Şimdi Ara

Kurtlar Vadisindeki Porşe? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada makas sahnelerini ise kınıyorum.
    Şimdi babasından arabayı kaçıran genç kardeşlerimiz bu tür davranışlara yeltenmezler mi dersiniz?

Bu bir haber görüntüsü olsaydı ibretlik olarak yayınlanabilirdi ancak Polat Alemdar yapınca gayri ihtiyari onu model kabul edenler maalesef örnek alacaklardır.
  • Turbo ıslığı duyamadık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Turbo ıslığı duyamadık

valla porş değilde ben onu yakalamaya calisan sümbüllere hayran kaldim

ee transit yada doblo ile yakalamazlar oyuzden perfomans harikasi sümbülle kovaladilar
  •  Kurtlar Vadisindeki Porşe?

Kurtlar Vadisindeki Porşe?

• Bu Kurtlar Vadisi HD yayına geçerse ne olur acaba polat odamıza kadar mı girer. Çok Kaliteli yayın
  • carrera 4s
    asıl olay o değil be arkidişler
    benim koptuğum olay
    kaç dakika gittikten sonra
    sümbüller porscheyi yakalıyor
    ibreyi gösteriyor 90
    ha bakın hız sınırlarını geçmiyoruz diyolar :)
    emniyet şeridine dalıyor amcam heyecan olsun diye :P
  • Bu porshe nin tiptronik şanzumanına hayranım.

PS2 de paran yetmediği için vitessiz direksiyon almışsın üstündeki düğmelerle vites değiştirip oyun oynuyomuşsun gibi

• Aslında izledikten sonra bi topic açsam tepki görürmüyüm gereksiz olurmu diye düşündüm de benim de söylemek istediklerim var daha doğrusu sorularım.

Acaba O Porsche nin kullanıldığı otoban trafiğe kapalı alan mı ( Ki öyle gözükmüyor)

Çekim Bir Helikopterden bir arabadan yapılıyor. Eğer araçtan yapılıyor ise trafiğe kapalı alanda makas atarken çekebilmek için kadraj gereği kameranın oldugu arabanında makas atması gerekli.

Acaba Makası Farklı yerde mi attı montajlandı diyeceğim ama bariz bariz helikopter çekimi yalan hile hurda yok bence.

Buraya kadar tamamsa dışarda bas bas bağrınıyorlar makasa girmeyin , hız yapmayın hayatınızı tehlikeye atmayın , En çok izlenen ( Kibende izliyorum ) dizilerden ve en çok örnek alınan dizilerden ( Diziden sonra Bmw X5 Satışları Borusan aylık ortalamada artmış gözükmektedir.) birisisin bu kadar yanlış kötü örnek olunurmu diye durup düşünüyor ve dizi bittikten sonra siteden hızla çıkan arabalara bakıyorum.

Hoşki hepsi Porsche Ferrari onlarda gaza gelmiş belli. ( Kafiyeli oldu be )

Demem oki acaba burada etik olmayan birşeyler mi var yoksa toplumsal bir yanlışlıkmı . Yoksa herşey olağanda bana mı ters geldi.

Yorum ve Eleştirilere açıktır.

Saygılarımla .

• Porsche-Cayenne
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar
    ...

Yukarıda dile getirmiştim;

Bu arada makas sahnelerini ise kınıyorum.
    Şimdi babasından arabayı kaçıran genç kardeşlerimiz bu tür davranışlara yeltenmezler mi dersiniz?

Bu bir haber görüntüsü olsaydı ibretlik olarak yayınlanabilirdi ancak Polat Alemdar yapınca gayri ihtiyari onu model kabul edenler maalesef örnek alacaklardır.

Selam ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 11 Mayıs 2007; 15:45:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kebabkolik

Porsche-Cayenne

Yok. Range Rover Sport
  • bildiyim kadarıyla dizinin başlangıcında ve yayın sırasında yaş sınırı ibaresi yer alıyor

memleket her izlediyinden etkilenen geri zekalı dolu diye filmdekiler ne yapsın

yaptıklarını savunmuyorum eyer orası trafiye kapalı alan deyildiyse yazık olmuş

gerçi aracın hızının yüksek olmadığı görülüyor tehlike arz edecek bi durum yoktu bence ama olmaması gerekirdi

bence abartmayın bunu o kadar zaten şu aralar yayınlanan 100 lerce aptal dizi arasında izlenecek kalitedeki 3-5 diziden biri onuda kendi elimizle kuşa çevirmeyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

bildiyim kadarıyla dizinin başlangıcında ve yayın sırasında yaş sınırı ibaresi yer alıyor

memleket her izlediyinden etkilenen geri zekalı dolu diye filmdekiler ne yapsın

yaptıklarını savunmuyorum eyer orası trafiye kapalı alan deyildiyse yazık olmuş

gerçi aracın hızının yüksek olmadığı görülüyor tehlike arz edecek bi durum yoktu bence ama olmaması gerekirdi

bence abartmayın bunu o kadar zaten şu aralar yayınlanan 100 lerce aptal dizi arasında izlenecek kalitedeki 3-5 diziden biri onuda kendi elimizle kuşa çevirmeyelim

Tek izlediğim yerli dizi . Başkada dizi mizi izlemem. Bak elin oğluna bomba diziler yapıyor ( bknz. Grey's Anatomy) bizde anca onu taklit ederiz. ( bknz. Doktorlar ) hemde kimlerle taklit ederiz ? Mankenlerle , Popçularla , Playboylarla , Yılın poposu seçilenlerle , Sübyanlarla vesaire.. Sıkıldım artık şu taklit olayından. Gına Geldi.

Geçen Kanal D de zaplıyorum Devamlı adını duyduğum bir diziye bakayım dedim. (Arka Sokaklar.) direk caaanım kobra takibimi katletmişler taklit etmişler. yav örnek alın ama benzetmeyin be babacım. Birazcık bize çzgü şeyler katın.

Herneyse abarttığım yok zaten dün aklımda kalan bir sahneyi burada yazayım dedim.

Saygılar

• aslına bakarsan benimde izlediyim tek yerli dizi bu
  • pazartesi saat 14 gibi bu porşu ve de kurtlar vadisi ekibinin bir bölümünü tem-orhanbeyli çıkışında görmüştüm.
  • Onu bilmem de Polat iyi makas attı vey atar görüntüsü verdi..
  • Mematinin kuLLandıqı BMW'nin fotosu varmı elinizde acil..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLKn34
    Mematinin kuLLandıqı BMW'nin fotosu varmı elinizde acil..

34 PLT 34'ün takıldığı ikinci araçtı sanırım.
    Ardından X5'e takılmıştı.

Bakayım bulabilirsem eklerim fotoğraf.

Vozer'e de özel ileti atarsan bu hususta yardımcı olabilir.

Selam ile...
  • PLT 34'ü demiyorum mematinin kuLLandıqı BMW 3 serisi o aracı diorum.. plakası 34 EE 202 hatta..
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLKn34
    PLT 34'ü demiyorum mematinin kuLLandıqı BMW 3 serisi o aracı diorum.. plakası 34 EE 202 hatta..

O aracı kullandılar sanırım daha önce...
    Bakıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.