Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (2632. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.672.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26302631263226332634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• The Baguvixman
  • ADMİRAL41 kullanıcısına yanıt
  • Kalan son vadicileriz herhalde. Bu konu 3000 sayfaya ulaştığı zaman beni uyandırın beyler.  Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) Anılar anılar. En son geçen ay gittiğimde çektim. Aklıma Duran Emmi geldi
  • Haha çok iyi
  • Polat'ın Polat olmaya başladığı zamanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memati nin de kaderi önce polatın yancısı oldu sonra Fatih Sultan Mehmetin şimdi de Abdülhamit in

İkinci adam olmak yapışmış adama :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADMİRAL41 kullanıcısına yanıt
    Olm değişik değişik emojiler atma dalacam .

• Tüplü mü tüpsüz mü
  • Tüm bölümleri en kısa sürede aşağıdaki kalitede yüklerler umarım. 1-25 arası 1080P ama ondan sonrası 360P. Tün bölümleri en kısa sürede Full HD olarak yenileseler de adam gibi izlesek

• Hocam bu aralar sen de mi bakıyorsun birkaç bölüme ?

Bu arada dizi bitti galliba. Necati Şaşmaz yeni dizi ile ilgili konuşmuş en son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Hocam bu aralar sen de mi bakıyorsun birkaç bölüme ?

Bu arada dizi bitti galliba. Necati Şaşmaz yeni dizi ile ilgili konuşmuş en son.
    Evet eski bölümleri izliyorum. O yüzden hepsini bir an önce full HD olarak yenilesinler istiyorum. Gerçi birçok kez izledik ama HD olarak çok daha güzel olur.

Yeni dizi gelmese bile benim için fark etmez çünkü eski tadı kalmadı. Polat hariç iyi karakterlerin hepsi gitti.

• Seyfo dayıyı özledik
  • İlk 97 bölüme hayran kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Evet eski bölümleri izliyorum. O yüzden hepsini bir an önce full HD olarak yenilesinler istiyorum. Gerçi birçok kez izledik ama HD olarak çok daha güzel olur.

Yeni dizi gelmese bile benim için fark etmez çünkü eski tadı kalmadı. Polat hariç iyi karakterlerin hepsi gitti.

Alıntıları Göster
    Yeni dizi şu ay çıkacak yeni dizi şu yıl çıkacak diye insanları kandırmaktan başka birşey yapmadılar

• Kurtlar Vadisini en baştan başlayıp bitirdim. Pusuya başlamadan önce tüm filmlerini izleyip öyle başlamayı düşünüyorum. Birazda gözüm korkuyor bölüm sayısından ama olsun. Vizeler geçsin hele bi
  • Hocam yaklaşık 2 senedir Pusu izliyorum daha zar zor 234. Bölüme geldim siz düşünün artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurtlar vadisi iptal. Yeni dizi nöbet miş

• Beyaz Tv'de Polat Alemdar'ın yüzünün yandığı maskeli sezonundan bir bölüm izliyorum şu an. Kurtlar Vadisi'nin 97 bölümüde efsanedir ama komple dizinin en efsane sezonu bence polatin maskeli fedai olduğu 10.sezon. Her sahnesi film tadında heyecan dozu üst düzey bölümlerdi. Yanarım yanarım şu sezonda Memati'nin olmadığına yanarım. O da olsaydı çok daha efsane olurdu şüphesiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 26302631263226332634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.