Yazdığım mesajları admin ne amaçla siliyor anlamış değilim yok vega ben değilim sen vega ya kuş pisliği konusunda soru sormuşsun bende sordum başka konulara çatır çatır yazıyor iddia ettiği pasta verdiğini ispat edemiyor sen vega dan detaylı foto at demişsin ya bende vega ya sordum bak başka üyede soruyor cevaplasana vega dedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 15 Aralık 2024; 21:53:5 > |
KUŞ PİSLİĞİ (2. sayfa)
-
-
Bak sağ arka kapının altında taş eziği gibi bir iz var, ora normalde boydan boya çizik, komple rötuş yapıp tinerle kaba rötuşu sildim, boyaya da değdi yani, Sonra yıkadım. Taş izinin olduğu yeri de doldurdum ama tiner değince altı boş olduğu için orada rötuş tutunamadı.
Beyaz renkte fotolarda kusurlar belli olmuyor zaten.
Polo'yu tam piyasa kudurmadan önce satmıştım. Çok özledim.
Sıfır kokusu, tipi vs. gözümde, burnumda tütüyor...
-
@oguzkn09 Vega arkadaş paylaştı bak belki yardımcı olur foto sana
-
Boyayı kafaya çok takıyorsanız Japon arabasında işiniz yok beyler, düz beyaz VW grubundan bir şey alıp devam etmeniz gerekir. Şu an en kaliteli boya yine VW grubunda var.
Sedefli beyaz da bence saçma bir renk, beyaz araba da sedefin ne işi var, verniğin ne işi var...
İkinci el araba bakarken de hep böyle bakarım, beyaz ve boyasız araç bakarım hep.
Bu tiner muhabbeti de düz boya için geçerli. Sakın 20 senelik metalik siyah arabaya tiner değdirmeyin, hatta sert pasta (ÇBS Belco nun pastası, Heavy Duty pastalar vs) bile değmemeli. Verniği açar, renk farkı yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vega2000 -- 15 Aralık 2024; 22:8:45 >
-
-
-
2002 model 306 da 1 hafta kaldı kuş boku önce biraz ıslatıp yumuşattım sonra ıslak mendille sildim. şimdiki boya ve vernikler markadan bağımsız çok kötü. egeada tazyikli su bile boyayı alıyor bazen. toyota durduğu yerde boya atıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X