Şimdi Ara

KURU AKU PARALEL BAGLANTI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
5.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • desarj edıyo dıger akuyu kesermı bunu baglayınca olctum desarj edıyo dıgerını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu şekılde baglasam olur heralde kondanstoru ama benım akuler 12 v 24 mu almalıyım

KURU AKU PARALEL BAGLANTI
  • Tabi. Nolur nolmaz fazlasını almak lazım.
  • 48 v alsam dahamı ıyı olur yanı bı de aku sayısı kadarmı almalıyım yanı her okunun kafasına bıtane mı yoksa 1 tane yeterlımı 4 degıl 2 baglıyacam vaz gectım bana bı sema ıle gosterırsenız cok yardımcı olursunuz allah razı olsun derım yanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qasva -- 20 Eylül 2013; 21:16:06 >
  • qasva kullanıcısına yanıt
    aküleirn amperleri ve coltu aynı ise bağlarsın yok 2 si farklı ise bir birlerini sarj etmeye calışır sonu kötü olur gibi geliyor bana
  • zaten aralarına anahtar yaptım fotosunu cekıyımde atıyım motor calısırken anahtarı acacam ıkıısıde sarj olsun marş basma anı harıcınde tek aku yetıyo zaten bırbırınden farklı akuler bunlar ama dersenızkı dıyor kondans devre fln faydası olur şema ıle yardımcı olursanız yaparım fotosunu atıyım
  • anahtar ıle baglantıları ayırdım dıyot kondastor faydalı olur dıyosanız yaparım
     KURU AKU PARALEL BAGLANTI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qasva -- 20 Eylül 2013; 22:36:52 >
  • 2 adet 7A aküyü parelel bağlayıp kullandığımızda durumlar % 30-40 farklı olsada (yaşlı-genç,,,,,çok kullanılmış az kullanılmış gibi)akım çekmede problem olmaz, kullanılabilir yani.Problem şarj ederken olur.
    Bu problem,daha eski,yaşlı olan akünün voltajı daha erken yükselip diğer sağlam akü dolmadan voltaj yükseldiğinden Ş.ünitesi aküleri doldu algılayıp şarjı kesmesinden kaynaklanır.

Ben olsaydım bu aküler yerine bir adet yeni akü alırdım.Hem şarj konusu hem motorda yer sıkıntısı gibi konuları da düşünmezdim.Kolay gelsin.
  • devre fln yapmaya meraklıyımda bı sunu yap dıyen cıkmadı dıyot arastırdım bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.