Şimdi Ara

Kuru Öksürük Hastası Olmuş Olan Var Mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben kuru öksürük hastası oldum :( kaç günde geçer daha önceden olmuş olan varsa cevap ve öneri yazarsa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle bir hastalık görmedim hayatımda. Bende küçükken hastalanmıştım böyle sürekli kuru kuru öksürüyordum siyah ufak top gibi meyve vardı içi oyuktu ondan hergün kaşıklıyordum geçmişti sonra.
  • Sigara Kullanıyorsan bırak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

Sigara Kullanıyorsan bırak derim

Yok kullanmıyorum ama hastalık çok berbat gece yarısı uyandırıyor 2 dakikada 2 defa öksürüyorum art arda durmak bilmiyor

• Aynısı bende de vardı. Sigara falan da kullanmıyorum. Doktora gitmiştim. antibiyotik ve şurup falan verdi. Ciğerlerin filmi falan çekildi. Sıkıntı gözükmüyordu filmde. İlaçları kullandım tam geçti denemez ama eskiye göre daha iyiyim. Senin de dediğin gibi 10 saniyede 2 kere öksürüyordum nerdeyse ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *InfLeXibLe* -- 13 Mart 2013; 18:02:56 >
  • BENDE OLDUM FENANJİT OLMUŞUM ANİTBOİT VE ADVİL KULLANIYORUM
  • benide sadece öksürük tutmuştu, burun akıntısı agrı yutamama falan hiçbiri yoktu ama sadece kuru bi öksürük yaklaşık 2 ay sürdü bu ama ben ilaç kullanmayı sevmiyorum o yuzden olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun arkadaşlar ne kadar zamanda iyieştiniz acaba

• Benim de lisede olmustu berbat birsey. 1 ay boyunca gecmedl ve bu sure zarfında ne okula gidebilmistim ne dershaneye. Girmedigim test, kullanmadıgım ilac kalmadı. En sonunda kendi kendine gecti. Benimkisi biraz tuhaftı uykumda bile oksuruyordum artık cıldıracaktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 4 yılda , kış aylarında bende de bu öksürük başlıyodu. Hatta 2 yıl önce 4 aydan fazla sürdü. Gerçekten çok kötü bişey. Kaburga kemiklerim bile ağrımaya başladı. Belli bi süreden sonra kendiliğinden geçiyodu hep, ama geçen yıl tavsiye üzerine aktardan ballı zencefilli macun aldım. Boğazımı baya rahatlattı, kısa sürede de geçti. Bu sene de başlar gibi oldu , tekrar kullandım gene işe yaradı. Pekmezli ya da ballı zencefilli macun bence en etkilisi. Bi dene derim
  • Arkadaşlar şuan çok kötüydüm öksürük şiddeti arttı uykumdan uyandırdı 3 günü toplasan 12 saat den fazla uyumamışımdır, öksürüğüm zaman kemiklerim fırlayacakmış gibi oluyor inanın bu mesajı yazarken 10 dan fazla öksürmüşümdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleÇılgını -- 14 Mart 2013; 2:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppleÇılgını

Arkadaşlar şuan çok kötüydüm öksürük şiddeti arttı uykumdan uyandırdı 3 günü toplasan 12 saat den fazla uyumamışımdır, öksürüğüm zaman kemiklerim fırlayacakmış gibi oluyor inanın bu mesajı yazarken 10 dan fazla öksürmüşümdür

Dostum belki alerjin vardır. Benim de her sene bu aylarda başıma geliyor. Aman diyim ihmal etme. Astıma çevirme riski varmış. Eğer alerjiyse antihistaminik ve boğaz spreyi verir birseyin kalmaz. Ben ısrar edip gitmemiştim 2 hafta boyunca geçmedi sonra dayanamadım gittim. Doktor niye bu kadar bekledin felan demişti.

• trakeit olmussun, ust solunum yollari icin guzel bir antibiyotik ve perebron surup. 3 gunde iyilesirsin.
  • 1-2 hafta önce bende de vardı, gece uyumak ölüm gibiydi, böyle öksürüğümü tutarak uyumaya çalışıyordum. Allah'a şükürler olsun ki yaklaşık 2,5-3 hafta sonunda geçti. İlaç kullandım 1,5 hafta. Zencefilli bal yedim aç karına, denemeni tavsiye ederim.

• O hastalığı çok iyi bilirim, sağlık bölümünde konusunu bile açmıştım. O zamanlar bunun ne olduğuna dair bir fikrim bile yoktu;
    http://forum.donanimhaber.com/m_57187015/tm.htm

Hayatım boyunca 1 kere bu duruma düştüm, o günleri hatırlamak bile istemiyorum çünkü akşamları uykum olduğu halde kuru öksürük nedeniyle uyuyamamak kadar kötü bir şey yoktu. İstemsiz kuru öksürük nedeniyle insan bir süre sonra ağlamak istiyor. Ne yapsam yaranamamıştım. Umarım bir daha bu hastalığı geçirmem.
  • Arkadasima aynisi oldu, cigerleri iltihaplanmis, hastaneye gec gitti hastanede kaldi baya. Gec olmadan hemn hastaneye git

• quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

Arkadasima aynisi oldu, cigerleri iltihaplanmis, hastaneye gec gitti hastanede kaldi baya. Gec olmadan hemn hastaneye git

Hocam ciğerlerime baktılar sorun çıkmadı , bütün önerilerinizi dinleyeceğim arkadaşlar ama lanet olsun çok berbat bir hastalık ! Geceleri uyandırıyor dakikada 10 kez öksürüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

O hastalığı çok iyi bilirim, sağlık bölümünde konusunu bile açmıştım. O zamanlar bunun ne olduğuna dair bir fikrim bile yoktu;
    http://forum.donanimhaber.com/m_57187015/tm.htm

Hayatım boyunca 1 kere bu duruma düştüm, o günleri hatırlamak bile istemiyorum çünkü akşamları uykum olduğu halde kuru öksürük nedeniyle uyuyamamak kadar kötü bir şey yoktu. İstemsiz kuru öksürük nedeniyle insan bir süre sonra ağlamak istiyor. Ne yapsam yaranamamıştım. Umarım bir daha bu hastalığı geçirmem.

Hastalığı nasıl atlatınız

• ^

Verdiğim linkteki konunun son mesajında da belirtmiştim ne yapsam yaranamadım diye. Bende bu hastalığı geçirirken onca ilaç şurup aldım hatta sert bir şey yemeyip çorba içtim ama herhangi bir etkisi olmamıştı. Bunun tedavisini kesin bilen varsa yazsın ileride yine başıma gelirse bende ona göre önlemimi alayım.
  • Doktorlarda ilaç vermekten başka bir şey yapmıyor insan adam akıllı tedavi uygular tamam ilaç vercek ama bir tedavi uygular insan bir şeyder, kuru öksürük diyo ilacı verip gönderiyor ne kadar rahat meslek !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.