Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ IRAK (GEYİK YOK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
1
Favori
43.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi dediğim gibi bol gerilimli makara bir bölüm daha vardı bu akşam abi bu neydi ya Polat yine yıktı ortalığı.
    Abi Erhan zati makara
    Bu devletin adamları kendilerine sorulan Soruları soranların Anasına yöneltiyor genel bişey Polat da aynısını yaptı.
    Elif şoka girdi Öldü zannettiniz Elif ölse Polat arabaya değil tanka biner gezer.
    Laz ziya o ziya değil Tamamen Laz Niyazi oldu (Ne şehit ne gazi olayı)
    Hikmet olayı çözdü yirmi milyarı bir iki polise yedirip hepsini tutuklatırım diye düşünüyo tabi bu şakası kesin kendi borçlarını ödemek için istiyodur.
    Güldüm üzüldüm gerildim koptum bağlandım yine bir vadi atlattım vadicilere hayırlı olsun.
  • guven inşallah dediğin gbi şoka girmiştir ben harbiden öldü sandım walla
  • Abi o sahne neydi öyle ya hala etkisindeyim gastenin ardından polatın yüzünü görünce şok olduk resmen nizemettinin surat ifadesinden bu kelimeler dökülüyodu :

"BEN HANGİ CEHENNEME DÜŞTÜM,NERDEYİM BEN HANGİ MAHŞERDEYİM"

"DÜNYANI KARARTMAYA GELDİM"
  • bu bölüm en iyi 5 bolum arasına girer.
    sonu cok merak uyandırıcı bir yerde bitti.galiba son iki bolume giricek gelecek haftayla.
    polatın 'dunyanı karartmaya geldim' lafı nizamettine ne yapıcak merakını uyandırdı tabi.
    gorucez gelecek bolumde
  • FİNALE YAKLAŞILDIĞINI BU SEFER BİZE GERÇEKTEN HİSSETTİREN BİR BÖLÜMDÜ.
    PEŞPEŞE OLAYLAR GELİŞTİ.
    NİZAMIN KILIÇI YILLARDIR ELİNDEN DÜŞÜRMEDİĞİ ÇAKISIYLA ÖLDÜRMESİ
    LAZ ZİYANIN TUNCAYIN KOLLARINDA CAN VERMESİ
    VE ELİFİN POLATIN ALİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİKTEN SONRA ÖLMESİ GERÇEKTEN ÇOK MUHTEŞEMDİ.
    VE TABİKİ SON SAHNEDE NİZAMIN POLAT AVUCUMUN İÇİNDE DEDİKTEN SONRA POLATI KARŞISINDA GÖRMESİ.(İÇİMDEN YÜRÜBE KİM TUTAR SENİ DEDİM).
    VE SON İKİ BÖLÜME GELİYORUZ.
    22 VE 29 ARALIKTA REKLAMLARINI GÖRMEYE BAŞLADIĞIMIZ MÜTHİŞ FİNALE AZ KALDI.POLAT LOS ANGELESE GELECEK BÖLÜMDE GİDİYOR.
  • sonraki bölümde polat nizam'ı öldürür çakıyı alır kripteks'i açtıktan sonra amerikaya gider benim fikrim bu başka türlü polat nasıl gidecekti amerikaya anlamadığım bir noktada polat firari değilmi uçaklan nasıl gidecek ülkeden nasıl çıkacak ülkeye nasıl giriş yapacak
  • Arkadaslar ben dun kısaca dumur oldum diyebilirim size her sahnesi mükemmeldi özellikle tabiki son sahne... Arkadaslarin dedigi gibi Kurtlarin en guzel bölumlerinden biriydi.. Ama son iki bolumunun daha güzel olcagini dusunuyorum. Cunku sharon stone ve baba 3 oynuyor Andy garcia bu adam yeter bence.
    Andy garcia nin bu dizide oynamasi muthis bisiy tabiki gönlumuzden gecen al pacino gibi bi devin oynamasıydi ama olsun andy garcianın karizmasi ve oyunculugu da yeter bence tabi sharon stone nuda unutmayalim ama ona dencek bisiy yok aslinda cunku kadin yaslandikca guzellesiyo galiba.. Onumuzdeki 2 bolumu merakla bekliyorum...

