Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.672.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -BoZ-

hücrelere tıkılan adamların hali nolcak acaba? yanlarına sokulan adamlar onları öldürmek için gelmişolabilirler

alın size bir soru daha bu kadar soruyu 5 bölüme anca sığdırırlardı

huseyin in yanındaki adamda bıçak vardı zaten yatagın kenarıda koydu. hele hakanın yanındakine ne demeli. "ben asagıda yatacam" hakanın zaten sekli değişti adamın lafını duyunca, hakan icabına bakar zaten adamın. nasıl tetikçi rızanın icabına baktıgı gibi. huseyinde diğerini yıkar. zaten atletik adam spor yapıyor.

soruların sayısı 10 u geçti herhalde. ama bu 3 ay nasıl gececek bir turlu yaw. 4 senelik dizi de hiç boyle final olmamıstı. ( gerçi tabut sahnesi iyiydi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExECaLiBuR -- 15 Haziran 2007; 2:13:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

quote:

Orjinalden alıntı: tamkan

beyler bişeyi unutuyorsunuz. polatın odasındaki sığınağı.

vardıya cephanelik falan silahlar bombalar.polatın odasında aynanın arkasından giriliyor. orası büyük ihtimal çelikten kaplama falandır oraya girerler bişi olmaz .

çözdüm işi boşuna beklemyin kimse ölmicek o yüzden

arkadasım tamam haklı dıyosunda polat tam bomba var dedıgınde 2 sn kaldı.onlar kapıyı acacakta o sıgınaga gırecek.bıde bomba altta pattladı.altta patlamasına ragmrn yukarısını gordunn.yanı onlar olmezse cık sacma olurr.

ben bu arada tekrar izledim tv nin azizliğine uğramışımkaranlıktan süreler gözükmemiş.üstüne üstlük 2 değil 1 saniye kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 15 Haziran 2007; 3:49:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomedan

quote:

Orjinalden alıntı: tamkan

beyler bişeyi unutuyorsunuz. polatın odasındaki sığınağı.

vardıya cephanelik falan silahlar bombalar.polatın odasında aynanın arkasından giriliyor. orası büyük ihtimal çelikten kaplama falandır oraya girerler bişi olmaz .

çözdüm işi boşuna beklemyin kimse ölmicek o yüzden

arkadasım tamam haklı dıyosunda polat tam bomba var dedıgınde 2 sn kaldı.onlar kapıyı acacakta o sıgınaga gırecek.bıde bomba altta pattladı.altta patlamasına ragmrn yukarısını gordunn.yanı onlar olmezse cık sacma olurr.

ya valla orasını bilecmicem artık .ben göremedim saniyeyi .dikkat etmedim yani.ozaman ölürler abi 2 sn olurmu şimdi düşündüm. saçma geldi yanlış görmüşsündür.
  • Bence hiçbirine birşey olmadı. Tamer hepsini Bluetooth teknolojisi ile başka bir boyuta yolladı. Bu belki de başka bir gezegen. Işınlanmış da olabilirler, kim bilir..

Yeni bölümde uzay araçlarıyla dünyaya dönecekler. Bu sefer özel bir gözlük takmadan görünmeyen bir büroda devam edecekler. Tabi büro görünmez olduğu kadar şeffaf ta olacak ki herhangi bir saldırı durumunda zarar görmeyecek. Tüm bunların yanında Polat ve kahraman arkadaşları ışın kılıçlarıyla kötülerin korkusu olmaya devam edecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 15 Haziran 2007; 3:16:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Bence hiçbirine birşey olmadı. Tamer hepsini Bluetooth teknolojisi ile başka bir boyuta yolladı. Bu belki de başka bir gezegen. Işınlanmış da olabilirler, kim bilir..

