Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ 86.BÖLÜM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diziye biraz aksiyon gelince ne güzel oldu.. Bu dönem hep sıkıcıydı dizi hiç yoktan finali iyi yaptılar..
    Bu arada Mito ne oldu nereye kayboldu kaç bölümdür gözükmüyor veya gözüktü de ben mi kaçırdım??
    Bu işleri yapan adam Mito çıkmasın
  • Bence sacmaladıkları fln yok çok güzel bir bölümdü herzamanki gibi !!!

Sezonun son bölümünde en iyi sahne bence Dogunun helikopter kazası olacak eger biraz geçmiş bilen var ise bunun neyi cagrıştıgını anlar !!!
  • BENCE DİZİN EİNN HEYECANLI VE AKSİYONLU BÖLÜMÜYDÜ BU

KISACASI EN İYİ BÖLÜMÜ 86. BÖLÜM BANA GÖRE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lloyd Banks

BENCE DİZİN EİNN HEYECANLI VE AKSİYONLU BÖLÜMÜYDÜ BU

KISACASI EN İYİ BÖLÜMÜ 86. BÖLÜM BANA GÖRE

en iyi bölüm olur mu ya en iyi bölüm rusların baronunu helikopterden öldürdükleri sahneydi makinalı tüfek manyaktı
  • gercekten de harıka bır bolumdu...ama Halo nasıl anladı da kendı yerıne baskasını yolladı? bılgısayarın basındakı manyak kım? herkesı harcadı tek tek...
    ama aksamkı en guzel sahneler polatın adamlarının tılkı tarafından oldurulmesı (epey kufureden olmustur) bırde elıf ın alı nın sesını duydugu an...ya bolum harıkaydı tamamıyle
  • bu vatan gazetesi ne kadar atıyor yaw...
  • fılıme fazla aksıyon kattılar bence bu ıkıncı sacmaladıkları bolum oldu ılkı ÇAKIR ın olgugu gece polat ve adamlarının dusmanlarının hepsını ındırmesı bı de bu bolum ne kardesım kımse kalmadı dızıde.Elifle Polata yazık oldu daha muruvvetlerını görecektik
    bu arada Nizamettin herkese sag gösterıp sol vurdu
    O pc basındakı Ş...... kımdı yaw yedı bıtırdı mılletı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvsA -- 10 Haziran 2005, 9:21:02 >
  • KİM ÇIKACAK ACABA BİLGİSAYAR BAŞINDAKİ ÇOK MERAK ETTİM ŞİMDİ...
  • Vatan gazetesinden alıntı yapan arkadaşa sesleniyorum.
    Kardeşim sanırım son bölümü izlemeden önce yazdın yazıyı ama artık bölümü izledin heralde sil artık şu yazıyı orada yazanların %90 nı yanlış.
  • ya ben izleyemedim tekrarını verirler mi ? eğer vermezlerse biriniz önemli yerleri yazarsa sevinirim neler neler oldu herkes birşey diyor izleyenler söylesin lütfen
  • haftaya tekrarını verirler kesinlikle şöyle özetliyim bilgisayar başında tek bir kişi ve önüne geleni harcadı samueli öldürdü sofiyi kaçırdı elifin kaza yapmasına neden oldu polatı canlı canlı gömdü kılıcı ceza evine gönderdi yetermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi form -- 10 Haziran 2005, 10:47:43 >
  • yeter daha ne olsun eee ameliyatlı biri varmış alinin kılığında herkesi öldürmüş öyle bir şey var mı ?
  • Polat bir sahnede bizi diri diri gömecekler dedi. Sonra da diri diri gömüldü. Polatın odası da mi dinleniyor? Bana ilginç geldi.
  • Polat bence hayal görüyo... Uyuşturucu iğne yedikten snr '' Hrşey bitti!'' dedi ya... Milleti merakta bırakmak için BÖle bişey yaptılar. Zaten Polat ölemez.. Öldürseler Nolur.. Dizi eylül de en fazla 3 bölüm devam eder snr biter...
    Ama sezon finali güzeldi gerçekten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: form

haftaya tekrarını verirler kesinlikle şöyle özetliyim bilgisayar başında tek bir kişi ve önüne geleni harcadı samueli öldürdü sofiyi kaçırdı elifin kaza yapmasına neden oldu polatı canlı canlı gömdü kılıcı ceza evine gönderdi yetermi

O tek bir kişi de senarist
  • arkadaşlar polatin gömüldügü sahne büyük bir ihtimalle rüya...
  • hiç izlememiştim bu kurtlar vadisini hastası olan bir arkadaşın sayesinde bi izledim dün şansıma polat ...
  • walla nolcak bilmiorm ama anlaşılan hepimiz 87. bölümü büyük bir sabırsızlıkla beklicez, adamlar öle bir yerde bitirdilerki gel de sinirlenme...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lacrimarum

walla nolcak bilmiorm ama anlaşılan hepimiz 87. bölümü büyük bir sabırsızlıkla beklicez, adamlar öle bir yerde bitirdilerki gel de sinirlenme...

İşini biliyor adamlar
  • Saçma bir final olduğu için,artık merak etmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.