Bu iki aktris diziye cok renk getirecek ve müthis bi final olucak bu kesin...

• Daha onceki 91 . bolumdeki nizamettinin ayakkabicada ayakkabilarini boyattigi adam polatmiydi yani ? eger degilse o adama ne oldu ? ama bolumun bitisi harbi bomba olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan2004

Daha onceki 91 . bolumdeki nizamettinin ayakkabicada ayakkabilarini boyattigi adam polatmiydi yani ? eger degilse o adama ne oldu ? ama bolumun bitisi harbi bomba olmus

Yok be abi daha neler yawwww Adammı kaldırmıştır Polat o adamı kaldırdıysa 1 taşla 2 kuşşş......
  • quote:

Daha onceki 91 . bolumdeki nizamettinin ayakkabicada ayakkabilarini boyattigi adam polatmiydi yani ? eger degilse o adama ne oldu ? ama bolumun bitisi harbi bomba olmus

yok değildi bu bölümde sadece geldi oraya oda şöyle oldu erhan takip etti ya lostracıdaki dilsizlerden birini adam sabahın köründe adaya gidip simit aldı simitçide bi evin kapısına 2 tane simit bıraktı yani kapısına simit bırakılan adama demek istenen saat 2 de lostracıda buluşma var e polat ne yaptı adamı ya kaldırdı yada konuşturacak önümüzdeki bölümde gösterir artık ve adamın yerine oraya oturdu işte

• harbiden çok ii bölümdü.nizamettinin psikopata bağlanması cananli konuşurken iiydi.adamda ii rol yapıyor.herkes diğerlerin söylediği için bende bunu söyliyim dedim.
  • bende bu topice mesaj yazmistim benimki silinmis ? neler oluyor boyle kim siliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Yok be abi daha neler yawwww Adammı kaldırmıştır Polat o adamı kaldırdıysa 1 taşla 2 kuşşş......

bence polat adama bikaç mermi sıkıp gebertti...
    belkide kafasına direk sıkmıştır...

• quote:

Orjinalden alıntı: eternity1

quote:

quote:

bence polat adama bikaç mermi sıkıp gebertti...
    belkide kafasına direk sıkmıştır...

Abi bu adam bide benim arkadaşım ha yok yok ben bunu tanımıyorum

Ulan senin gibi ler yüzünden vadinin adı kötüye çıktı.
    -Dayiii insan öldürüyolar dayiiiiii
    Olum lan sorgulamadan o herifin kafasına sıkılırmı??????? ha yani sana

• Evet beyler dsayanılmaz ve manyak bi bölüm geliyo bu bölümü izlerken kalp krizi geçirebilirim
    Şu anlar benim hayatım vadiden daha karışık ama bu çok ayrı ap ayrı yawwwwwwwwwwwwwwwww
  • diziyi sırf çabuk bitirmek için tuhaf şeyler yaptılar tilkiye noldu polat suriyeden nasıl geldi kılıç böyle ölmemeliydi daha güzel bi ölümü hakediyodu bence mahkeme sahnesi var daha beyler 2 bölümde bu diziyi nasıl bitircekler
  • Bu dizi de öyle sağlam kalemler yani senaristler varki tek bölüm de bile bitirirler bence ama iki bölüme yaymaları süper olcak herşey açığa çıkcak.Ama ben mahkeme sahnesinde kaldım ya o ne yani nasıl yakalanıyo polat ve mahkeme den kesin hapis cezası alır eee filmde hapistemi oynıcak bu
  • Sinema filminin dizinin son bölümleri kadar etkileyici olacağını sanmıyorum.(70 li bölümlerden sonraki bölümler) Kurtlar vadisi dizisinin 95 bölümü ve 87.88 bölümleri ile show tv deki son bölümlerini kayıt etmek isterdim. Kurtlar vadisi dizisinin yasal olan bir film şirketi tarafından dağıtılan dizi cd leri 55. bölümden sonra yok.
    Kurtlar vadisi dizisi bölümleri cd olarak pana film veya başka bir bir film şirketi tarafından yayınlansa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 20 Aralık 2005 21:43:45 >
  • quote:

KURTLAR VADİSİ IRAK (GEYİK YOK)

Özal öldü mü, öldürüldü mü?