Yeni bölümde uzay araçlarıyla dünyaya dönecekler. Bu sefer özel bir gözlük takmadan görünmeyen bir büroda devam edecekler. Tabi büro görünmez olduğu kadar şeffaf ta olacak ki herhangi bir saldırı durumunda zarar görmeyecek. Tüm bunların yanında Polat ve kahraman arkadaşları ışın kılıçlarıyla kötülerin korkusu olmaya devam edecekler.

mutlumusun şimdi
  • ya gelecek sezon senaristlerin çok sağlam bi senaryosuyla başliyacak ya da suriye olayındaki gibi nasıl kurtulduklarını anlatmadan direk giricekler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Bence hiçbirine birşey olmadı. Tamer hepsini Bluetooth teknolojisi ile başka bir boyuta yolladı. Bu belki de başka bir gezegen. Işınlanmış da olabilirler, kim bilir..

mutlumusun şimdi

Şu anda nasıl duygular içerisindeyim bilmiyorum. Herşeyi bulanık görüyorum, hatta görmüyorum. Yazını gönül gözümle okudum. Umarım geçici bir durumdur.

3 ay durumum ne olur bilmiyorum ancak Polat ve arkadaşları ölmezse benim de hayata döneceğim kesin. Umarım dönerler ve sevilen dizimiz kaldığı yerden devam eder.
  • araya bir sinema filmi sokuştururlarsa şaşırmam...belkide çekimleri bitmiş gösterime hazırdır bile.zaten bu bölümde bi reklam kokusu aldınız sanırım sizde...Kurtlar Vadisi İran lafı geçti...bakalım göreceğiz...K.V. artık tam bir fenomen oldu...bıraksalar 20 yıl sürer heralde...hepte izlenir gibime geliyor...çünkü güncel olayları işliyor...
  • Ya diziyi çok iyi takip edemiyorum ama Polatın ofisini dışardan daha önce hiç gösterdiler mi?Bombanın patladığı yer bana başka bi yer gibi geldi.Ama dediğim gibi çok iyi takip edemiyorum kaçırmış olabilirim

Edit : İşte bu da resim orası eski terkedilmiş bi yere benziyo sanki??

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhius -- 15 Haziran 2007; 8:09:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [uA]Gokhius

Ya diziyi çok iyi takip edemiyorum ama Polatın ofisini dışardan daha önce hiç gösterdiler mi?Bombanın patladığı yer bana başka bi yer gibi geldi.Ama dediğim gibi çok iyi takip edemiyorum kaçırmış olabilirim

yok orası kesinlikle onun ofisi fan sitelerinde resimlerle kanıtlanmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

Ya diziyi çok iyi takip edemiyorum ama Polatın ofisini dışardan daha önce hiç gösterdiler mi?Bombanın patladığı yer bana başka bi yer gibi geldi.Ama dediğim gibi çok iyi takip edemiyorum kaçırmış olabilirim

yok orası kesinlikle onun ofisi fan sitelerinde resimlerle kanıtlanmıştı

tamam o zaman bilgi için saol
  • Polat Alemdar Ölmesede Yanındakilerden Biri Ölür Herhalde.Kurtlar Vadisi İran Gelicek Galiba Sözü Geçti Dizide....
  • quote:

ewet ben polatın mekanını dısardan gormustum böyle bi yer degil iyice kafam karıstı simdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackF!Re

quote:

ewet ben polatın mekanını dısardan gormustum böyle bi yer degil iyice kafam karıstı simdi

Evet eski bölümlerde polat arabayla çıkıp yalçın bulutun yanına gidiyodu o zaman daha lüks bi yer görünümündeydi.Burası biraz eski bi yere benziyor.Bence bomba başka bi yerde patladı
  • Aslında Polat 'ın Babasının Oturduğu Mahallede Patlatılmış Olabilir
  • quote:

polatın ofisi nerde olursa olsun
    içinde polat ve bomba varsa
  • İnci'nin kocasını birlikte yakaladığı kişi bence Jülide
  • kurtlar vadisi iran sinema filmi mi olacak? bu konu hakkında bilgi var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

İnci'nin kocasını birlikte yakaladığı kişi bence Jülide

adam ya gay yada çok tanıdık biri ile yakaladı
    çünki hiçbir kadın için kiminle aldattıgı nemli değildir önemli olanb aldatmasıdır. ama bualdatılmış kadından zişyade iğrençlik bir ifade takındı
    zaten nere gidiyon ne zaman gelirsin ifadesi de dogrular
    bide mannak adam japonişi gibi kız almış. senin saçın olmuş bembeyaz dedem yaşında adamsın böyle olcagı belli bunun
  • şu bombalı çiçeği polatın mekanına getirip bırakıyorlar ve kimsenin haberi olmuyor, acaip mantıksızlık olmuş
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.