selamlar chrome kullanıyorum. nasıl olduğunu anlamadığım şekılde spyware tarzı bişey bulaştı sadece indir.com dan program indiriyorum ve secenekleride dikkatlı secerim nasıl oldu anlamadım şimdi diyeceksiniz ki hemen spyware avcısı bir programla tarat tam 3 farklı programla tarattım
ad-aware free hiç bişey bulmuyor. avast antı vırus hıçbışey bulmuyor spy bot search and destroy 48 tane buluyo siliyorum ancak bışey değişmiyor.
not:kısa yolların sonuna program adı eklenmesınıde kontrol etım bışey yok
ayrıca bu tarz ışlerde en sağlam son adres olan combofıxı de denedım.bışey değişmedı internet yac isimlı programı önerıyor ancak bence o program bu zararlının bır parcası .
ehh bu kadar ayrıntılı yazdım yardımlarınızı beklıyorum herkeze selamlar
last blade
kullanıcısına yanıt
C ye girip arama kısmında,o dosyanın adını aratım temizledinmi?
quote:
Orijinalden alıntı: omerkusaya
quote:
Orijinalden alıntı: last blade
selamlar chrome kullanıyorum. nasıl olduğunu anlamadığım şekılde spyware tarzı bişey bulaştı sadece indir.com dan program indiriyorum ve secenekleride dikkatlı secerim nasıl oldu anlamadım şimdi diyeceksiniz ki hemen spyware avcısı bir programla tarat tam 3 farklı programla tarattım
ad-aware free hiç bişey bulmuyor. avast antı vırus hıçbışey bulmuyor spy bot search and destroy 48 tane buluyo siliyorum ancak bışey değişmiyor.
not:kısa yolların sonuna program adı eklenmesınıde kontrol etım bışey yok
ayrıca bu tarz ışlerde en sağlam son adres olan combofıxı de denedım.bışey değişmedı internet yac isimlı programı önerıyor ancak bence o program bu zararlının bır parcası .
ehh bu kadar ayrıntılı yazdım yardımlarınızı beklıyorum herkeze selamlar
Alakasız yerlerden reklam çıkıyor demişsiniz eğer doğru anladıysam chrome eklentilerinden size tanıdık gelmeyenlerini kaldırmanız sorunu çözecektir.
evet baktım eklentı olarak eklemiş kendini
kaldırdım ama hala buluyor spy bot sılıyorum yıne buluyor.
Malwarebytes ile tam tarama yapıp taratmayı denermisin.
microsot security deal play buldu herne ise onuda kaldırdım .
malware bytes ile deniyorum şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: last blade
microsot security deal play buldu herne ise onuda kaldırdım .
malware bytes ile deniyorum şimdi
Ardından JRT ile tarat.
Malware bytes, super antispyware, combofix bunlardan biri işini görecektir.