Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.671.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EliNTeR

Arda; saçma

Lord Westside; ultra saçma..

şöyle bir yorum da var; çiçek sadece gözdağı verme amaçlıydı yani süre bitince bomba patlamadı ama Tamer içeride yanlış haltlar yiyince pc patladı..

hem patlamanın tam olarakta girişin altında olmaması bu iddiayı güçlendiriyor..

saol ya sıcaklardan sanırım forumda herkes birbirine sallıyor...şimdi ben senin yorumuna ultra mega saçma boş muhabbet desem yanlış olmazmı...neyse ya havalar biraz serinleyene kadar foruma fazla takılmıycam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

Arda; saçma

Lord Westside; ultra saçma..

şöyle bir yorum da var; çiçek sadece gözdağı verme amaçlıydı yani süre bitince bomba patlamadı ama Tamer içeride yanlış haltlar yiyince pc patladı..

hem patlamanın tam olarakta girişin altında olmaması bu iddiayı güçlendiriyor..

saol ya sıcaklardan sanırım forumda herkes birbirine sallıyor...şimdi ben senin yorumuna ultra mega saçma boş muhabbet desem yanlış olmazmı...neyse ya havalar biraz serinleyene kadar foruma fazla takılmıycam...

sinir yapma kötü birşey söylemedim

saçma nedenlerinide uzun uzun yazardımda malum sıcak
  • Tekrar Bölümü bu akşam Show Tv de...Kaçıranlar yada tekrardan izlemek isteyenler için duyurulur...
  • arkadaslar sonbahar ayına girmemize hemen hemen 1 ay kaldı biraz daha sabredin sayılı zaman cabuk gecer

• Bu bölümü Esenşehir de tam işyerimin yanındaki dufy gömlek fabrikasında çektiler, fabrika girişinin ön kapısına ait iç mekan resmi
    polatı uzaktan da olsa görebilmek güzeldi.
  • vay be sahi ne arıyolar eskişehirde başka mekan mı bulamamışlar ist de
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzil

vay be sahi ne arıyolar eskişehirde başka mekan mı bulamamışlar ist de

Esenşehir demiş arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_BlackMamba

quote:

Esenşehir demiş arkadaş

ulan harbi ya bnde mail kutusundan okudum çabucak öle cvp yazdım eskişekir okumuşum hay bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

Bu bölümü Esenşehir de tam işyerimin yanındaki dufy gömlek fabrikasında çektiler, fabrika girişinin ön kapısına ait iç mekan resmi
    polatı uzaktan da olsa görebilmek güzeldi.

O bölümde karşısındaki elemana sağlam sıktı beyazwizard.İnfaz tam.in arasıdna sende olsaydın keşke
  • quote:

quote:

quote:

Esenşehir demiş arkadaş

ulan harbi ya bnde mail kutusundan okudum çabucak öle cvp yazdım eskişekir okumuşum hay bana

bende ilk okumamda eskişehir olarak okumuştum

kurtlar vadisi artık başlasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: megi21

quote:

quote:

quote:

Esenşehir demiş arkadaş

valla hesaplarıma göre 20 eylülde başlaması lazım.hemde yüksek bir ihtimalle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Esenşehir demiş arkadaş

20 eylül geç ya dayanılmaz o kadar da nasıl hesapladın hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Esenşehir demiş arkadaş

şimdi şöleki bu vadi her perşembe düzenli olarak tekrarlarını vermeye başladı ki şuan 3. bölümü verdi galiba işte her hafata böle verse 9. bölüme kadar.sonra 9.bölümü yayınladıktan bir hafta sonrada yeni bölümü yayınlasa dediğim tarihe geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 5 Ağustos 2007; 23:13:03 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _ArDa_

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Esenşehir demiş arkadaş

şimdi şöleki bu vadi her perşembe düzenli olarak tekrarlarını vermeye başladı ki şuan 3. bölümü verdi galiba işte her hafata böle verse 9. bölüme kadar.sonra 9.bölümü yayınladıktan bir hafta sonrada yeni bölümü yayınlasa dediğim tarihe geliyor

+1
  • Polat ve arkadaşları İran'daki nükleer faaliyetlerle Türkiye'deki bazı karanlık işadamlarının bağlantılarını ortaya çıkarmak için CIA ve MOSSAD'ın korumasındaki bir İranlı yetkiliyi otelden kaçırıyor.

Bu olay bir süre önce Hürriyet Gazetesi'nde manşetten yayınlanan İran Savunma Bakan Yardımcısı, General Rıza Asgari'nin Ceylan Otel'den kaçırılmasıdır.

Asgari, Kaybolduktan sonra İran, CIA ve MOSSAD'ı suçlamıştı. Çünkü Asgari İran'daki nükleer faaliyetleri çok iyi bilen bir generaldi.

(Ç)alıntıdır
  • ewt kurtlar vadisinin en cok sevdigim yönlerinden biri de bu kesinlikle hayal ürünü olmayan günümüz türkiye sini gözler önüne seren bir yapım.
    quote:

Polat ve arkadaşları İran'daki nükleer faaliyetlerle Türkiye'deki bazı karanlık işadamlarının bağlantılarını ortaya çıkarmak için CIA ve MOSSAD'ın korumasındaki bir İranlı yetkiliyi otelden kaçırıyor.

Bu olay bir süre önce Hürriyet Gazetesi'nde manşetten yayınlanan İran Savunma Bakan Yardımcısı, General Rıza Asgari'nin Ceylan Otel'den kaçırılmasıdır.

Asgari, Kaybolduktan sonra İran, CIA ve MOSSAD'ı suçlamıştı. Çünkü Asgari İran'daki nükleer faaliyetleri çok iyi bilen bir generaldi.

(Ç)alıntıdır
  • dizi ne zaman başlayacak?
  • eylül de
    quote:

Orjinalden alıntı: neuro

dizi ne zaman başlayacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: Teamou

quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

İnci�nin bornozlu eşi Şekerim(!) Fuat ile basılacaktı ki ben sezon finaline sezon finali diyeyim...

Hatunun dudagi ucuklayinca, bir an benim de aklimdan "erkek mi?" gecti... Ama konsepte konduramadim... Ama sasirdigi kadar da varmis olur, Julide ise...

bende ona takıldım zaten...yakalandığı kişi kadın olsa gösterirdi...demekki ya erkek ya da dizide ki kadınlardan biri...o da jülide %99..

abi adamada azıcık hal versemde verseim geliyor
    julide imamı namazdan döndürür
    tarcınlı lokum gibi kız

süper ya
  • 20 eylülde efsane dönüyor..up layalım konumuzu...
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.