Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 21 dakika dizi 14 dakika reklâm, 21 dakika dizi 14 dakika reklâm, 21 dakika dizi 14 dakika reklâm...

Tiksindim maalesef...
  • işin diğer tarafı polatn meşhur ofisi havaya uçtu yeni sezon başka mekan la mı çıkıcaklar karşımıza acaba.
  • İncinin kocası kimle yakalandı acaba ?Jülide gibi duruyor.
  • alın size final işte final dediğin böle olur kurtlar vadisi yapacağını yaptı yine.böle şey olur mu ya helal olsun pana filime
  • Neco'ya ne oldu?
    Görünmüyor kaç bölümdür...
  • bomba patladı ne oldu şimdi haftaya yokmu dizi ne oldu sapııtm ben beyler ne oluo ya hepsinin yanında patladı bomaba biri beni çinciklesin yada tokatlasın beyler ne oluo öle alooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: duncan21

İncinin kocası kimle yakalandı acaba ?Jülide gibi duruyor.

jülide ile o kesin
  • quote:

orası kesin. julide den beklenir dogrusu.

bombayı gösterdiklerinde 5 sn yazıyordu yaw. o ara tutup camdan atsalar bile vakit yetmez gibi. ta alt katta patlayıp dısarıya etkisi yayılıyor. ekibin yarısı gitmese bari. neyse 3 ay bekliyecez artık.
  • final çok basit olmuş,ben daha güzel bir final beklerdim yani böyle polatın,mematinin,abdulheyin,erhanın ölmeyeeği kesin; heyecan bunun neresinde

orada duvarlar parçalandı neredeyse ordan biri bile sağ çıkabilsin zaten ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 15 Haziran 2007; 0:36:04 >
  • bencede jülide ahunun amcası julide bi şeler ceviriyo dedi farkındaysanız bence jülide o
  • Polat’ın ayakkabısı asgari iki numara büyük...

Bir de bu bölüm Polat'a daha açık bir ton ruj kullanmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 15 Haziran 2007; 0:47:25 >
  • Vasat bir şekilde ara verdiler. Finale yakışan tek olay bence mekana bomba koyulmasıydı. Ama o da bu kadar kolay olmamalıydı diye düşünüyorum.
  • quote:

ohaaa harbiden hee bak .iyi yakalamışın .benim aklıma gelmedi bu.harbiden öyledir bence.

bide o mekan yerle bir gençler .çünkü mekan yaklaşık 10metre aşağıda ve bombada aşağıda.yukardaki duvarlar bile yıkıldığına göre siz düşünün artık.oyüzden bombayı atıp yere yatmaları gibi bi ihtimal söz konusu değil yukardaki arkadaşın dediği gibi.

bence polat "bomba" dedikten sonra patlamıyor bomba.orayı bidahaki sezon göstercekler.ve sezon açılışı polatların mekandan nasıl çıktığıyla başlıyacak.yani kimseye bişey olmayacak.
  • Aceleye getirilen ve de sıkıştırılan bir bölümdü...

Alt yapı ve ön hazırlık çok hoştu, açık uçlu sorular da bıraktılar ama maalesef en az iki bölümde işlenebilecek içerik tek bölüme balık istifi basılmış.

Halil İbrahim,
    Diğer iki devlet görevlisi,
    İnci ve bornozlu eşi,
    Patlayan bomba vs. hepsi cevabı beklenen soru işaretleri ama son üç bölümdür hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 15 Haziran 2007; 0:58:05 >
  • hakket bombayı kim koydu ki orayı. kuş olup konmadı ya masanın ustune.
  • İnci’nin bornozlu eşi Şekerim(!) Fuat ile basılacaktı ki ben sezon finaline sezon finali diyeyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefucsa

final çok basit olmuş,ben daha güzel bir final beklerdim yani böyle polatın,mematinin,abdulheyin,erhanın ölmeyeeği kesin; heyecan bunun neresinde

orada duvarlar parçalandı neredeyse ordan biri bile sağ çıkabilsin zaten ...

evet onalrın ölmiceği lesin işin güzel yanı nasıl kurtulacaklar...
  • dışarıdaki elemanlar bile toz toprak içinde kaldılar. onlar aşağıda bombanın dibinde nasıl kurtulacaklar ? tabi kurtulacaklar ama nasıl

o mekanında çekmediği kalmadı. kumarjane iken yüzlerce kurşunla tarandı, şimdide bomba ile havaya uçuruldu, sigortası varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

İnci’nin bornozlu eşi Şekerim(!) Fuat ile basılacaktı ki ben sezon finaline sezon finali diyeyim...

katılıyorum benimde aklımdan gecen oydu
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.