Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER ÇATIŞMALAR HERŞEY GÜZEL AMA ORDAKİ Bİ ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ÖNCEKİ BÖLÜMDE İTAAT EDEN ÇAKALLAR ŞİMDİ KENDİNİ BİŞE ZANNEDİYOR. AMA FİLM GÜZEL
  • Sayılı dakikalar da sona erdi...
  • az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı 5-10 dakka kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı az kaldı
  • ne kaldı 3-5 DK özet biter birazdan
  • püüüüüüüüüh böle kanalın
  • daha ısınamadan reklam girdi
  • harbi yaa daa 2 dakka oldu çat girdi reklam
  • Sezon Finalimi bu ?
  • dedim size bu gece reklama doyurcak show tv bizi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EredLithui

Sezon Finalimi bu ?
  • Evet 30 saatlik bölümü reklamlarla 2 saat yaptılar helal olsun. İğrenç bir bölümdü.
  • adamı nasıl kaçırıyorlar ama
  • quote:

quote:

Sezon Finalimi bu ?

evet dostum sezon finali
  • bu bolum bence cok iyidi en heycanlı yerinde bitirecekler kim beklicek şimdi 3 ay off off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 15 Haziran 2007; 0:16:17 >
  • Tamda yerinde bitirdiler ama bence ordan sonra basit içlerinden biri çieği başka bir yere fırlatacak sonra tere yatacaklar yani bence bişey olmayacak.
  • ohhaaaaaaa ohaaaaaaaaa .olaya bak.ben anlamıştım bomba olduğunu çiçeğin.güzel bitirdiler.öbür sezonun ilk sahnesi içerden nası çıkıtklarını göstermek olacak
  • tamda yerinde bitti dizi 3 ay beklemek zor olacak biraz, insallah kimse ölmez orda erhan memati felan polat saten olmezde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 15 Haziran 2007; 0:27:13 >
  • Agaaa ne oldu bole yawww
  • ooo ne finaldi be ulan kim bekleyecek şimdi 3 ay, Acaba bombayı kim yolladı fuat kazmasımı yoksa başkaları mı
  • olmaz böyle bişey ya...böyle bitirilirmi dizi...lostta böyle final olmadı...yuh diyorum yuh...ordan nasıl sağ çıkıcaklar merak konusu...duvarlar parçalandı baksanıza...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.