Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (2633. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.672.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26312632263326342635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam herkes o sezonu çok övüyor. Ben izleyemedim bir türlü oraları. 1-97 yi kaç kere bitirdim hatırlamıyorum. KVP 1-93 e kadar izlemiştim. İskender ölmüştü. Sonra yeni sezon başladı 1-2 bölüm izleyip bırakmıştım. Kanal d ye geçince o sezondan da 10-15 bölüm izleyip bırakmıştım.

O maskeli sezon kaçıncı bölümde başlıyor hocam izleyeyim o sezonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FullHD kullanıcısına yanıt
    Tahminimce tutmayacak. KVP'nin kadrosuyla yapacaklar herhalde o yüzden tutmayacak. KVP'de adı var diye bu kadar dayandı. Yoksa son sezonlar izlenecek gibi değildi. İnsanlar yeni bir dizide aynı kadroyu görmeye tahammül edemez bence. Ha KVP tekrar aynı kadroyla başlarsa yine izlerler o ayrı mesele.

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Hocam herkes o sezonu çok övüyor. Ben izleyemedim bir türlü oraları. 1-97 yi kaç kere bitirdim hatırlamıyorum. KVP 1-93 e kadar izlemiştim. İskender ölmüştü. Sonra yeni sezon başladı 1-2 bölüm izleyip bırakmıştım. Kanal d ye geçince o sezondan da 10-15 bölüm izleyip bırakmıştım.

O maskeli sezon kaçıncı bölümde başlıyor hocam izleyeyim o sezonu.
    Hocam Memati'nin ölmüş olduğu ilk sezon ilk 4-5 bölüm Polat Memati'nin intikamını almaya çalışıyor yaşar ağayı örgütten Cemali falan öldürüyor. Sonra hainin ak saçlı olduğu söyleniyor kendisine. 170.bolumde Polat ihtiyarlar başkanını kaçırıyor ve sonraki bölümde ihtiyarlar tarafından sonu ölüm olan Suriye'de bir göreve gönderiliyor Suriye'de geçen 2-3 bölümün ardından Polat ölmüş gösteriliyor 3 bölüm galiba sonra maskeli bölümleri başlıyor işte 195.bölüm olan sezon finaline kadar konu ihtiyarlar heyeti. Polat'ın maskesi de 190 da falan açılıyor yani 20 bölüm maskeli izleyeceksin. Hattan sonunda bilirsin belki Polat sırlara vakıf diye kendi ölüm emrini veriyordu ve Akif tarafından boğulurken bitiyordu sezon.

İskender öldükten sonra Ersoy çıktı o bölümler de fena değildi de bahsettiğim efsane sezona İskender'li bölümler bile yaklaşamaz. Kanal d sezonları ise çöptü o sezonu bile izlediysen 10.sezonu izle asla pişman olmazsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thor10dor

Hocam Memati'nin ölmüş olduğu ilk sezon ilk 4-5 bölüm Polat Memati'nin intikamını almaya çalışıyor yaşar ağayı örgütten Cemali falan öldürüyor. Sonra hainin ak saçlı olduğu söyleniyor kendisine. 170.bolumde Polat ihtiyarlar başkanını kaçırıyor ve sonraki bölümde ihtiyarlar tarafından sonu ölüm olan Suriye'de bir göreve gönderiliyor Suriye'de geçen 2-3 bölümün ardından Polat ölmüş gösteriliyor 3 bölüm galiba sonra maskeli bölümleri başlıyor işte 195.bölüm olan sezon finaline kadar konu ihtiyarlar heyeti. Polat'ın maskesi de 190 da falan açılıyor yani 20 bölüm maskeli izleyeceksin. Hattan sonunda bilirsin belki Polat sırlara vakıf diye kendi ölüm emrini veriyordu ve Akif tarafından boğulurken bitiyordu sezon.

İskender öldükten sonra Ersoy çıktı o bölümler de fena değildi de bahsettiğim efsane sezona İskender'li bölümler bile yaklaşamaz. Kanal d sezonları ise çöptü o sezonu bile izlediysen 10.sezonu izle asla pişman olmazsın.

