Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.670.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bombada çalışan saat 2 saniye gösteriyordu, geri sayım bittikten sonra bip bip bip ve hızlanarak patlamaya kadar yine 3-4 saniye zamanları vardır. görünen o ki bomba bodrumda patlamadı, birileri onu durduğu yerden giriş kapısına doğru fırlattı ve saydığım süre içinde polatın odasına sığındılar. zaten oda özel olarak sığınak şeklinde de tasarlanmıştır. çiçeğin içndeki ufacık bomba etkilemez o duvarları.
    ayrıca kimse oteldeki adam kaçırmaya dikkat etmemiş. bugüne kadar kaldığım hiç bir otelde ( 20den fazla 5 yıldızlı diyeyim) otel görevlisi arabasıyla içeri girmez, araba dışarda kalır, gerekli malzemeler elinde girer ve çıkar. veya orda korumaların yapması gereken kendileri yapmasıydı bu işi, ya korumalar dangalaktı ya da senaryodaki sorun, çünk adam görünürde çok mühim bilgier taşıyordu.
  • leptop patlamasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

leptop patlamasın

mümkündür.
  • şu soruların hiçbirinin cevabı verilmedi ki şuan, siz niçin uğraşıyosunuz
    seneye devam ederse nabza göre cevaplar verilir sırasıyla
  • quote:

leptop patlamasın

memati patlamıştır.
    karısızlıktan
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

İnci'nin kocasını birlikte yakaladığı kişi bence Jülide

+1 bencede zaten jülidenin kocası(adı neydi unuttum) jülide yüzünden sıkıldığını söylemişti.jülidede evde olmadığına göre %99 jülideydi
  • BEYLER BİR ŞEYİ UNUTUNUZ BAKIN MEMATİ TAMDA DUYGUSALA BAĞLADI SANKİ ÖLECEK GİBİ BİR İZLENİM BIRAKTI DİZEDE BU YAŞA KADAR NE BİR GÜL GONCASI ALDIK NE BİR GONCASI VERDİK DEDİ TAM DUYGUSALA BAĞLADI KENDİNİ ADAM O ÖLMESİN DİZİDE MEMATİ O ZAMAN SAKAT OLUR POLAT HE KEZİ GEBRTİR DİZİ 10. BÖLÜMDE BİTER
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamkan

quote:

leptop patlamasın

memati patlamıştır.
    karısızlıktan

abaza memati
    bu yaşına gelmiş
    kazık herif
  • Memati'nin durumu zaten içler acısı...

Bu yaşıma geldim ne bir tek gonca verdim ne bir tek gonca aldım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Memati'nin durumu zaten içler acısı...

• quote:

Memati'nin durumu zaten içler acısı...

abi gonca o suratı ruyasında görse korkar solar
  • peki bomba çiçekte değilse başka bi bombanın tetikleyicisiyse mesala üst katta bir bombanın? belki de aslan akbeyin arbasındaki gibidir bir yada bir kaç yeri patlatır süre bitince daha sonra kendi patlar bu sıradada polatlar zaman kazanıp kaçmış olabilirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chackal

peki bomba çiçekte değilse başka bi bombanın tetikleyicisiyse mesala üst katta bir bombanın? belki de aslan akbeyin arbasındaki gibidir bir yada bir kaç yeri patlatır süre bitince daha sonra kendi patlar bu sıradada polatlar zaman kazanıp kaçmış olabilirler.

bence de oyle
    kimden geldiğine kimse cüret edeyemeceği için sadece ve sadece zarfı polat açabileceği için çiçek aslında bomba değil polatın orda veya yanında oldugunu bildiren bir verici, diğer cihazı tetikleyici bir mekanizma idi
  • quote:

peki bomba çiçekte değilse başka bi bombanın tetikleyicisiyse mesala üst katta bir bombanın? belki de aslan akbeyin arbasındaki gibidir bir yada bir kaç yeri patlatır süre bitince daha sonra kendi patlar bu sıradada polatlar zaman kazanıp kaçmış olabilirler.

bence tamer patlattı o bombayı .buldu beleş laptop .girdi msn falan. bommmm
  • quote:

Bu çok mantıklı.
    Yine bir güç gösterisi olabilir.

Biz mekânına gireriz eline de bombanın saatini veririz.
    Seni öldürmek istesek bombayı senin elinde patlatabilecek güce de sahibiz mesajı verilmiş olunabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 15 Haziran 2007; 13:55:39 >
  • ŞİMDİ 3 AY NASIL BEKLİCEZ HANİ 10 BÖLÜMDÜ FİNAL 9 DA KESTİLER AYIP AYIP KARDEŞİM 3 AY ŞİMDİ BEKLE İŞİN YOKSA
  • quote:

Orjinalden alıntı: SendomeN

ŞİMDİ 3 AY NASIL BEKLİCEZ HANİ 10 BÖLÜMDÜ FİNAL 9 DA KESTİLER AYIP AYIP KARDEŞİM 3 AY ŞİMDİ BEKLE İŞİN YOKSA

belki 10. bölüm için sinema tadında bişeyler yaparlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

Orjinalden alıntı: SendomeN

ŞİMDİ 3 AY NASIL BEKLİCEZ HANİ 10 BÖLÜMDÜ FİNAL 9 DA KESTİLER AYIP AYIP KARDEŞİM 3 AY ŞİMDİ BEKLE İŞİN YOKSA

belki 10. bölüm için sinema tadında bişeyler yaparlar

İŞALAH YAPARLARDA YAZIN ÖLE SASÇMA SAPAN YENİ TÜREYEN TV DİZİLERİNE MAHSUR KALMAYIZ
  • quote:

quote:

Bu çok mantıklı.
    Yine bir güç gösterisi olabilir.

Biz mekânına gireriz eline de bombanın saatini veririz.
    Seni öldürmek istesek bombayı senin elinde patlatabilecek güce de sahibiz mesajı verilmiş olunabilir.

ewet dediginz bana cok mantıklı geldi o polatın actıgı mektuptada tam olarak ne yazdıgını göremedik
  • MEKTUP YOK Kİ YAZSIN BİR ŞEY. ZARF BOŞTU...
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.