Şimdi Ara

kuş dışkısının bıraktığı lekeyi çıkaramıyorum ss (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Benim araç kırmızı (Peugeot) ve martı/kuş moku yüzünden üstü, direkler vs. adeta harita gibi oldu. Metalik renk olduğu için verniği kısa sürede yakıyor. Boya koruma/seramik vs. yok. Zaten çoğu geçici. Arkadaşın da siyah spoilerin orasında vernik bozulmuş gitmiş.

Not: Uzun süre beklediyse opak kırmızı (üzeri vernikli) Volvo aracın üst direğinde bile iz bırakmıştı böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 27 Haziran 2023; 22:52:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Ben bu gün hallettirdim işi.

Pasta cila ile çözdü usta.

Yarış mavisi metalik renk TROC benim araç.

• Hiçte verniği falan yakmamış aynısı başıma geldi aynı iz olmuştu güneşin altındayken gittim ıslatmadan mendili ıslatarak direk ovarak çıkarmıştım ve böyle iz yapmıştı üstelik peçete baskısıyla çizikler olmuştu. Kaportacımda verniği yakmış dedi sonra gittim aylar sonra arabaya uygun bi yerde pasta cila yaptırdım bi baktım ne o iz var ne çizikleri

Aradan 1 sene geçti o bölgeye baktığımda kuşun nereyi bile pislettiğini bulamıyorum şuan düşünün

• pastayla geciyor olmasi vernigin yanmadigi anlamina gelmiyor ki. vernik yanmis demek komple boyanmasi lazim demekde degil zaten.

ayrica pasta ile zimpara arasinda calisma mantigi olarak bir fark yok.

son olarak eger soz konusu arac siyah audi ise zaten buyuk ihtmalle opaktir, opak boya astara kadar inmedikce her turlu duzelir ve pasta ile daha kolay duzelir cunku boya vernik kadar sert degildir.

• daswagen kullanıcısına yanıt

Doçland uber alles yapacağım capon gömeceğim derken Opel örneği olmamış gerçekten.. benim Astra k'nın bile spoiler üstü ve ön cam üst fitil kenarları komple yanık içindeydi. ve önceki Opeller daha beterdi.

Japonlarda doğrudur ince boya olsa da Opel bir o kadar kötü, hatta güneş altında daha beter. hepsinin kaputu tavanı kavrulur giderdi.

Opelin kaportası iyidir japondan, boyası değil..

• Hemen gidip kalın pasta, cila yaptırın. %90 geçer. Ardından ppf kaplama yaptırın. Buna bütçe ayırın. Şerefsizlerin dışkısı seramiği de deliyor nasıl bir asitse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daswagenciğim, şaşırtmadın yine, yıllardır bıkmadın mı? Bu verdiğin opel örneği gösteriyor ki artık çaptan düşüyorsun. Eskiden ince ince işlerdin, yaratıcıydın. Ya biraz geliştir kendini ya da bırak bence bu işleri…

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt
    Yaşlanıyoruz be şekerim. Neyse başta sen olmak üzere bu mesajı okuyan herkese iyi bayramlar diliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daswagen kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, sana da mutlu bayramlar dilerim… her zamanki gibi kibarsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.