Alıntıları Göster
    O maske muhabbeti Necati Şaşmaz'ın keyfi yüzünden uzamıştı çok. Adam evleniyor diye 1 ay falan oynamadı "kim bu maskeli", "kim bu" diye diye geçiştirdiler. Ha çıkartacak maskesini ha çıkartacak şimdi diye diye oyalamışlardı ve sinir olmuştum Yoksa bu kadar uzatılmayacaktı o mevzu. Dizi adamın oyuncağıydı buradan anlayabiliriz.
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Oyuncağıydı tabi. Yapımcı kendisi. Senaryoyu Cahit Kaya, Ali Buhara Mete ve Necati Şaşmaz yazıyordu. Bir de başrol oynuyorlardı. Bitmesi iyi oldu EDHO, Vadi'yi aratmıyor zaten. Ara sıra o da saçmalasa da gidişatı güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Oyuncağıydı tabi. Yapımcı kendisi. Senaryoyu Cahit Kaya, Ali Buhara Mete ve Necati Şaşmaz yazıyordu. Bir de başrol oynuyorlardı. Bitmesi iyi oldu EDHO, Vadi'yi aratmıyor zaten. Ara sıra o da saçmalasa da gidişatı güzel.
    EDHO'yu ben ilk çıktığı sezon 19. bölümden sonra bıraktım o dizi bundan da beterdi şu an nasıl bilmiyorum. Bu Selim'in kardeşinin öldü denilip tekrar dirilmesi muhabbetinden sonra bırakmıştım. Zaten bolca da kadın muhabbeti vardı o zamanlar, Hızır'ın çapkınlıkları vs... baymıştı daha ilk 20 bölümde.
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    EDHO’mu Vadiyi aratıyor? EDHO görüp görebileceğiniz en saçma dizidir. 2 tane Karının dizisi başka bir şey değil. Her şeyi Kurtlar Vadisin’den çalmışlar. EDHO Kurtlar Vadisi’nin kılı bile olamaz. İzlemeye değmez. Tek bir efsane vardır oda Kurtlar Vadisi! EDHO’nun adı bence Kurtlar Vadisi Kabristan olmalı ölen oraya gidiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thor10dor kullanıcısına yanıt
    Hocam 12. Sezon’da güzeldir özellikle başları mükemmeldi. Amon falan geri geldi diziye. Adamlar herhalde tüm parayı 12. sezona yatırmışlar ondan 13. sezon kötü. Memati ölünce bence dizi daha da bir sağlamlaştı. “Memati öldü dizi bitti” diyenler zaten Vadi’yi hiç izlememeli. Vadi’nin en önemli yanı sevilen karakterlerin ölmesidir. KVP ilk başları çok sıkıcıydı herhalde Kurtlar Vadisi Terör yasaklanınca Pana Film’in uykusu geldi. Ahu Toros falan acayip sıkıcıydı o bölümlerde kendimi zor tuttum. Şu 4 aile falan vardı tutmayınca İskender Büyük geldi. İskender Büyük’de başlarda güzeldi 4. sezonda biraz pasifleşti. Benim senelerdir anlamadığım bu Ersoy ile İskender ikiside Gladio’ya mı hizmet ediyor?

• 2 dizinin de her bölümünü defalarca izlemiş biri olarak rahat rahat bu yorumu yapabilirim. 97 bölümün üzerine 10.yıl sezonunu ekle gerisi çer çöp. Hiç İskender, Ersoy deme. 97 bölümün tadını vermese de Pusu'dan kat kat iyi yapım EDHO. Başka söz söylemeye de gerek duymuyorum sen otur Akif ve Cahit'in kahramanlıklarını izle :) 12.sezon dediğin de ilk bölümü bir parmak bal çaldılar Andy Garcia'yı yeniden getirip, majesteyi 2 bölümde 3 kişiyle patates ettiler, RA zaten ortaya çıkmadı... Hepsini geçtim çok mu zor cast ajansından 10-15 adam getirtmek. Sırf adam almamak için her bölüm aynı adamları maske giydirip giydirip oynatmak, 3 kişiyle mekan basmak sana zevk veriyor olabilir. Ama Vadi 53.bölümdeki Rusların pususunu 1 bölüm izleyen adamlara keyif vermez. Vesselam.
  • Şu aralar Beyaz TV'de gündüz ve gece kuşağında 185. bölüm yayınlanmak üzere. 300 bölüme daha çok var.

