Şimdi Ara

Kuru Öksürük Hastası Olmuş Olan Var Mı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bir de sabahları kalktığında bir 5-10 dakika feci şekilde öksürük krizin tutuyor mu bende bir de böyle bir şey oluyordu. Uyumak, kalkmak ölümdü. Allah sabır versin, duat et bir de. Dediklerimi dene bir, evde varsa bir kâse balın içine biraz zencefil, varsa ekstradan bir de susam, zerdeçal ve limon da ekle. (Limonu fazla koymayın azıcık sulandırsın yeterli) Sabahları kahvaltıdan önce ve gündüz yemek yemeden önce aç karına 1-2 tatlı kaşığı yiyin. Bir de sık sık karabiberli ıhlamur çayı için bir fincan + bir de eğer bulabilirsen keçiboynuzu pekmezi al ondan da zencefilli karışımla beraber aç karına 1-2 tatlı kaşığı ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spycho -- 14 Mart 2013; 20:00:43 >
  • günde iki adet keçiboynuzu yersen (soruna da bağlı olarak) kısa sürede epey faydasını görebilirsin.
  • Arkadaşlar pekmezle ilgili her şeyi denedim ama hala bir çare yok bulunduğum ortamdaki herkes rahatsız oluyor bende üzülüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bak kesin çözümü var babannem kullanıyor sürekli. Siyah turpun ortasını oyuyorsun, daha sonra turbu kaba koyup oyuğun içinede bal döküyosun. Bekleyince suyu çıkıyor. O suyu içince baya öksürmüyosun. Bak bu linkte de anlatımı var. Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: HeraklesTr

Dostum bak kesin çözümü var babannem kullanıyor sürekli. Siyah turpun ortasını oyuyorsun, daha sonra turbu kaba koyup oyuğun içinede bal döküyosun. Bekleyince suyu çıkıyor. O suyu içince baya öksürmüyosun. Bak bu linkte de anlatımı var. Geçmiş olsun

Teşekkür ederim hocam, ilaçlar fayda etmeye başladı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up, üstlerde mesajım vardı, ben yine bu hastalığa yakalandım şu an. Dünden beri öksürüğüm arttı yine. Halbuki sadece dün 2 bardak kola içmiştim. Acaba ondan mıdır ?
  • up ölüyorum geceleri.

Sağlık ocağına gittik çözemedi tanıdığımız doktor normal öksürük şurubu ve alerjik reaksiyon ihitmaline karşı şurup verdi.
    Zencefilli bal ve zencefilli bir şey çayı çözmedi.

Grip hapıda içtim olmadı. Yatarken daha çok oluyor.
  • 6 aydır öksürüyorum doktora gittim hepsi farklı bişey söylüyor çözüm yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.