Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ IRAK (GEYİK YOK) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
43.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • osman sınav yapımcılı yönetmeliği bıraktı amerikalara çekti gitti film çekecekmiş; ama olay anlaşıldı orada işleri bağladı bence kurtlar hollywood yolunda beyler baba 2006'ya az kaldı demedi demeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

osman sınav yapımcılı yönetmeliği bıraktı amerikalara çekti gitti film çekecekmiş; ama olay anlaşıldı orada işleri bağladı bence kurtlar hollywood yolunda beyler baba 2006'ya az kaldı demedi demeyin.

osman sınav kenan imirzalıoğlunun oynadığı yeni bi dizinin yapımcılığını yapıyor
  • ya neler oluyo anlamak bence güç her bölümü son bölümmüş gbi izliyorum hala bu diziyi bulandan allah razı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue x

Sinema filminin dizinin son bölümleri kadar etkileyici olacağını sanmıyorum.(70 li bölümlerden sonraki bölümler) Kurtlar vadisi dizisinin 95 bölümü ve 87.88 bölümleri ile show tv deki son bölümlerini kayıt etmek isterdim. Kurtlar vadisi dizisinin yasal olan bir film şirketi tarafından dağıtılan dizi cd leri 55. bölümden sonra yok.
    Kurtlar vadisi dizisi bölümleri cd olarak pana film veya başka bir bir film şirketi tarafından yayınlansa iyi olur.

Sen ayakya uyuyon herhalde birader yayınlamaya devam ediyor enson 60-61 çıktı üçüncü sezon bölümleri devam ediyor ve bu son bölüme kadar devam edecek

Ayrıca koleksiyon yapacaklara bi fırsat daha var
    Yaklaşık 200 küsür ytlye ilk 2 sezonun tamamı yani 56 bölümlük set halinde artı müzikler cdsihediyesi ile birlikte satışa sunuldu.

•  KURTLAR VADİSİ IRAK (GEYİK YOK)
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

osman sınav yapımcılı yönetmeliği bıraktı amerikalara çekti gitti film çekecekmiş; ama olay anlaşıldı orada işleri bağladı bence kurtlar hollywood yolunda beyler baba 2006'ya az kaldı demedi demeyin.

osman sınav kenan imirzalıoğlunun oynadığı yeni bi dizinin yapımcılığını yapıyor

bunu biliyorum emin ol RACİ ŞAŞMAZ ve diğerleri osman sınavın çırakları...
    bütün iş osman'da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cck_ylmzzz -- 20 Aralık 2005 23:40:04 >
  • Arkadaşım bu olay kop kop yani ha Baksana resime merak etmeyin yarın fragmanları göstericekler yani bölüm izlicez hemde kop kop olcaz varyaaaaa.

• Bu sayfadaki bilgile ve konuların kaynağı:

http://www.kurtlarvadisi.com/index2.asp

adresinden sağlanmaktadırrr.....
  • Şimdi reklamı izledim Nizamettin i sorguluyolar hemde nasıl vallahi billahi var ya olmaz böle bişey sizde izleyin reklam yetiyorrrrrr aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • ACABA KRİPTEKS TE NE YAZIYO

bence Polat Amerika ya git Shren Stone yi yala yazıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

ACABA KRİPTEKS TE NE YAZIYO

walla nerde satılır bu kripteks bende alayım
    akşam nizo yu sorgularken çok eğlencem yaa valla
    biraz sadist gişbi oldu ama hak ettiğini düşünüyorum ondan yani yanlış anlamayın yalan mı??

• ben daha çok sharen stone sorgusunu merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

ben daha çok sharen stone sorgusunu merak ediyorum

Aklınız fikriniz hınzırlık bende orayı düşünmedim değil hani....
    Arkadaşlar arada sırada parazitler çıkabilir görmezden gelinnn....
  • Bu konunun Üst konu olmasını öneriyorum kabul edenler.???
  • quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

quote:

Orjinalden alıntı: B.S.S.

ACABA KRİPTEKS TE NE YAZIYO

walla nerde satılır bu kripteks bende alayım
    akşam nizo yu sorgularken çok eğlencem yaa valla
    biraz sadist gişbi oldu ama hak ettiğini düşünüyorum ondan yani yanlış anlamayın yalan mı??

Nizama iyi işkence yaptılar. Adamda ne ağız kaldı nede burun. Ölesine de bu gerek zaten.
    Bu bölüm harbiden çok güzeldi...

Ben o hamemr Lumizine hayran kaldım ne manyak araç ya

• quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Bu konunun Üst konu olmasını öneriyorum kabul edenler.???

Katılıyorum Arkadaşım...

Bölüm manyaktı yaww çk felaket bi bölümdü Lumizin daha manyaktı Sharon daha da manyaktı hepsi daha manyaktı
  • Bencede bu konu üst konu olmalı. Bu bölüm çok güzeldi izlerken nefesimi tuttum az kalsın boğuluyordum Nizamettini yamulttu Memati Nizam harbi yamuldu yani. Çok beğendim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

Bu konunun Üst konu olmasını öneriyorum kabul edenler.???

KABUL EDİLMİŞTİR
  • Buradaki herkes kabul ediyor diye düşünüyorum ama hareket yok Hopppp yokmu babayiğit bir Admin Mod Süper mod yok mu biri abi bu Topiği üst konu yapın gelen vadi diye topik açmasın hoooppp yokmu orda kimse alooo....
  • herkeze merhaba bir konuda düşüncenizi öğrenmek istiyorum elif ameliyata girerken hastahaneye gitmeyi göze alan polat elifin bitkisel hayata girdigini ögrenince tepkisiz kaldı. birşeyler yapabilirdi.tel etmek vb. ayrıca nizamettine sorulan tüm soruları izlemeliydik.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.