Şimdi Ara

kuş almak istiyorum fakat ne almalıyım ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
36.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam öteki gözüde bu kadar olmamakla birlikte bu şekilde ama kalan yönleri ile sağlıklı çok şükür herhangi bir yara yada akıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helghast

quote:

Orijinalden alıntı: sezler67

herhangi bir akıntı veya yara varmı ?
    sadece tek gözümü bu şekilde ?

yalnız daha yavru, görebildiğim kadarı ile,, tüyleri yeni yeni çıkıyorda olabilme ihtimali var.

---

eğer içine kurt düştüyse aldığı yere götür değiştir... yada veterinere götür diyecem zaten o kuşların fiyatı 10-15 tl arası birşey,,,,,,,,,,,,,

Veterinere götürmek ile kuşun fiyatı arasındaki ilişki?

İyi forumlar.

yeni alınan bir kuş, daha insana alışmamış,,, yabancı statüsünde :) arkadaş kuşu alalı 3 gün bile olmamış, götürüp aldığı yere değiştirsede gözü arkada kalmaz :)

10-15 tl kuşun fiyatı,,, ee veterinere götür ayaküstü göster bir miktar parada almaz yalnız alacağı para kuşun gözünde mantar hastalığı var bir ilaç kullanmanız lazım,,, 20tl. :)

(Tanıdık değilse veteriner Bunu 100 de 100 yapar... eğer tanıdıksa 200 tlye Köpeklerde kulak ve kuyruk kesim işlemini ücretsizde yapıyorlar...)

bu konuda değmez demek istemiştim...

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezler67 -- 30 Mayıs 2011; 22:08:50 >

• Mesajlarınızı daha açıklayıcı yazarsanız iyi olur.

Lakin, hasta olan bir canlıyı geri verip, sağlıklısıyla değiştirmek yerine sağlıksız canlıyı iyileştirme yoluna giderdim, en azından denerdim... Şahsi fikrim...

Tabi ki, siz geri verip, sağlıklı kuş alabilirsiniz.

Elbette, size hasta kuş satan petshop'a tepkinizi koyun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_fb**

hocam öteki gözüde bu kadar olmamakla birlikte bu şekilde ama kalan yönleri ile sağlıklı çok şükür herhangi bir yara yada akıntı yok

çok telaş etmenize gerek yok hayvan sonuçda,,, bak bizim muhabbet kuşu 1 yıldır tüy döküyor uzun kanatlarını kronikleşmiş artık, bayağdır bizimle hayvan,,, ilk yeni aldığımız 2 ay hiçbirşeyi yokdu,,, sonrada alıştık kuşa geride vermedik... hergün kafesi temizlemekle beraber tül örtüsünü camdan silkeliyorum....

kullanmadığımız ilaç uygulamadığımız yöntem kalmadı gene aynı gene aynı :) kaç sefer veterinerede danışdım arkadaşıma sonuç aynı...

akıntı falan yoksa dediğin gibi kuşunuz yavru olabilir, tüyleri daha o bölgede çıkmamışda olabilir, resme baktığımızda zaten gelişkin bir kuş olarakda gözükmüyor.. zamanla düzeleceğine inanıyorum...,,,

bakın bende 3 adet hint bülbülü besledim birinin kuyrukda hiç tüy yokdu birinin kafada yokdu :D

• ben de yeni başlicam papağan bakmaya hangisinden başlasam yardımcı olurmusunuz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulaserdin

ben de yeni başlicam papağan bakmaya hangisinden başlasam yardımcı olurmusunuz...

eğer ilk deneyiminizse ben papağan yerine hint bülbülü yada muhabbet kuşu öneririm
  • Merhabalar bir çift hint bülbülüm var dediğiniz gibi sadece ötüyorlar . Elime alamıyorum odaya bırakamıyorum. Parmağımı uzatsam kaçıyorlar. Sadece onların bakıcısıyım yani :) Bu nedenle papağan almak istiyorum fakat karar veremedim . Tartışmaya girmeden kim hangi papağan türünü beslediyse fikirlerini beyan edebilir mi acaba? SAYGILAR...
  • quote:

ben de yeni başlicam papağan bakmaya hangisinden başlasam yardımcı olurmusunuz...

eğer ilk deneyiminizse ben papağan yerine hint bülbülü yada muhabbet kuşu öneririm

teşekkür ederim...
  • quote:

quote:

teşekkür ederim...

üstteki yanlış oldu... teşekkür ederim!
  • quote:

quote:

teşekkür ederim...

Hocam onu denedik yazdığım gibi Ya sonra hangi papağan ? SAYGILAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkykal

quote:

quote:

teşekkür ederim...

Hocam onu denedik yazdığım gibi Ya sonra hangi papağan ? SAYGILAR...

papağanları pek bilmem ama cennet papağanını görmüştüm baya bir hoşuma gitmişti bi bakın derim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.