43.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıyorrrrr kurtlar vadisi başlıyorrrrrrrrrrr
    21:15 Kanal d ye kitleniyoruz dışarda çatışma çıksa kopmak yokkkkk..
  • Ulannnnnnnn Elifffffffffff ÖÖÖÖÖÖÖÖLLLLLLLLLLDÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ
  • allah rahmet eylesin

memati o ne bakışlar öyle artık 3 şubatı bekleyecez
  • Hocam bölüm bitince bir analiz yapalım buraya kendimi yicem dizi bitsin seriye bağlicam 14+1 aaaaaaa çıldırıyorum içim içime sığmıyo yarılıyorummmm...
  • polat gelip elifle konuştuya cok acıdım
  • Kendimi kötü hissediyorum şu an memleket kanal d izliyo vadiyi izliyo Polata bakıyo ben sinir komasına girmek üzereyimmmm aaaaaaaaaa
    Vadi bu akşam beni 5 kere daha koparır 12:30 kadar devam eder.....
  • polat gibi 3 kişi daha olsaydı bu memleket düzlüğe çıkardı bukadarmı sevinir vatan be allahına kurban
  • Hocam Polattaki vatan değil Millet sevgisi milleti sev vatanıda seversin.... Ama doğru nokta abi o adamın ALLAHINA KURBAN ÖLÜRÜM BEN O ADAMI YARATANA

Evet beyler Bayanlar Kurtlar Vadisi Kendine yakışır bir şekilde defterini dürdü bu saatten sonra konuşulacak tek şey kurtlar vadisinin höylöylö höylöylö anlarıdır başka konuşulacak bir şey yoktur. Aklıma gelen bazı şeyleri düşünerekten bu çümleyi yazıma ilave ediyorum ARKASINDAN KONUŞMAYACAK KADAR ŞEREFLİ OLUN BİTTİ GİTTİ KINA YAKIN AMA BİR DAHA KONUŞMAYIN. BU CÜMLE SAHİBİNE AİT Vadiciler muhabbete devam....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 30 Aralık 2005 0:15:44 >

• yav niye bitti ben ne izleyecem şimdi tvde.
  • Aynı soruyu bende sordum hocam sap gibi kaldık vallahi nepcaz şimdi????
  • Yazacak bir şey bulamıyorum...

3 Şubat'ta son kez yaad edeceğiz...

2015' te görüşmek dileğiyle
  • artık perşembe akşamlarının benim için hiç bir anlamı yok sıradan bir gün buna alışmak zor olacak her güzel şey gibi bununda sonu olacakdı inşaallah izleyenler diziden bişeyler kapmışlardır
  • bitiiiiiiiiiiiiiii
  • kurtlar vadisi operasyonu bitmiştir.

bundan sonra ne yapıcaz artık eski bölümleri izleyip avunuruz artık sonra bi de film gelir işte öyle.

ama gerçekten sonunu çok güzel bağladılar.

vatan sağolsun.
  • Evet acısıyla tatlısıyla bitirdik diziyi.Artık perşembe akşamı uğraşacak başka birşeyler bulmak lazım.3 şubat gelse de bir an önce filmi de izlesek.
  • Dizi bitti ya, artık perşembe akşamları ne yapacağız.

Vatan Sağolsun...
  • BENCE EN AZINDAN 5-6 AY DAHA SÜRMELİYDİ.ERKEN BİTTİ.
    ONUN YERİNİ DOLDURACAK DİZİ ŞU ANDA MEVCUT DEĞİL
  • Evet beyler harbiden Perşembe günleri benim için bitmiştir hayat durmuştur vadi bitmiştir Vatan sağolsun..
  • DİZİ BİTERKEN GÜZEL MSJLAR VERDİ.EN SON POLAT:KURT GİBİ ULUYARAK DEVLETÇİ MİLLİYETÇİ OLUNMAZ VS.KELİMELER KULLANDI.HERHALDE BİRİLERİNE İYİ BİR MSJ OLMUŞTUR
  • televizyonu sırf kurtlar vadisi için islerdim perşembe günü artık islemicem
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.