Varya şu yaptığınız yorum resmen hakarettir vadiye. Farkındaysan Pusu’yu yapan adam ile EDHO’yu yapan adam aynı ama o adamlar Pusu gibi Vadi gibi bir proje çıkaramadı. Sende otur karıları izle dizide. Zaten sizin gibiler için değil Kurtlar Vadisi. 15 senedir hala izleyicisi bırakmadıysa, unutulmadıysa Vadi çok iz bırakmış bir yapımdır. İskender sezonuna kötü diyen de ilk seni görüyorum. O zaman boşuna mı reytinglerde her hafta 1. oldu bu dizi? Ve ayrıca senin o laf ettiğin maskeli sahnelerini çekenler ile EDHO’yu çekenlerde aynı. Çakır gibi bir efsaneye hakaret ettiler Çakırbeyli denilen çakma mafya babası ile. Karılara çok meraklıysan EDHO izle ama Türkiye gerçeklerini anlatan adam gibi bir dizi istiyorsan da Pusu izleyeceksin. Ama senin izlemene gerek yok anlamazsın.

• Sen 5. 6.bolumde falan mi biraktin kadin madin mevzuları geceli cok oldu madem izlemiyorsun izlemedigin diziyi niye elestiriyorsun ki komiksin valla Full bos muhabbet.

YouTube
    Çukur mu Kurtlar Vadisi mi?
    https://youtu.be/ylRiGPBEO3c
    Şunu izle anlarsın ne demek istediğimi. Emin ol senden daha iyi biliyorum EDHO’yu setlerine bile gittim.

• Kazım, ses ver...

• Necati şaşmaz ile bir programda karşılaştım.. Yılların hayranlığı olduğu için hemen dibine yapışıp videoya almaya başladım kısa süre sonra bana döndü ne yapıyorsun kardeşim biz burda iş konuşuyoruz sen videoya çekiyorsun çekil kenara dedi(Mehmet bozdağ vardı yanında). Hemen korumalar geldi elimden alıp görüntüleri silmeye çalıştı falan ama o kadar üzüldüm ki senelerdir hayalini kurduğum olayı böyle berbat ettiğim için gözüm doldu resmen.. Neyse ben bunları uzaktan takip etmeye devam ediyorum bu sefer göreceği şekilde ama uslu uslu arkada duruyorum..bunların hengamesi bitti gözüyle sağı solu aradı beni görünce yanına çağırdı ben şok.. Adımı sordu ya sefa kardeşim stres koşuşturma sırasında öyle yakında kayıtta telefon görünce refleks ile kalbini kırdık kusura bakma dedi ben tekrar şok..estağfurullah abi Polat Alemdar dan fırça yemeyi becerdik bu da bir anı oldu benim için dedim bu sefer güldük beraber..yanında birisi vardı necati bey hayranlarınız sizi çok farklı seviyor gibi bişey dedi.. Sağolsunlar hiçbir zaman yalnız bırakmadılar bizim heryerde kardeşimiz var dedi elini omzuma atarak.. Gel şimdi rahat rahat çek fotoğrafını dedi sonra yeter mi dedi abi ne demek yeter mi ihya ettin beni Allah sana çocuklarına hayırlı ömürler versin fln dedim tokalaşıp çekildim.

Hem benim için unutulmaz bir anı oldu hemde necati şaşmaz ın oyunculuğu yapımcılığı vs bunlar tartışılır ama çok kaliteli tevazu sahibi bir insan bunu görmüş oldum

• Dizi devam etse acaba izlenirmiydi fazla
  • Raconu kesmiş hocam. Sorsaydınız keşke kv ne olacak diye .

• Kurtlar Vadisi Pusu tarih oldu sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 5 Ocak 2019; 15:07:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu 1-97 nin gerzek hint fon müziği eklenmemiş ham halini arıyorum internette ama bulamadım. BU konuda yardımcı olabilecek kimse var mı burada? elinde olan linki olan vs?
  • Beyler 219. bölüm. Kepazeliğe bakın. Vahap'ın partisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Şubat 2019; 2:43:22 >
  • 
Sayfa: önceki 26312632263326342635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.