Şimdi Ara

Kuşadası mı Çeşme mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Çeşme ezer... Tartışmam bile...

hocam tartışma da nedenlerini söyleyiver bare sen dediysen hadi çeşmeye diye hadi gidioz demem mi lazım :D
  • Çeşme tabiki. Fakat bütçe varsa
  • Çeşme

Otel satışı yapan bi acentada çalışan biri olarak söylüyorum.
  • 4 gün 500 tl artar bile ben kuşadası derdim denizi olsun havası olsun ama çesmede çok güzel yerdir.ama sana güzel güzel bi tavsiyem var bunu dikkate al.

Biz geçen sene marmarise gittik. boyu 25 metreyi rahat geçen bir havuz 3 kaydırak vardı ayrı bir havuzunda vesayılmayacak kadar ingiliz ve günlük 60-70 tl arası bişeydi.
    3 kişi günlük 25 verse 6 gün kalsanız 150 tl kişi bası yemek içinde 50 tl harcasanız kişi bası 300 tl ile 6 gün babalar gibi geçirirsiniz.
    apartın adnı ögrenmek istersen pm at yardımcı olurum. he bide söyle birsey var kus adasında avrupanın en büyük su parkı var ve resmen yaşanmaz anlatılırr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRLPNR -- 25 Haziran 2011; 18:28:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kad1rLack

4 gün 500 tl artar bile ben kuşadası derdim denizi olsun havası olsun ama çesmede çok güzel yerdir.ama sana güzel güzel bi tavsiyem var bunu dikkate al.

Biz geçen sene marmarise gittik. boyu 25 metreyi rahat geçen bir havuz 3 kaydırak vardı ayrı bir havuzunda vesayılmayacak kadar ingiliz ve günlük 60-70 tl arası bişeydi.
    3 kişi günlük 25 verse 6 gün kalsanız 150 tl kişi bası yemek içinde 50 tl harcasanız kişi bası 300 tl ile 6 gün babalar gibi geçirirsiniz.
    apartın adnı ögrenmek istersen pm at yardımcı olurum. he bide söyle birsey var kus adasında avrupanın en büyük su parkı var ve resmen yaşanmaz anlatılırr

anlatılmaz yaşanılır diycektin sanırım ee adaland'in adı geçince heyecandan normaldir..

• çşm elbette
  • Up!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.