Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu'nun aslında dandik olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurtlar Vadisine göre çok daha kötü. Polat mesela, KV de çok akıllı bir adamken, pusu da saçma sapan işler yapıyor. İşte şu tanık programına giden adam mesela, polat koskoca derin devletçi, öyle aptalca bir hatayla ölüyor adam. Ondan sonra Ebru diye karakter koymuşlar gıy gıy insanın içini bayıyor. Mafya dizisi mi pembe dizi mi belli değil. Polat ın adamları da avanak gibi. Valla nasıl izletmişler bize bu diziyi 2008 lerde bilmiyorum valla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İskender Büyük ve Yalçın Bulut'un olduğu zamanlar baya iyiydi. Sonrasında cahit gibi karakterlerin eklenmesiyle iyice batırdılar.

• Aslında kötü olması derken? Genel olarak iyi olduğu düşünülüyormuş gibi bir şey yazmışsın. Öyle bir şey yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çukuryoutube
    Çukur | O Eli Öpersem... #shorts #short
    https://www.youtube.com/shorts/iv08_CKijf8?si=EcrGhy2f3AHJFnBC

Çukuryoutube
    Yamaç Koçovalı Kendini Tanıttı - Çukur
    https://www.youtube.com/watch?si=xWqeT7d0DinOxCzU&v=KtWFHeHso2g&feature=youtu.be

Gerek müzik gerek filmlerden gondermeler

Kvp severim ama cukur bi başka

Her karakterin ayri muzik yapmislar emek var dizide baya izleyen bilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Ocak 2025; 14:37:28 >

• Cahit iyi oynuyor

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Adam GOD mode aktifleştirmiş, hile yaparak ilerliyor, vuruyor ama vurulmuyor değil mi?

Ben sadece Israilli olan filmini izlemiştim, Yahudi bir adam vardı, gözü bantlıydı, Araplara zulmediyordu. Dozerle evlerini yıkıyordu.. Bak o Yahudi adamı gayet güzel yapmışlar. Yani role uygun..  

Fakat filmdeki en komik şey, Yahudi askerleri ördek gibi vuruyor ama kendisi 1 tane bile Yahudi mermisi yemiyor..   

Halbuki filmdeki Yahudi bayağı da sağlam bir tip, gerçek hayatta olsa Polat'ı dozerle dümdüz eder..  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Ocak 2025; 18:52:41 >

• neyle kıyasladığına bağlı. bi yüzüklerin efendisi ile karşılaştırdığım da dandik tâbi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Kurtlar vadisi sirp sniper yaz youtubea. Diziyi anlayacaksin o bolumle, yani ilk 90 kusur bolumden sinra donustugu rszilligi.

• Dizi kötüyse aradan yıllar geçti niye hala gündeme geliyor

• Polat karakterini oynayan necati ile itici karakter olarak birde cahit vardır. kvp polat ve iskenderin yargılama sahnelerinde çelişkili bir saftasadan ibarettir. Polat karakteri ölümsüz modunda oynayan bir oyuncu olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Aga sen animeden devam ya

• Uyduruk bir propaganda dizisi, ilk serinin ismini kullanan saçma bir dizi

Haha yazdım ve izledim ağaçtan sekerek tüfeğe tekme atıyor ve 3 santim çakıyla adam öldürüyor, madem çakı kullanacaksın, insan bari en azından frank beltrame sustalı falan kullanır   

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ocak 2025; 10:51:50 >
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

Dizi ilk ortaya çıktığında ceomare propagandası yapıyor muydu yoksa sonradan mı böyle oldu?

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Ya havada cakmak vuran adam ormanda dana gibi uzerine kosan polat alemdari vuramiyor birak sen cakiyi

Ülkede dandik olmayan ne var ki dizisi güzel olacak.. Türkiye'nin en ileri olduğu şey Turizm mesela yani Turizm diyorlar, çok güzel ülke diyorlar, tamam Turist de geliyor ama sıcak iklime geliyor neyse bunlar ülke görmemişler. Türkiye'nin en güzel şehri bence Istanbul ve Antalya mesela fakat bu iki şehir bile doğal güzellik olarak, birkaç manzara hariç dandiktir.. Bu dandikliğin üstüne bir de üçüncü dünya ülkesi mimariyi ekle tam bir göz kanaması.. Almanya, Norveç falan 1000 kere tokatlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 5 Ocak 2025; 16:25:52 >
  • Dizinin kaçıncı bölümden itibaren kalitesi düşüyor o bölüme kadar izleyeyim
    Sadece 1-97 yi izledim

• OptimizedSettings kullanıcısına yanıt

Tamam dur orada.

• Son sezon, Cahid'in başrolü devralacağı sezon haricinde yine oldukça güzeldi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.