Bu arada makas sahnelerini ise kınıyorum. Şimdi babasından arabayı kaçıran genç kardeşlerimiz bu tür davranışlara yeltenmezler mi dersiniz?
Bu bir haber görüntüsü olsaydı ibretlik olarak yayınlanabilirdi ancak Polat Alemdar yapınca gayri ihtiyari onu model kabul edenler maalesef örnek alacaklardır.
Selam ile...
babamızın arabasını izinsiz alırsak yani kaçırırsak yanlış yapmış oluruz ki bu yanlışı yapan makas da atabilir.bu da ikinci yanlış olmuş olur bi yanlışı yapan digerlerline de devam edebilirmumkundur
4. bölümü internetten indirip biraz önce seyrettim. Polatın araba kullanışından bir sürü kişi etkilenmiştir heralde. Ülkemizde böyle abes şeylerden etkilenen bir sürü insan var. Şimdi yollarda makas atanlarla karşılaşırsak şaşırmayalım. Burda asıl tartışmamız gereken porsche nin markası değil, dizi yapımcılarının bazı tiplerin bundan etkileneceğinin bile bile böyle görüntüleri diziye koymalarıdır
quote:
Orjinalden alıntı: Eswod
4. bölümü internetten indirip biraz önce seyrettim. Polatın araba kullanışından bir sürü kişi etkilenmiştir heralde. Ülkemizde böyle abes şeylerden etkilenen bir sürü insan var. Şimdi yollarda makas atanlarla karşılaşırsak şaşırmayalım. Burda asıl tartışmamız gereken porsche nin markası değil, dizi yapımcılarının bazı tiplerin bundan etkileneceğinin bile bile böyle görüntüleri diziye koymalarıdır
evet dizi yayınlanana kadar hiç makas atan yoktu değil mi:)
tamam makasa girmek falan bunlar yanlış şeyler kesinlikle onaylamıyoruz ama polat alemdar makasa giriyo diye butun herkes makasa girecek diye birşey yok.
o zaman fast&furrious yasaklansın.
yani demek istediğim sadece kurtlar vadisi örnek alınmıyor.o yuzden sadece kurtlar vadisine yuklenmek de bana mantıklı gelmiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: dincher
quote:
Orjinalden alıntı: Ömer
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar ...
Yukarıda dile getirmiştim;
Bu arada makas sahnelerini ise kınıyorum. Şimdi babasından arabayı kaçıran genç kardeşlerimiz bu tür davranışlara yeltenmezler mi dersiniz?
Bu bir haber görüntüsü olsaydı ibretlik olarak yayınlanabilirdi ancak Polat Alemdar yapınca gayri ihtiyari onu model kabul edenler maalesef örnek alacaklardır.
Selam ile...
babamızın arabasını izinsiz alırsak yani kaçırırsak yanlış yapmış oluruz ki bu yanlışı yapan makas da atabilir.bu da ikinci yanlış olmuş olur bi yanlışı yapan digerlerline de devam edebilirmumkundur
Aracı alman yanlıştır, dediğin doğrudur. Ancak arabayı alıp sakince iki tur atıp geri yerine koyarsan zararsız olarak yanlışlık biter. Ancak alıp makas atıp kendini ve başkalarını üzersen olmaz. MÜMKÜN DEĞİLDİR!
quote:
Orjinalden alıntı: K@lken
Kesin mematinin plakasınında bi anlamı vardır EE 202 ne acaba??
bence bi anlami yok cünkü otohaber ve autoshowda test araciydi arac
@warrior sako
Saol
Demek BMW gizli reklam yapıyo test aracını vermişler
Bu arada EE ECEL olabilir
abi bilemediniz 124 de olabilir 131 de ikiside aynı ürün çok berbatım bugün.Bu arada Özdamar kardeş Polat abimizdir makasın kralını atar
quote:
Orjinalden alıntı: saykoyum
PORŞE diil PORŞ KRO
Aleyküm selam ile
amacın ne senin.. birileriyle dalga geçmek falan mı..
Mesajını şikayet ettim.. Yanlış yere yazıyorsun.. Gereksizlerde seni anlayan birileri çıkacaktır heralde
eswod sana ne ???
her yerde böyle adamlar çıkar işte ben bu yüzden saykoyum...
Aleyküm selam ile....
quote:
Orjinalden alıntı: saykoyum eswod sana ne ??? her yerde böyle adamlar çıkar işte ben bu yüzden saykoyum... Aleyküm selam ile....
Benimle istediğiniz kadar dalga geçebilirsiniz. Ama Allah'ın selamı ile dalga geçilmez...
Lütfen.
Allah ın selamı ile dalga geçmiyorum , sadece hoşuma gitti.
valla porş bmw farketmez karizma dizi içindekilerini anlayabilene tabi mafya dizisi sanıp sağa sola polatcılık oynayanı mı ararsın aman neyse izleyin bugün 21:45 de
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme