Şimdi Ara

Kurulumsuz modem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zyxel modemim var.Ethernet üzerinden internete bağlanıyorum.Şimdiye kadar şahsen dikkatimiçekmeyen şey şu:modemin cd den kurulumunu yapmadan internet'e bağlanabiliyorum.Bu nasıl olur? Acaba anakart üstündeki ethernet kartı vasıtası ile mi ?
    Eğer kurulum yapmadan bağlanabiliyorsam internet'e,modem'in cd sini yükleyerek kurulum yapmanın ne önemi var ? Arada bir fark var mı?

• cookileri silmedin mi modem arayüzüne girişte ie şifre sormaz. bu özelliği modemin kendi yazılımı üzerinden kullanmak var. bu durumda ie için cookie, temp vs. temizliği yapıldığında bu şifre silinir. ama kendi programı üzerinden şifreyi kalıcı olarak işaretlediğinde muhtemelen modem şifresi program files içerisindeki zyxel klasörünün içerisine yazılır. yani olsa olsa tek bir klik ile arayüze ulaşma imkanı, dolaylı yoldan da tek bir klik ile modeme restart yaptırmak için bir imkan sunabilir. bir de usb özelliği olması durumunda driver ihtiyacı gerekecektir. bu durumda windows üzerinden yapılandırma yerine üreticinin kendi programınnı kullanılması, yönlendirme yapacağı için ayarların yapılmasında kolaylık sağlayacaktır. zyxel farkını hissedebildik umarım.

• Tam olarak anlayamadım. Program files klasörü içinde,zyxel klasörü yok.Çünkü, işletim sistemini yükledikten sonra,modemin sadece ethernet ve kablo bağlantılarını yaptım,sürücüsünü yüklemedim.
    Bu durumda modem nasıl olurda çalışıyor,onu merak ediyorum.Sürücüsü yüklenmeyen bir cihaz nasıl çalışır ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Yazılımı
    6 ay önce açıldı
    Modem
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.