Saddam'a Halepçe katliamının zehirli gazını kim sattı?

11 Eylül suikastçilerinin Türkiye bağlantısı ne?

Veee.

Polat Alemdar Los Angeles'ta!

Dünya Baronu Amon (Andy Garcia) ve Lisa'nın (Sharon Stone) karşısına çıkacak olan Polat'ın kalemi kırılacak mı?

Veee..

“Kurtlar Vadisi – Irak” filminin tanıtımı ilk kez bu hafta Kurtlar Vadisi'nde yayınlanacak…

Polat ile Nizamettin karşı karşıya...

Kılıç'ın Nizamettin ile sürpriz buluşması sonunda, kripteks için mücadele eden herkes, düşmanının neye sahip olduğunu anlamıştır. Şifre Polat'ta, anahtarsa Nizamettin'in elindedir.

Memati, Abdülhey'i koruyamamanın pişmanlığını yaşarken, Nesrin'in hatası Laz Ziya'ya bedel ödetecektir. Polat'ın harekete geçebilmesi, Nizamettin'in bağlantılarına ulaşmasına bağlıdır. Elif, cihazlara bağlı şekilde yaşamak zorundayken kendisine gelen dünürcüyle şoke olur. Nizamettin bir yandan Abdülhey'in hayatı pahasına pazarlık yaparken, bir yandan da Polat ve adamlarının saklanmış oldukları yeri öğrenir. Polat, Nizamettin'in isteğine uyacaktır. Kurtlar Vadisi' nde son için geri sayım başlamıştır artık.

Polat, tüm sevdiklerine kendisiyle ilgili gerçekleri anlatmaya başlar. Aslında bu, hem bir helalleşme, hem de bir yol ayrımıdır. Polat'ın açıklamalarını yeterli bulmayan Safiye, Halo ve Memati'nin öğrenmek istediği bir şeyler vardır hala. Polat için iki önemli şey kalmıştır. Birincisi kripteksi açmak için gerekli olan şifre ve anahtarı bulmak, ikincisi Nizamettin'in bağlantılarını belirlemektir. Elif'in durumuysa gittikçe ağırlaşmaktadır. Onun tek isteği bir an önce ölmektir. Gizlice İstanbul'a dönen Kılıç, Nizamettin'e ulaşmaya çalışır. Bu sürpriz buluşma gerçekleştiğinde kripteks, şifre ve anahtarı bir araya getirmeye çalışan herkes, neye, ne kadar sahip olduğunu öğrenecektir artık

Bu Bölümde de büyük gerginler çıkacak ve çok güzel bir bölüm olacak
    96. bölümün değerlendirmelerini bu topikte yaparsanız sevinirim...

adamlar ısrarla davinci şifresi kitabından alıntı yapıyorlar

Amon (Andy Garcia) ve Lisa'nın

kitapta da anlatıldığı gibi amon eski mısırda tanrımıymış neymiş lisa da onun sevgilisiydi yanılmıyorsam
    bunların anlamlı birleşmesi monalisa'yı doğuruyor davincinin ünlü resimi ve o resimin erkek ve kadını aynı bedende birşetiği söyleniyor yani monalisa diye bir hatun yokmuş

• Kurtlar Vadisi Kanal d ile ilişki kurana kadar hiç böle bişey yok tu Kanal d işin içine girince böle bişey çıktı bilemiyorum dizinin sonunu beklemeye başladım bu arada Pana film 55. bölümden sonrasını çıkarıyo............. 60 küsür çıktı siz ne diyonuz yawwww...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.