Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu HD kameralarla mı çekiliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar kurtlar vadisi pusu eskiden ku kadar kaliteli yayınlanmazdı.HD kamera performansına benziyor.İnşallah ilerde HD yayına geçersek vadiyi hd olarak izlemesi de güzel olur.

• zannetmiyorum. ama çekim kalitesi güzel gerçekten.
  • Evet. HD kameralarla çekildiğini okumuştum bir yerde.
  • Benim bildigim K.V Irak filminde kullanılan kameralarla cekildigi HD değil sanırım
  • onların kullandığı kameralar hd'lerden bile iyidir. pro kameralar. önemli olan kaynak. çıktısını istersen vcd istersen dvd istersen hd yap...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rat.planet

ARkadaşlar kurtlar vadisi pusu eskiden ku kadar kaliteli yayınlanmazdı.HD kamera performansına benziyor.İnşallah ilerde HD yayına geçersek vadiyi hd olarak izlemesi de güzel olur.

evet HD kameralarla çekim yapıyorlar
  • Bana da HD kameralarla çekim yapılıyormuş gibi geldi.Görüntü gerçekten çok kaliteli çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HD kameralarla çekildiğini duymuştum ama kesin bilmiyorum
  • kesinlikle hd kameralarla çekiyorlar. hatta show tv ile bu konuda anlaşmazlık olmuştu. pana film hd çekeceğim diyordu. show tv de buna uygun altyapımız yok. bir dizi için altyapıyı değiştiremem demişti. bunun üzerine kanald ile anlaşırız dediler. show tv tırsıp alt yapıyı düzenledi. ama baya masraf yapmışlardı.
  • Hala en kaliteli dizi.
  • Çekim açısından Bıçak Sırtı da kaliteli
  • bildiğim kadarıyla HD kameralarla çekimler yapılıyor görüntü çok net berrak ve kalteli
  • hd kamera ile çekim yapılsa bile hd yayın olmadığı için farkın ondan kaynaklanmadığını zannediyorum.
  • HD Kameralarla Çekim Yapılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

hd kamera ile çekim yapılsa bile hd yayın olmadığı için farkın ondan kaynaklanmadığını zannediyorum.

Aynen bunu Racide söylemişti.HD ile çekiyoruz ama kanala formatı değiştirip veriyoruz demişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyit ilktürk

Çekim açısından Bıçak Sırtı da kaliteli

cidden dikkatimi çekti kurtlar vadisi pusu ve bıçak sırtının görüntü kalitesi birbirine benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

quote:

Orjinalden alıntı: seyit ilktürk

Çekim açısından Bıçak Sırtı da kaliteli

cidden dikkatimi çekti kurtlar vadisi pusu ve bıçak sırtının görüntü kalitesi birbirine benziyor

bu ikisinden başka bişey izlemiyorum

ya 1 hafta beklemek cok koyuyo ya şöyle bütün bölümlerin DVD sini cıkarsalarda bi kerede izlesem

• gerçektende hd olabilir çok kaliteli...
  • hdmi bilmem ama görüntü kalitesi bakımından en süper dizi bana göre..
  • evet bu konu gerçekten ilginç,
    diğer programlara oranla çok büyük bi kalite farkı var görüntüde.
    Bizim kanallar HD yayına geçse de herşey böyle olsa
    sony 3mm kalınlığında tv yapmış adı oled tv mi ne
    biz daha inş stereo yayın yapıcaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.