Şimdi Ara

Kuşadası na tayinim çıktı nereden ev tutabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar vergi dairesinde çalışıyorum. Tayinim çıktı , biraz bahce ile uğraşmak istiyorum merkeze cok uzak olmasa iyi olur 2+1 veya 3+1 ev bakiyorum bahceli villa tipi olsa cok guzel olur aslında: ) havuz önemli değil yürüyüş yapmaktayız yürüyüş yoluna sahile yakin olsun istiyoruz var mi onereceginiz uygun fiyatli evler ? Kiralamayi düşünüyorum daha sonra satın alacağım hoşuma giderse bi yerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni görev yeriniz hayırlı olsun,Kuşadası Merkeze 8,5 Km uzaklıkta Sahil Siteleri Mevkii denen Karaova Mh sini tavsiye ederim,çok yakın konumda Kipa Avm ve henüz inşaa halinde olan ancak bazı mağazaların şimdiden açıldığı Forum Avm ye de çok yakın hatta içinde 5M Migros Teknosa vs açıldı şu anda.Ana yolun deniz tarafını tercih ederseniz denize yürüme mesafesinde olursunuz hem bahçe hem denizle haşır neşir olabileceğiniz 2+1 3+1 dubleks evleri yaz kış kiralayanlar 450-500 TL/ay gibi fiyatlara tutabiliyorlar.İstanbul'da ne var ise burada da var ilaveten de deniz,bahçe:)Davutlar ve Güzelçamlı tarafını merkeze daha uzak olması nedeniyle tavsiye etmem bir de kışın çoğu esnaf kapatıyor diye biliyorum.Kuşadası'nın içinde ise hem çok kalabalık hem de deniz-bahçe uğraşınız nisbeten daha az olabilir.
    Emlakçılara para kaptırmayın sakın sitelerin içine girin bekçilere,civar esnafa hatta oturanlara sorun mutlaka gönlünüze göre bir yer bulursunuz.
    Kolay gelsin.

• Merhaba :) teşekkürler yardımınız için, kadinlar plajina yakin mevkiide kucuktepe sitesinde dublex ev tuttuk cok şükür:) biz cok begendik insallah bi aksilik cikmaz ... daha sonra satin almayi düşünüyoruz bakalim ve ev sahibinden tutttuk sanirim cok asiri sansliyiz cunku birakin ev sahibinden bulmayi , normal emlakcilarda dahi ev yok sadece iki tane bulduk senelik kiralik eger tutmak isteyen varsa yonlendireyim , cuma pazari motoport magazasinin iki yaninda 2.kat daire 650tl 3+1 bi daire vardi :) Allah yardimciniz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.