Benimde kurutma makinesi ihtiyacım oldu ve araştırmaya başladım. Siemens, Bosch, LG, Samsung , Electrolux gibi markaları araştırdım ve mağazalarında inceledim. Hepsinde kendini temizleyen kondensor özelliği mevcut artık. Fakat bir mağaza görevlisi, en üst model olmasına rağmen bu model yerine alttaki ön kapağını kullanıcının açıp süpürgeyle çektirerek temizleyebileceği ucuz modeli önerdi. Böylece servis ile uğraşmazsınız dedi. Bu kadar senedir boşuna mı çıkarıyorlar bu modelleri, daha da gelişmemiş midir bu kendini temizleye modeller ? Electrolux Perfect Care 900 modelini beğendim açıkçası ama çamaşır makinem Siemens ve aynı marka olsun istiyorum bir yanda da. Fiyat olarak Siemens 36.000 tl , Electrolux 26.000 tl. Kararsız kaldım. Bu güncel modellerden kullanan arkadaşlardan yorum gelirse fikir olur bizim için de. |
kurutma makinesi yıllık bakımı (2. sayfa)
-
-
Hortingen ştrausse
Bu konu ölmezz
Aynı ertten muzdaribim. Yalnız şu zartungskapak sinirimi bozdu. 600TL nedir la. Ehonomi çoğ eyi diyenlerin ağzına hela terliği ilen dalacam.
Neyse, amazondan alacaz artık...
-
siemens iq500 kurutma makinası aldım henüz 2 gün oldu 1 kez kullandım gayet iyi bir kurulama yaptı.. self cleanin modelde alttaki filtre beyaz bir kapağın altında ve yıllık bakımda kondansörü derin temizlmek için o kısmı açıp temizleyip servis kapağı adı altında başka bir kapak takılıyor....Fakat asıl mesele bu makinaların içide komple hav oluyor..1-2 yıl içinde ve servsler bunun temizliğini şimdi bile 2000-3000 tl arasında yapıyormuş makina komple sökülüp kazan içi de dahil her yer havdan temizleniyormuş... maalesef her kurutma makinasında durum aynı gibi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X