Şimdi Ara

Kurtmu KANGALMI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Volume</i>
    <br />sizce kim yener? bence 2 sonuc var.şİMDİ KANgalın kas gücü kurtunkinden fazla ve büyük ama.Şimdi kurtla kangal kangal boyunluk tasması kapışsa kangal kazanır.Ama kangal o dikenli boyunluklardan giymezse kurt yener bence.Çünkü direk boyna yapışıolar ve bırakmıolar.Ama gerçekte adil bi şekilde kapışırlarsa kurtun şansı yok.
    BOXINg!
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

mike seni severim bilirsin
    de
    o volume deki imzanın savunulacak bi tarafı yok
    bu resimleri bırak derim
    başka resim mi yok ¿
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PagaN®</i>
    <br />afrikadaki surulerı koruma projesi basarılı olmus bıldıgım kadarıyla.
    Afrikalı ıle yapılan roportajda adam kangallar surulerıme bekcılık yaptıgından berı suruden bır hayvan bıle eksılmedı dıyordu.
    ----------------------------------
    Kurt kangal kapısmasında ise gorusum;kangal 3-4 kurtla falan basa cıkamaz öeehh yanı.
    Tek kurdu oldurmesı bıle onun ıcın buyuk basarı.
    Eger kangalların boyunlarında su tellı tasmalardan olmassa kurt buyuk ıhtımalle kangalı havada karada ...
    Ama kangalda cok guclu bır hayvan hatta biz turklerın gözbebeği.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

azcık belgesel izle bence. kurt buyuk ihtimalle :)))) gülerim sadece. benim yazdıklarım görüş değil izlediğim belgeselden öğrendiklerimdir. o yuuzden "buyuk başarı" kurt için geçerli olabilir. neyse yaa tartıştığımız şeye bakın. :))

• hayırrrrrrrrrrrrrrrrr.kangal dedim sizeeeeeee .bende ktiaptna okudum iyimi şimdi ):)) aman kangal yensin aslan yensin bize ne be . paramı veriolar sankim bize :))
  • lol

:))))),lol
  • lol da lol.
    BOXING!
  • Övünmek gibi olmasin, Sivaslıyımdır. Kangal tabiki. Boyunluğu taktiktan sonra fil le bile kapişirr..
  • Hocam sumocuyla kapıştırılıyorsa daha söz söylemek abes.. Kangal!!
  • Tabiki kurt
  • Beyler tamam göğüs darbesı guclu olabılır hayvanın ama bahsettgımız hayvan kurt sız herhalde kırma kurttan falan bahsedıyorsunuz.
    Dağ kurdu tamamen vahsıdır ve cok cok zekıdır.Ben doğuluyum ve 15 sene orada yasadım dag hayatını cok iyi bılırım bızım koyde kesıntısız 4 ay kalmıstım ve bızım oralarda kurt cok olur.
    Bızım bır koylu zamanında sivas'dan kangal getırtmıstı 4 tane cok ii ve cesur hayvanlardı fakat koylu boyunlarına tasma takmamıstı ve bırgun kurtlar sürüye saldırdı tabii bizim kangallarda peşlerinden ve ondan sonra kangalları 5-6 saat goremedık sora sahıplerı atla kangalların peşlerıne dustuler sonradan hayvanların leslerını getırmıslerdı hepsi bogaazlanmıstı.Ve bızım gordugumuz kadarıyla kurt surusu 5 kurttan olusuyordu.
    ----------------------
    bu arada masterobi hersey belgeselden ogrenılmıyor bılıyomusun?
    ben sıze yasadıgım bır olayı anlattım bu olaydan nasıl bır sonuca varırsını fıkrınız degısırrmı bılmem

Saygılar.

• Ayrıca kurt yakalama teknıklerıyle ılgılı bır bılgı bunu bızım orda bazı koyluler uygular ben sahıdım ama kaynak ekşi sozlukten yazmaya kasamadım sımdı
    -----------------------------------
    doğu anadolu'da bu hayvanı avlamak için ilginç teknikler geliştirilmiştir. kurt avcısı atına biner, sıkı sıkı giyinir, tek başına dağa gidip sürüden ayrılmış aç bir kurt arar. kurtu görünce atını durdurur, öylece kımıldamadan durur. uzun bir müddet karşılıklı bakışırlar, çünkü kurt kendisinden büyük görünen avcıya saldırmaz. sonra avcı atını yavaşa yana çevirip kurda teğet yavaşça ilerlemeye başlar. kurt da aynı istikamete doğru gözlerini avcıdan ayırmadan ilerlemeye başlar. saatlerce öyle yürürler ve kurt yürürken devamlı avcısına bakar. uzun bir süreden ve mesafeden sonra avcı durur ve atını çevirerek kurttan uzaklaşır. kurt öylece durur, avcının ardından bakar. avcı oldukça geniş bir çember çizerek kurdun arkasına sessizce yaklaşır ve saatlerdir avcıya bakmaktan soğuktan donan boynunu çeviremeyen kurdu ensesinden vurur.

• Ayrıca kurt yakalama teknıklerıyle ılgılı bır bılgı bunu bızım orda bazı koyluler uygular ben sahıdım ama kaynak ekşi sozlukten yazmaya kasamadım sımdı
    -----------------------------------
    doğu anadolu'da bu hayvanı avlamak için ilginç teknikler geliştirilmiştir. kurt avcısı atına biner, sıkı sıkı giyinir, tek başına dağa gidip sürüden ayrılmış aç bir kurt arar. kurtu görünce atını durdurur, öylece kımıldamadan durur. uzun bir müddet karşılıklı bakışırlar, çünkü kurt kendisinden büyük görünen avcıya saldırmaz. sonra avcı atını yavaşa yana çevirip kurda teğet yavaşça ilerlemeye başlar. kurt da aynı istikamete doğru gözlerini avcıdan ayırmadan ilerlemeye başlar. saatlerce öyle yürürler ve kurt yürürken devamlı avcısına bakar. uzun bir süreden ve mesafeden sonra avcı durur ve atını çevirerek kurttan uzaklaşır. kurt öylece durur, avcının ardından bakar. avcı oldukça geniş bir çember çizerek kurdun arkasına sessizce yaklaşır ve saatlerdir avcıya bakmaktan soğuktan donan boynunu çeviremeyen kurdu ensesinden vurur.

• Kangal alır
  • hort he
  • kurt yner kurt daha vahşi
  • Pagan ın yazdığına iyi güldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: lol

lol. eer bu dediqlerini kanıtlarsan önünde eğilecem ama kanıtlayamassan o güsel beynini matkapla delip alıp yiecem valla.tadları güsel oluo lol.
    o kus beyin lafı bana dediin içni bende sana diom bi klere daha diemde bana dediin için faizi olsun dimi ama.

2004te internet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volume kullanıcısına yanıt
    Kurtgal alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hazır hortlamışken

Kurtmu KANGALMI?

Kurtmu KANGALMI?

Kurtmu KANGALMI?

Kurtmu KANGALMI?
    affetmez

• Eğer dövüş adilse Kangalın dikenli tasması yoksa. Ve kurt hakiki vahşi kurtsa 2 kangalı bile

Kurt
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.