Şimdi Ara

Kurutmalı Çamaşır makinası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Banyoda yeterli yer olmadığı için kurutmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyorum. Bu makinelerin verimi nasıldır? özellikle kurutma özellikleri, ayrı satılan kurutma makinelerine göre nasıldır? Şimdilik aşağıdaki makineyi düşünüyorum, kullanan birileri var mı? 10 kg yıkama 7kg kurutma, bir kerede 7kg çamaşır atıp yıka&kurut şeklinde kullanmayı düşünüyorum. Bu için uygun mudur, kullananlar memnun mudur? Uzun yıllar kullanmayı amaçladığım için fiyatı çok önemli değil, işe yarar sağlam kurutmalı çamaşır makinesi olarak ne önerirsiniz?

http://www.hotpoint.com.tr/urunler_h/Kurutmali_Camasir_Makineleri_AQD1070F_49_TK/pid_78579TK.do

• Bu ürünü almayı düşünüyorsan kullanırken biraz dikkatli olmak gerekiyor şöyleki içerisinde kurutma özelligi oldugu, sıtandart ebatlara 71LT kazan sıgdırdıkları için ve 10Kg oldugu için süspansiyon mesafesi kısa biraz ses sorunu gelebiliyor elbiseleri kullanma klavuzuna göre yüklerseniz sorun olmuyor ama dedigim gibi sadece çamasır makinası olanlara göre biraz daha dikkatli yüklemek gerek yoksa ürün sesli imiş dersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 1 Eylül 2012; 12:12:42 >
  • Acaba söylediğiniz makineyi aldınız mı memnun musunuz? Bende combo bir makine almayı düşünüyorum. Aklımda sizin söylediğiniz hotpoint ariston veya electrolux un 8 kilo yikama 7 kilo kurutmalı bir modeli var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brilliant

Acaba söylediğiniz makineyi aldınız mı memnun musunuz? Bende combo bir makine almayı düşünüyorum. Aklımda sizin söylediğiniz hotpoint ariston veya electrolux un 8 kilo yikama 7 kilo kurutmalı bir modeli var.

electrolux hotpointten çok daha güzel ama ayrı ayrı almanızı öneririm

combo makinalardan verim alamassınız kurutması sıkıntılı olabilir çamaşırlarınız çekebilir ve elektrik ve su faturanızı coşturur ama ayrı ayrı alnıcaksa electrolux üzerinde durun derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

quote:

Orijinalden alıntı: Brilliant

Acaba söylediğiniz makineyi aldınız mı memnun musunuz? Bende combo bir makine almayı düşünüyorum. Aklımda sizin söylediğiniz hotpoint ariston veya electrolux un 8 kilo yikama 7 kilo kurutmalı bir modeli var.

electrolux hotpointten çok daha güzel ama ayrı ayrı almanızı öneririm

combo makinalardan verim alamassınız kurutması sıkıntılı olabilir çamaşırlarınız çekebilir ve elektrik ve su faturanızı coşturur ama ayrı ayrı alnıcaksa electrolux üzerinde durun derim

kullandığınız için mi söylüyorsunuz yoksa duyduklarınızdan dolayı mı söylüyorsunuz?
    abim lg nin kurutmalı makinesini kullanıyor ve herhangi bir sıkıntısı yok şu anlık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.