Şimdi Ara

KURTULUŞUMUZ: ÇOCUK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yine çok güzel bi hikaye sıkılmadan okudum tamamını...

ama ilk başlarda çok fazla 'etraf' kelimesi kullanmışsınbuda ilk eleştirim
  • sen bence kitap yap bunları çok güzel yazmışsın ben zaten severim hikayeleri kitap yaparsan alırım
  • Öncelikle yorumlar için teşekkürler ederim. Kitap yazmam için öncelikle sermaya ve reklam gerek. Yoksa kitap cıkaracak kadar hikayem ve romanım var. Basın evlerinden tanıdık bulmak gerek. O da ben de yok maalesef

saygılarımla. İnşallah bir gün çıkarım kitapla karsınıza
  • quote:

sen bence kitap yap bunları çok güzel yazmışsın ben zaten severim hikayeleri kitap yaparsan alırım

• Hikayeyi sonuna kadar okudum evet gerçekten çok güzel bir hikaye günlük hayattaki düşüncelerimden aldı götürdü beni bi süreliğinede olsa rahatladım sanki ve özellikle hikayenin son paragrafı çok anlamlıydı..
  • yorumlarınız için teşekkür ediyorum

saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailöz -- 1 Kasım 2007; 17:13:28 >
  • Devamını bekliyoruz ismailöz
  • verdiği mesaj çok güzel hşkayelerine devam ettikçe daha güzel olacağına inanıyorum peki birşey sormak istiyorum bu tip hikayeler yazmandaki amaç bizlere mesaj vermek mi yoksa yazar olma düşüncen var da önce burada bir kamuoyu yoklaması mı yapıyorsun ama anlatım tarzı etkileyici olmuş bir kaç noktalama ve anlatım hatası olsa da genel olarak güzel ama ben açıkçası okurken daha etkileyici ve güçlü bir mesaj vereceğini zannetmiştim devamını bekliyoruz
  • quote:

verdiği mesaj çok güzel hşkayelerine devam ettikçe daha güzel olacağına inanıyorum peki birşey sormak istiyorum bu tip hikayeler yazmandaki amaç bizlere mesaj vermek mi yoksa yazar olma düşüncen var da önce burada bir kamuoyu yoklaması mı yapıyorsun ama anlatım tarzı etkileyici olmuş bir kaç noktalama ve anlatım hatası olsa da genel olarak güzel ama ben açıkçası okurken daha etkileyici ve güçlü bir mesaj vereceğini zannetmiştim devamını bekliyoruz

Yazar olma düşüncem var.Kamuoyu yoklaması yapmak istiyorum daha doğrusu sizlerin düşüncelerini merak ettiğim için yayınlıyorum. Çalınıp yayınlanma gibi bir kaygım yok.Zaten çoğu tasdikli noterden. Yayınlamadıgım bir çok hikaye ve romanım var. Umarım bir gün kitapla karsınıza cıkacagım

saygılarımla

• quote:

Orjinalden alıntı: ismailöz

quote:

verdiği mesaj çok güzel hşkayelerine devam ettikçe daha güzel olacağına inanıyorum peki birşey sormak istiyorum bu tip hikayeler yazmandaki amaç bizlere mesaj vermek mi yoksa yazar olma düşüncen var da önce burada bir kamuoyu yoklaması mı yapıyorsun ama anlatım tarzı etkileyici olmuş bir kaç noktalama ve anlatım hatası olsa da genel olarak güzel ama ben açıkçası okurken daha etkileyici ve güçlü bir mesaj vereceğini zannetmiştim devamını bekliyoruz

Yazar olma düşüncem var.Kamuoyu yoklaması yapmak istiyorum daha doğrusu sizlerin düşüncelerini merak ettiğim için yayınlıyorum. Çalınıp yayınlanma gibi bir kaygım yok.Zaten çoğu tasdikli noterden. Yayınlamadıgım bir çok hikaye ve romanım var. Umarım bir gün kitapla karsınıza cıkacagım

saygılarımla

doğru tahmin etmişim demekki kitap çıkarırsanız duyurun okumak isterim doğrusu

• quote:

Orjinalden alıntı: ismailöz

quote:

saygılarımla

Yaşınız daha genç umarım ileride sizi çok başarılı bir yazar olarak görürüz ve çocuklarımıza bak bu yazar bizim forumdandı deriz

• evet 88 doğumluyum. Yaşım genç . Uzun yolumuz olucak inşallah. Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum

saygılarımla
  • quote:

4- Konunun kurgusu güzel ama bu konu daha güçlü bir mesaj içerebilirdi.

aslında sonucunda şöle bi mesaj olabilirdi..

herşeyi yapabilirsin diyolar başarırsın diyolar.. çocuk herşeyi yapıyo...

o verdikleri kağıtta çözülemeyen sorular yazıyo ya psikolojik olarak bundan etkilenmesi bu yüzden soruları çözememesi falan anlatılabilirdi....

ama yinede güzel bi hikaye daha öncede söylemişim zaten
  • O da olabilirdi tabi ki. Ama biraz daha genel bi mesaj vermeye çalıştım

saygılarımla.yorumlarınız ıcın teşekkürler ediyorum
  • Hikayelerinizi pc me indiriyorum ismailöz. Umarım kızmazsınız
  • quote:

Hikayelerinizi pc me indiriyorum ismailöz. Umarım kızmazsınız

sorun değil. saygılarımla
  • Yine mükemmel bir hikaye ismailöz, sonuna kadar okudum
  • teşşkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.