Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ IRAK (GEYİK YOK) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
43.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet beyler kurtlar vadisi bitti bundan sonra türkiyede hiçbir darp yaralama silahlı soygun yada mafyacılık oynamaya niyetli çılgın çıkmayacak3.5 sene boyunca bu diziyi böyle saçma sapan nedenlerle karalayanlara ve diziyi hiç seyretmeden bunlara aldanıp seyredenleri cahil olarak yorumlayanlarabu 3.5 sene boyunca bütün bölümlerini elhamdülillah seyrettim ve diziden kendi çapımda bişeyler kaptım
    şimdi sabırsızlıkla 3 şubatı bekleyecez...

• quote:

Orjinalden alıntı: megi21

evet beyler kurtlar vadisi bitti bundan sonra türkiyede hiçbir darp yaralama silahlı soygun yada mafyacılık oynamaya niyetli çılgın çıkmayacak3.5 sene boyunca bu diziyi böyle saçma sapan nedenlerle karalayanlara ve diziyi hiç seyretmeden bunlara aldanıp seyredenleri cahil olarak yorumlayanlarabu 3.5 sene boyunca bütün bölümlerini elhamdülillah seyrettim ve diziden kendi çapımda bişeyler kaptım
    şimdi sabırsızlıkla 3 şubatı bekleyecez...

Hocam aynı şeylere benden 20 kat daha fazla ban

• boyle guzel mesajlarla dolu guzel bir dizi bir daha cıkarmı bilmem ama kurtlar vadisi unutulmayacak!!!!!!!!!
    sonunda edilen laflarda guzeldi.zaten ne laf edilse guzeldi kurtlar vadisinde.
    ozleyegiz kurtlar vadisini
  • cok gusel bir dizi idi bunun yerini doldurabilecek bir yapıt zor gelir bir daha galibaa...
    bittiği zaman şoke oldummm..............
  • ARKADAŞLAR KOMİKTİR DÜŞÜNCESİ GÖRÜŞÜ FARKLI OLAN YANİ DİZİYİ HİÇ SEYRETMEYENLER ANLAMIŞSINIZDIR MAHKEMEDE SERBEST KALDIKLARINA KIZIYOR
  • quote:

Orjinalden alıntı: rockcity

cok gusel bir dizi idi bunun yerini doldurabilecek bir yapıt zor gelir bir daha galibaa...
    bittiği zaman şoke oldummm..............

Hocam milleti ümitlendirmek istemiyorum ama raci şaşmaz bir yerde konuşurken ağzından kaçırmış şöle demiş;

Biz hiç bir zaman ucunu kapatmadık her yerden devam edebiliriz.

diye bir çümle sarf etmiş gelin gerisini siz düşünün...

• walla beyler bu dizi daha devam edebilirdi
    senaryo kısır değil sonucta geniş bir boyutta dizi acılabilirdi ancak ya film yapıp onun kaymagını almak için diziyi hemen bitirdiler ya da eskisi kadar kendilerine guvenemediler.
    Ama ne olursa olsun 3 subatı sabırsızlıkla bekleyerek ve simdilik fragmanları ile idare ederek kv ni anacaz.
    Bundan sonra persembe aksamlarımız nasıl gececek onu da bilmiyorum...
  • Kurtlar Vadisi benim için bitmedi.......
  • BEYLER KURTLAR VADİSİ İLE İLGİLİ BİR KONU KONUŞULURKEN GÜVEN ARKADAŞIMIZ (GUVENKAB) BİR ANTİ VADİCİYE "LAVUK" DEDİĞİ İÇİN BU FORUM TARAFINDAN KULLANICI ADI ENGELLENMİŞTİR.

...:::©®Guvenkab®©:::...

Anti Sinir Team
    ...:::©®Bilgi Paylaşıldıkça Değerlenir®©:::...

he ben bunu niye size yazdım Güven devamlı bu tipleri şikayet etti Modlar hiç bakmadı biri şikayet edince aldılar aşağı bilin yani nasıl bir ortamda olduğunuzu bilin. adamın arkasından Kuyu kazıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virs_31 -- 30 Aralık 2005 23:15:05 >
  • Kanal D den son bölümü canlı izlemek istemiyorum bilgisayar a indirmeinin bi yolu varmıdır acaba
  • Sinema filminden sonra tekrar diziye baglanacak.. Andy yani amon dünya baronu turkiyeye yeni bir baron atıycak... Adadaki bastonlu kişi Doğubeydir... polatın göndermiş oldugu 2015 yılında polata gönderilecek mektubda dizinin devam etmesi için bir açıktır... vede dizide SON diye birşey yazmadı bu dizinin bitecegini sanmıyorum.. Sadece bir düşünce
  • yeni şafak yazarlarından bekir hazar'ın dizinin bitmediğini 1-2 ay sonra yeniden başlıyacağını söylemiş....
  • ii demiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: virs_31

BEYLER KURTLAR VADİSİ İLE İLGİLİ BİR KONU KONUŞULURKEN GÜVEN ARKADAŞIMIZ (GUVENKAB) BİR ANTİ VADİCİYE "LAVUK" DEDİĞİ İÇİN BU FORUM TARAFINDAN KULLANICI ADI ENGELLENMİŞTİR.

