peki arkadaşlar bu kurtlar vadisinde adam milleti arayıp istediği kişinin sesini konuşturuyorya öyle bi olay varmıdır gerçekden
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan "Kurtlar Vadisi" isimli dizi, 9 Haziran Perşembe akşamı, özetiyle birlikte toplam 120 dakika yayımlanan son bölümüyle sezona veda etti. Dizi, sezonu reklam rekoruyla kapattı.
MTM Medya Takip Merkezi, toplumun her kesimi tarafından yakından takip edilen dizinin, sezona veda ettiği son bölümünün ve öncesinde yayımlanan özetinin aldığı reklamları ölçümledi.
Sonuca göre, 71 dakika süren 198 adet reklam ve toplam yaratılan ekonomik değer 29 milyon 41 bin 533 USD. "Kurtlar Vadisi", böylece sezona bir reklam rekoruyla son vermiş oldu.
Buna göre dizinin son bölümün bir dakikası 414.300 dolara geliyor.
BANA BU FILMIN SON BOLUMUNU BULABILECEK OLAN VARMI YA KACIRDIM BEN IZLEYEMEDIM AMA ANLATILAN KADARI ILE SUPER BI BOLUM OLMUS DIYOLAR...
samuel masondu ve o yüzden ölürken kötü olanları aranızdan çıkarın dendi show la 100. bölüme kadar anlaşmışlar ve polat ve elifin ölmeyecegi basın toplantısında açıklandı
show tv den izleyebiliyorsun sanırım. değişiklik yapmadılarsa. www.showtvnet.com
BANA BU FILMIN SON BOLUMUNU BULABILECEK OLAN VARMI YA KACIRDIM BEN IZLEYEMEDIM AMA ANLATILAN KADARI ILE SUPER BI BOLUM OLMUS DIYOLAR...
ok saol hemen bakıom...
abi süper bir bölümdü hala anlamıyanlara şaşıyorum dünyadaki dengeleri gösteriyorlar ahh ahh süper bir bölümdü bilgisayarın başındaki tabiki samulei öldürendir nizamettin de samueli öldüren örügüte bağlı bunu hala anlamıyanlar varsa şaşıyorum
doğu bey'in eğer ölürse şu devlete çalışan biradam vardı isminihatırlamıyorum onunda zamanında uçağı düşmüştü zaten dizideki olaylar geliştikce gercek karakterler su yüzüne vuruyor örnekmi???
Karahanlı = ÜZEYİR GARİH
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme