Şimdi Ara

Kurtuldum ( QQ içermez )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce söylemiştim turnuvalar için tr ye geçmiştim ancak 1 hafta sonunda daha fazla dayanamayarak weste geçtim.Mutluyum huzurluyum hepinizi beklerim.Gerçekten anlatılır gibi değil küfürler bilerek trollemeler feederlar yazmayla bitecek gibi değil.Allah hepinizi tr serverında ki ergenlerden korusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wrathful -- 17 Kasım 2013; 14:46:09 >

• Doğru tercih bari gitmeden önce yüklü miktarda bir rp alsaydın.
  • sen 1 haftada öyle olmuşsun bide bizi düşün :(
  • @Wolfoxlr gelde gör
  • İnşallah rp stoklayıp gectin weste ?
  • Bağlantı sorunları,troller,feederlar,ergenler yüzünden Weste ya da Easta geçmek en iyisi
  • rp stoklamadım artık alacak çok bir şeyim yok ama geçer geçmez oyundan tekrar zevk almaya başladım ki küfürsüz,pick ordera göre seçimler bile muhteşem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrProphet

Bağlantı sorunları,troller,feederlar,ergenler yüzünden Weste ya da Easta geçmek en iyisi

dostum eastte polonyalılar çekilmiyor orada da oynadım.westte de tabi ki troller olmuyor değil ama içlerinde en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wrathful

quote:

Orijinalden alıntı: MrProphet

Bağlantı sorunları,troller,feederlar,ergenler yüzünden Weste ya da Easta geçmek en iyisi

dostum eastte polonyalılar çekilmiyor orada da oynadım.westte de tabi ki troller olmuyor değil ama içlerinde en iyisi.

Bi Na değil :P
  • Ücretsiz geçişten faydalandım 1 gün durdum yüklü miktarda RP alıp TR den jet hızıyla kactım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

Ücretsiz geçişten faydalandım 1 gün durdum yüklü miktarda RP alıp TR den jet hızıyla kactım :D

Zarara girmemek için kaç k rp çektin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengavers

Ücretsiz geçişten faydalandım 1 gün durdum yüklü miktarda RP alıp TR den jet hızıyla kactım :D

server değiştirirken ligler ve çerçeveler ne oldu ?
  • Hazır konusunu buldum sorayım. Arkadaşlar şimdi hediyeler geldi ya weste geçip bronz dan başladım diyelim bronz çerçevemi olacak ve hediyeler gidecek mi ?
  • beyler eger gectıgınız sw de daha once hesabınızla oynamadıysanız 10 mac yapıyorsunuz. liginiz gıdıyor yani. eger daha once westte oynadıysanız orda mesela g5 desın TR de plat olsan bıle g5 den baslatıyor ona göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.