Bildirim
Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (40. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
zarf boştu. bilerek boş yapmışlardır. garipsesin, düşünsün bu arada zaman geçsin ve sonra buuuum -
Sizce bombayı kim koydu,
bence 'şekerim'' fuat koydu bombayı -
kaçırdık bu hafta. sağlık olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: tamkan
quote:
Orjinalden alıntı: chackal
peki bomba çiçekte değilse başka bi bombanın tetikleyicisiyse mesala üst katta bir bombanın? belki de aslan akbeyin arbasındaki gibidir bir yada bir kaç yeri patlatır süre bitince daha sonra kendi patlar bu sıradada polatlar zaman kazanıp kaçmış olabilirler.
bence tamer patlattı o bombayı .buldu beleş laptop .girdi msn falan. bommmm
msn falan ha -
arkdaşalr orası polatın ofisi ağaçlara tellere direğe dikkat edin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 15 Haziran 2007; 17:52:36 > -
yani büroda patlamadımı bomba abiler ablalar kardeşler bacılar nerde patladı buy bomaba yani decem ertık bizm evde -
ağaçlar aynı değil, çatı aynı değil, biri saray girişi biri harabe, yanlarındaki ufak yapılar aynı değil..
elektrik telleri heryerde var...
yani bence bomba patladı diye gösterilen yer mekan değil.. bomba patlamadı demiyorum; sadece dizide gösterilenyer ayrı bi yer..
yani çiçekteki düzenek sadece bi tetikleyici..ama peki patladığı yer ne alaka? ve de erenlerin o sırada ordan geçemsi falan..?
-
quote:
Orjinalden alıntı: HRNclk777
Sizce bombayı kim koydu,
bence 'şekerim'' fuat koydu bombayı
fuatın işi değil. senin canını istesek alırız istediğimiz zamn seni temizleriz demek istediler bence -
ya milletin kafası iyice karısın die işte off kafayı yiyecem ya -
quote:
Orjinalden alıntı: telefonumabak
quote:
Sizce bombayı kim koydu,
fuatın işi değil. senin canını istesek alırız istediğimiz zamn seni temizleriz demek istediler bence
katılıyorum belkide masonlardır hani herşeyi yapabilliyorlar ya -
quote:
Orjinalden alıntı: uzil
quote:
Orjinalden alıntı: telefonumabak
quote:
Sizce bombayı kim koydu,
fuatın işi değil. senin canını istesek alırız istediğimiz zamn seni temizleriz demek istediler bence
katılıyorum belkide masonlardır hani herşeyi yapabilliyorlar ya
tataroglu bomba gondermez.fuatta boyle bıse yapamaz.bence gerıye kaln 3 aileden birisi yaptı bunu.ama onlalrın olmesı lazımmm.sonucta bombayı kımın gonderdıgı degıl nasıl kurtulacakları onemlı.2.sn vardı.bence bombanın baska yerde olması sacma.çiçeğin içindeydii.çünkü kamera çiçeğin içine zoom attıı. -
quote:
Orjinalden alıntı: Ömer
İnci’nin bornozlu eşi Şekerim(!) Fuat ile basılacaktı ki ben sezon finaline sezon finali diyeyim...
Hatunun dudagi ucuklayinca, bir an benim de aklimdan "erkek mi?" gecti... Ama konsepte konduramadim... Ama sasirdigi kadar da varmis olur, Julide ise... -
fuat ın gazetesine koydurduğu aşk haberi gazetede o kadar amatörce görünüyordu ki. resim de iğrençti. -
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
fuat ın gazetesine koydurduğu aşk haberi gazetede o kadar amatörce görünüyordu ki. resim de iğrençti.
aman kasma o kadar önemli olan haber -
Sezon Finali Bölümü Güzeldi İnsan Merak Ediyor O Bombayı Kimin Koydurduğunu Beklicez Sabırla -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
fuat ın gazetesine koydurduğu aşk haberi gazetede o kadar amatörce görünüyordu ki. resim de iğrençti.
aman kasma o kadar önemli olan haber
olurmu hiç, detaylar mükemmeliği oluşturuyor. -
quote:
arkdaşalr orası polatın ofisi ağaçlara tellere direğe dikkat edin
ok (->) işaretlerine bakılırsa, bomba bayagı bir mesafe uzakta patlıyor. en azından 50 m vardır. nasıl iş bu yaw. karışacak kafa kalmadı artık. -
yalnız bıse dıkkatımı cektı.polat tam bomba dedıkten 5 sn sonra patlama oluyor.bombayı dıger arkadasların dedıgı gıbı elıyle byukarı dogru atıp odaya kacmıslardır.yalnız sıgınaga gıdecek kadar zaman yok.ama bızxım hacker ıle ıranlı o adam olecek gıbıme gelıyorr. -
Kurtlar vadisinin ve kurtlar vadisi pusunun bugüne kadar izlediğim en kötü bölümü ve en kötü sezon finaliydi diyebilirim.(suriyede çekilenler dahil)
Bir bölümün sezon finali olması için kurtlar vadisi gibi bir dizi için finalden sonra insanların aklında en az 10 soru işareti bırakması lazım ki bunlar düşünüldüğünde çok sonuçlu olması lazım
İlk szeon finali kumarhane baskınıydı sanırım tam hatırlamıyorum.
Kimler ölecek kalacak diye düşünüyorduk.
Sonraki sezon finalini hatırlayamıyorum.
Sonraki sezon finali ise Aslan amca'nın öldürüldüğü nesrin'in intihar ettiği testerenin vs öldüğü sezon finali idi ki en beğendiğim finaldi.
Açılış fragmanında Kılıç'ın Amca öldürülmüş. Suikast dediği fragman ise en beğendiğim fragmanlardandı.
Diyeceğim o ki en vasat bölümlerdendi. Bornozlu eş kimle yakalanmış? Bu seyircinin aklında çok bi kalabalık uyandırmıyor zaten. En merak edilen orda kimlerin öleceği. ki zaten tüm izleyiciler en azından polat memati ve abdülheyin ölmeyeceğini biliyor. Yani bir heyecanı kalmıyor beklemenin.
Şahsım adına söylüyorum 3 ayı sabırsızlıkla ya da merakla geçirmeyeceğim. Önceki tüm sezon finallerinde iple çekmiştim. Forumlarda bir sürü beyin fırtınası yapmış bir sürü beyin fırtınası estirmiştim. Ama bunda değil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X