Anti Sinir Team

he ben bunu niye size yazdım Güven devamlı bu tipleri şikayet etti Modlar hiç bakmadı biri şikayet edince aldılar aşağı bilin yani nasıl bir ortamda olduğunuzu bilin. adamın arkasından Kuyu kazıyolar.

Ve mutlu son döndüm gençlik....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab2 -- 31 Aralık 2005 18:00:32 >

• http://www.haberturk.com/news/210734.html

beyler buraya bi bakin dizi bitmemiş 1,2 ay sonra yeniden başliyormuş hberiniz olsun...
  • Hovam harbiden ha bitmiyo lan bitmiyo oleyyy. hahahahaha

• güvenkab2 sen yenisin galiba şaka şaka hoşgeldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab2

quote:

Orjinalden alıntı: virs_31

BEYLER KURTLAR VADİSİ İLE İLGİLİ BİR KONU KONUŞULURKEN GÜVEN ARKADAŞIMIZ (GUVENKAB) BİR ANTİ VADİCİYE "LAVUK" DEDİĞİ İÇİN BU FORUM TARAFINDAN KULLANICI ADI ENGELLENMİŞTİR.

Anti Sinir Team

Ve mutlu son döndüm gençlik....

Harbi Mutlu Son

• bitmemesi gerçekten güzel karizma bir diziydi gerçekten cerrahpaşalıların olduğu yerden itibaren izlemeye başlamıştım sonuna kadarda izledim zaten showdada tekrarda başladı dün itibariyle ilk baştaki bölümleri izleyememiştim izliyim bari
  • KURTLAR VADİSİ DAHA 'ORGANİZE' ÇIKTI
    09.01.2006 11:30

Kurtlar Vadisi: Irak, 3 Şubat'ta tam 479 salonda gösterime çıkacak. Rekor beklentisi ile gösterime giren Organize İşler bile 430 salonda gösteriliyor.

Kurtlar Vadisi daha organize

Filmin tamamı Gaziantep'te çekilirken, toplam 3000 figüran sette görev yaptı.

Kurtlar Vadisi geçtiğimiz hafta final bölümüyle ekranlara veda etti. Ancak 'kurtlar'ın sesi, bir süre daha kesilmeyecek gibi görünüyor. Dizinin yoruma açık finali sayesinde, ilgiyi sinema filmine kaydırmayı başaran yapımcılar, "Kurtlar Vadisi: Irak" filmiyle Türk sinemasındaki mevcut rekorların tümünü kırmanın peşinde. 3 Şubat'ta 270 kopyayla 479 salonda gösterime girecek olan filmde, Necati Şaşmaz'ın yanı sıra Billy Zane, Gary Busey ve Cennet'in Krallığı filminde Selahaddin Eyyübi rolüyle övgü alan Suriyeli aktör Ghassan Massoud yer alacak. Çekimlerinin tamamı Gaziantep'te gerçekleştirilen film, 42 günde tamamlandı. 3000 figüranın görev yaptığı, 3391 kostümün dikildiği filmin bütçesi tam tamına 10 milyon dolar.

YURT DIŞINDA DA İDDİALI
    Bu bütçe Türk sineması için rekora karşılık geliyor. Kurtlar Vadisi dizisinden sinema filmine Gürkan Uygun (Memati), Kenan Çoban (Abdülhey) ve Erhan Ufak (Erhan) oyuncu olarak taşınırken, filmin kadın başrol oyunculuğunu ise Bergüzar Korel üstleniyor. Dizinin yönetmeni Serdar Akar, Kurtlar Vadisi: Irak ile üçüncü sinema filmine imza atmış olacak. Akar ilk filmi Gemide ile övgü toplamış ve yapım Cannes Film Festivali'nde gösterilmişti. Kurtlar Vadisi: Irak, ülkemizin yanı sıra Avrupa'da 7 ülke (Almanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, İngiltere, Danimarka, İsviçre) ile Rusya, Mısır, Suriye, Kırgızistan, Kazakistan, Amerika ve Avustralya'da da izleyicilerle buluşacak. GÜLÜMSE-TALİP ERTÜRK

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.