Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Sizce Ne Zaman Bozdu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 96 dan sonra
  • iskender büyükten sonraki sezon
  • İskender Büyük'ten sonra bozmaya başladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu Herkes Okusun ki İyibir Vadi İzleyenim Pusu Hariç Hala izliyorum ama eskisi gibi değil Şunu Söyliyimki
    Vadi 1-97 Efsaneydi Ancak Aslan amca Öldükten Sonra Olaylar Büyüdü Hafiften Bir Siyaset Oldu Ama Mafya Tarzını Kaybetmedi..80.Bölümden Sonra Vadi Bozmasada Suriye Bölümlerinde Siyasete Girdiği Çok Belliydi
    Yinede İzledik Özetliyelim;
    1.Sezon Polat yeni yeni mafyada Saçlar uzun Ses amatör zaten polattan çok çakır sevildi ilk sezon :)
    2.sezon Polat dahada Baba gibi davranmaya başladı Kahveler basıldı kafalar kesildi :) ses dublorü yenilendi saçlar kesildi Çakır Öldü
    3.sezon Bambaşka bir boyuta girdi baronla yüzleşti aslan amca öldü kitabı buldu falan Yani gizemler artmıştı konseye girdi Siyaset yapıldı
    4.Sezon (Kanal D) O akşam hiç beklemediğimiz süprizle hayal kırıklığıyla karşılaştık Vadi ilkdefa Kötü Eleştirildi
    Polatın Suriyedeki Bölümler Cidden Bozdu Ama Reyting Kaybetmedi Şimdikine Göre İyi Olabilir Ancak Ozaman Polatın emminin yanından yetişipte Ta Suriyelere Yükselmesi Herkesi Şaşmıştı Elif Öldü
    Veee Sonunu Düşünen kahraman olamaz yani finall oldu

Pusuya Geçelim İlk 3 Sezon Yani Star TV Ye kadar güzeldi sadece Pusu Tabi Sonra Hiççç İzlenmeyecek Hale Getiren Sezonda TNT Sezonuydu..Mematinin selviyi sevmesni Geçtim görsel efectlerin önem verilmemesi silahtan kovan fırlamaması vsvs.Gelelim 10.yıl Sezonuna polatın yüzü yanması baya bir baymıştı O Zaman izlemedim yani o sezon Sonra Kgt yi Akife Vermesi Maskeli olması cidden berbat bir bölümlerdi 8.Sezon polatı göremedik zaten 9.sezon fragmanlar güzel olmasına rağmen bu sezonuda beğenmedik Artık bakıcaz Önümüzdeki sezonlara

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.