Şimdi Ara

Kuş pisliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
23.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araba boyasını geçtim meret plastiği bile bozuyor .

Araç kaputu film korumalı , beyfendi midir hanfendimidir bi güzel sıçmış , güneşte beklemiş.
    Ulan şeffaf plastiğin de rengi değişir mi arkadaş , 10 metre ödeten belli oluyor sıçtığı yer kuşun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mysterious

konu hortlamayalı baya olmuş.. arkadaşlar şerefsiz kuşun teki arabanın ön kaputuna pislemiş, boyanin imanını gevretmis, belki çözüm bulan biri olmuştur yada pasta cila attırsam ön kaputa biraz düzelir mi dersiniz ?

Konu hortladi ama naaptiniz bu lekeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Konu hortladi ama naaptiniz bu lekeyi

Alıntıları Göster
    Aracım aynı renk ve resimdeki gibi belki 10'a yakın iz var tavanda. Hepsi de martı dolayısıyla olmuş sanırım.

Ben de boyatmak dışında bir çözüm yok diye biliyorum ancak kısmi çözüm bulabilmiş olan dahi varsa yaptıklarını anlatabilir mi?
  • Yeni araçların boyaları bu kuş pisliği konusunda daha hassas sanırım. Ben aracımda ıslak mendil bulunduruyorum. Her sabah o günün mahsülatını temizlerim. Zaten bir şey olsa da aracın her yeri boyalı, tekrar boyatırım. 2. elde orjinal araç almayın, hem paranız cebinizde kalsın, hem kafanız rahat olsun :)
  • Boyatmaktan başka çare yok, boşuna araştırmayın...

En önemlisi olmadan önlemek, ben de aracın üstünde kuş pisliği var mı diye sık sık kontrol eder, varsa müdahale ederim.
  • seramik kaplama bu tür durumlardan koruyormuş
  • İnsan kılığına girmiş bazı hayvanlardan sonra araçların en büyük ikinci düşmanı uçan hayvanlar malesef bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Nisan 2018; 14:6:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

İnsan kılığına girmiş bazı hayvanlardan sonra araçların en büyük ikinci düşmanı uçan hayvanlar malesef bu konuda.
    Hocam arabayi naaptin onla ilgili bilgi verebilirmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

Hocam arabayi naaptin onla ilgili bilgi verebilirmisin

Alıntıları Göster
    Birşey yapamadım hocam. Benim aracın boyası ince ve düşük kaliteli vernik ile kaplı (Peugeot metalik kırmızı) olduğu için pasta-cila yaptırmaya bile yanaşmadım. Zaten bulunduğum şehir ve ortam tozlu ve kirli olduğu için yakına gelmedikçe belli olmuyor hiçbir şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.