Şimdi Ara

kurulu oyunu kopyala yapıştır çalışacak biçime getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kurulu oyunu kopyala yapıştır çalışacak biçime getirmek istiyorum yanlış hatırlamıyorsam bunla ilgili program vardı ama adı aklıma gelmiyor.

• portable yapma programları var thinstall spoon studio gibi ama büyük oyunlarda işlevsiz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

portable yapma programları var thinstall spoon studio gibi ama büyük oyunlarda işlevsiz olur

büyük oyundan kastınız Wolfenstein The New Order gibi oyunlarmı daha küçüklerimi
  • dvd de gelen oyunlar
  • quote:

dvd de gelen oyunlar

bu devirde kim dvd oyunu alsın ki torrent denen bir şey war :D
  • onu biliyorum benim kastım ancak dvdye sığan büyük oyunların portable yapılması verimsiz olur
  • quote:

onu biliyorum benim kastım ancak dvdye sığan büyük oyunların portable yapılması verimsiz olur

ya ben açıkcası bilgisayar işleriyle uğraşıyorum oyun kuracağım diye uğraşmak istemiyorum hatta bunla alakalı programda biliyordum ama işe yaramaz diye sildim şimdi uğraşıyorum bana 15 - 20 gb oyunları rahat çevirrecek bir program lazım kurmak için zaman kaybım olmaması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheScp....

quote:

onu biliyorum benim kastım ancak dvdye sığan büyük oyunların portable yapılması verimsiz olur

ya ben açıkcası bilgisayar işleriyle uğraşıyorum oyun kuracağım diye uğraşmak istemiyorum hatta bunla alakalı programda biliyordum ama işe yaramaz diye sildim şimdi uğraşıyorum bana 15 - 20 gb oyunları rahat çevirrecek bir program lazım kurmak için zaman kaybım olmaması için

o zaman thinstall veya spoon studioya bak
    gerçi bunlar portable program yapmak içindir oyun için kullanan pek yoktur ama kullanılma kullanılır önce snapshot alınır sonra oyun veya program kurulur sonra tekrar snapshot alınca bilgisayarda olan değişikliklere göre tek bir portable exe dosyası oluşturulur

ama 15 gblık oyunu bir exede toplamakbence mantıklı değil ayrıca çalışacağına da garanti veremem

ha bir metod daha olur gerçi bu biraz tecrübe ister oyunu kurunca bir yere kopyalarsın birde ilave olarak oyunun registrye yazdığı anahtarları bulup reg olarak saklarsın tabi bundaki sıkıntı registryden oyunla ilgili anahtarları tam almak birde oyunun kurulumunda system32 ye veya başka yere kurduğu dosyaları da bulmak gerekir

bi öneri daha ki bence en doğru yol budur oyunun sessiz kurulum yapmak çoğu kurulumda sessiz kurma özelliği var mesela innosetupla yapılanlar için /silent parametresiyle kurulumu çalıştırmak gibi diğer kurulumlar için internette bilgivardır

• teşekkürler kardeş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheScp....

quote:

o zaman thinstall veya spoon studioya bak
    gerçi bunlar portable program yapmak içindir oyun için kullanan pek yoktur ama kullanılma kullanılır önce snapshot alınır sonra oyun veya program kurulur sonra tekrar snapshot alınca bilgisayarda olan değişikliklere göre tek bir portable exe dosyası oluşturulur

ama 15 gblık oyunu bir exede toplamakbence mantıklı değil ayrıca çalışacağına da garanti veremem

ha bir metod daha olur gerçi bu biraz tecrübe ister oyunu kurunca bir yere kopyalarsın birde ilave olarak oyunun registrye yazdığı anahtarları bulup reg olarak saklarsın tabi bundaki sıkıntı registryden oyunla ilgili anahtarları tam almak birde oyunun kurulumunda system32 ye veya başka yere kurduğu dosyaları da bulmak gerekir

bi öneri daha ki bence en doğru yol budur oyunun sessiz kurulum yapmak çoğu kurulumda sessiz kurma özelliği var mesela innosetupla yapılanlar için /silent parametresiyle kurulumu çalıştırmak gibi diğer kurulumlar için internette bilgivardır

kardeş bu dediğin programla daha önceden kurulmuş bir programı da çewirebiliyormuyuz çok riskli programlar war yedeklemem lazım kopyala yatıştır hale getirilebilirmi bu program sayesinde

• hayır onceden kurulanlarda olmaz ha kaldırıp tekrar kurarsan belki olur

sen önce ufak tefek programlarda bu işi yap sonra oyunlara bakarsın ama tekrar diyorum her program portable olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 17 Haziran 2014; 17:37:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.