Şimdi Ara

kurumsal kullanacağım adam gibi hosting firması arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kurumsal işlerde kullanacağım 2-3 yıllık değil daima açık duracak referansları sağlam adam gibi ben bu işi biliyorum diyen firmalar iletişime geçsin linux reseller alıcam .. yeni yetme dandirik kişiler lütfen kalabalık yapmayın önemli ve acil
    not safemod cpanel whm sürüm güncelleme yedek bandwith ping süresi gibi şeyleri düzgün sorunsuz adam gibi firması olanlar teklif versin

• Admin@pirsusbilisim.com
    ekle referansları gösterim.
    Sen kendien karar ver
  • Hocam turhost a da bir bak derim biraz pahalı olabilir ama çok sağlamdır..
  • Kurumsal çok sayıda müşterisi olan ve 2005 yılından beri faaliyet gösteren firma www.hostexper.com inceleyin isterseniz.
    Sunucularda safemode güvenlik için ON'dur fakat talep halinde sadece istenilen domain için OFF'yapılmaktadır.
    Onun dışında WHM ve sunucular sürekli günceldir. Ayrıca sunucular firmaya aittir kiralık değildir.
    Sitenizin taşınmasından remote olarak email ayarlarına kadar destek verilmektedir.

Bu sektörün içinden gelen ve 10 yılın üzerinde deneyimi olan profesyonel insanlardan hizmet almak istiyorsanız tercih edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi studioworks -- 29 Ağustos 2011; 5:01:06 >
  • hocam sakın natro alma bin pişman olursun ben kurumsal plan aldım aşağıda sitelerim bakın çoğu zaman site açılmıyor bile hatta 500 kb resim yüklemeye çalışıyorum onu bile yüklemiyor site dosyalarımı arkadaş kendi hosting ine attı denedim canavar gibi natro berbat müşteri destek hattıdakile bir p...k anladıkları yok dava edecem dedim adam senin pc sorunlu dedi ya yuhh iş yerindeki 12 laptop ve 8 masa üstü pc de arızalı evdeki 2 laptop 1 masaüstü 1 tane netbook da arızalı her yere giriyorlar sadece benim uyduruk sitemde sorun yaşıyorlar sayfaları temizleyin yok bunu temizleyin ya kardeşim biz çobanmıyız biliyoruz bunları zaten temizliyoruz benden tavsiye bundan önceki sitem turkticaret.net dendi hizmet gördüm ya müşteri destek hattı on numara çözemedikleri olay yok ama 150 tl ve ben natroyu dava edecem hemen başka yerede geçecem

not: zamanım çok canım sıkılıyor zırt bırt sorun yaşamak istiyorum bir sitem olsun yarım yamalak çalışsın derseniz kesin natro alın bunların hepsi natroda var

• quote:

Orijinalden alıntı: webkruvazör

quote:

Orijinalden alıntı: madmann

kurumsal işlerde kullanacağım 2-3 yıllık değil daima açık duracak referansları sağlam adam gibi ben bu işi biliyorum diyen firmalar iletişime geçsin linux reseller alıcam .. yeni yetme dandirik kişiler lütfen kalabalık yapmayın önemli ve acil
    not safemod cpanel whm sürüm güncelleme yedek bandwith ping süresi gibi şeyleri düzgün sorunsuz adam gibi firması olanlar teklif versin

henüz tercih yapmadıysanwww.bilisimdunyasi.or 'a bibak üstad.

+10

• Referanslarımızı inceleyiniz.

Brc ® Kalitesi ve Güvencesiyle

www.brcyazilim.com
    info@brcyazilim.com
    554 965 76 06

Brc Bilg. Yazılım ve Bilişim Hizmetleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR SİZE ÖNERECEĞİM HOSTİNG FİRMASI ELMASHOSTİNG.COM 'DUR PANELLERİ HEM ÇOK KALİTELİ HEMDE ÇOK HIZLI FİYATLARI ÇOK UCUZ MUTLAKA ZİYARET EDİN.
  • Hostexper adlı firmayi kesinlikle tavsiye etmiyorum. http://www.hostexper.com

sFTp ile sistemlerine bağlantı yapmamı sunucularına saldırı olarak algılayıp tüm hesabımı kapatmış. Sunucularındaki sorunu bana yani müsterisine iftira atarak kapatmaya çalışması hiç hoş karşılanır bir olay değil.
    Saldırı olduğunu idda ettiği saatte ısrarla sadece dosya yüklediğimi, bunuda bir FTP programı kullanarak yaptığımı söylememe rağmen nerdeyse tüm sabah kurumsal bir yerin web sayfasıni kapalı tuttular.

Bu da yetmiyormuş gibi beni dava etmekle tehdit ettiler.

Neyseki en sonunda kendilerininde kabul ettiği gibi sFTP bağlantı isteğini sistemleri saldırı gibi algılıyormuş. Halen bir özür borçlu olmalarına rağmen bana sFTP yerine FTP ile bağlanmamı ve sorunun bir şekilde çözüleceğini söylüyorlar.

Kendilerini şiddetle kınıyorum ve hesabımın süresi dolar dolmaz tüm üyeliğimi başka bir firmaya taşıyacağımı belirtmek istiyorum.

Bu şikayeti okuyacak birilerininde bu firma ile çalışmadan önce benim yaşadıklarımı da göz önüne almasını isterim.

• Belirttiğiniz problem kısa bir sürede çözümlenmiş ve size bilgi verilmiştir.
    Hesabınızın bulunduğu sunucumuzda çalışan CSF firewall yazılımı tarafından yapmış olduğunuz bağlantıların
    atak olarak algılanması neticesinde log kayıtları incelenmiş ve tedbir amaçlı olarak hesabınız
    geçici süre ile dondurulmuştu. Bilginiz dahilinde olmayan izinsiz bir erişim olabileceği ihtimalide
    mevcut olduğundan bu kısıtlama işlemi, hesap güvenliğinizin sağlanması amacınıda içermekteydi.
    İncelemeler tamamlandığında hesabınız tekrar aktive edilerek tarafınıza bilgi verilmiştir.
    Böyle bir durum karşısında gerkeli tüm açıklamarın yapılmasına ve defalarca canlı destek, mail ve ticket
    üzerinden başvurularınızda tarafınıza bilgilendirme yapılmasına rağmen bu şekilde forum mesajları ile negatif
    görüşler belirtmeniz üzücüdür ve insafsızlıktır.
    Hesaplarınızı istediğiniz zaman taşıyabileceğinizi ve işinizi kolaylaştırmak için size yardımcı olabileceğimizi
    bildirir, yaşanan durum için özür dileriz.

Teşekkürler

HostExper.Com
    domain, Hosting, Reseller, VPS-VDS

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.