Selam arkadaşlar , bugunkü Kurtlar Vadisinde Polat Alemdar'ın kullandığı telefonun markası ne acaba , bayağı bi araştırdım bulamadım ...
A1018
abi bu diziyi izlemiyorum, izleyenlere de yorum yapmıyorum ama şu tüneldeki dövüş sahneleri neydi abi. Bu kadar da komik olamaz olmamalı .
quote:
Orijinalden alıntı: reddeck
A1018
ayıp ama :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenque -- 12 Kasım 2009; 23:57:57 >
quote:
Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE
abi bu diziyi izlemiyorum, izleyenlere de yorum yapmıyorum ama şu tüneldeki dövüş sahneleri neydi abi. Bu kadar da komik olamaz olmamalı .
Valla belki ben görmemişimdir ama bu dizide ilk defa dövüş sahnesi gördüm o da buydu ve güldümGerçi adanalı kadar gülmedim amaBirde bugün çok olay oldu sanki ya biraz fazla gelişti dizi
quote:
Orijinalden alıntı: skyfor
quote:
Valla belki ben görmemişimdir ama bu dizide ilk defa dövüş sahnesi gördüm o da buydu ve güldümGerçi adanalı kadar gülmedim amaBirde bugün çok olay oldu sanki ya biraz fazla gelişti dizi
Alıntıları Göster
dövüş sahneleri hakketen sıkış ama adanalı kadar olmaz olamaz :D bu arada a1018 değildi telefon tşk ederim reddeck yinede
quote:
Orijinalden alıntı: skyfor
quote: