"Şansızlığımızı Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak süpriz olmayacak. Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum."
Bu iddialı sözlerin sahibi Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı. Sezonun ilk 4 maçında galibiyet alamadıklarını hatırlatan Dağlı, ilk galibiyeti Galatasaray karşısında alacaklarını belirterek, şansızlıklarını kıracaklarını söyledi.
Ligin ilk dört haftasında iyi oyun sergilediklerini ve oyunda üstünlüğü elde tuttuklarını belirten Dağlı, "Şanssızlığımızdan dolayı galip gelemedik. Bu şansızlığımızı Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum. Zor bir maç olacak, ama Galatasaray'ın bize karşı üstünlük kuracağını tahmin etmiyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak süpriz olmayacak. Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum." dedi.
Adam doğru demiş, Ne deseydi yenileceğizmi deseydi...
"Böyle düşünüyorsan, Avrupada maça çıkmasın hiç bir Türk takımı. K. Erciyeste UEFA dan çekilsin . Bu kadarda küstahlık olmazki, Sen git İspanya 1.lig takımı ile 2.lig takımı maç yapsın."
quote:
Orjinalden alıntı: Zabotullah
"Galatasaray'ı rahat yeneriz"
"Şansızlığımızı Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak süpriz olmayacak. Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum."
Bu iddialı sözlerin sahibi Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı. Sezonun ilk 4 maçında galibiyet alamadıklarını hatırlatan Dağlı, ilk galibiyeti Galatasaray karşısında alacaklarını belirterek, şansızlıklarını kıracaklarını söyledi.
Ligin ilk dört haftasında iyi oyun sergilediklerini ve oyunda üstünlüğü elde tuttuklarını belirten Dağlı, "Şanssızlığımızdan dolayı galip gelemedik. Bu şansızlığımızı Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum. Zor bir maç olacak, ama Galatasaray'ın bize karşı üstünlük kuracağını tahmin etmiyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak süpriz olmayacak. Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum." dedi.
Zor bi mac olacak ama rahat kazanacağımızı düşünüyorum demiş adam
ya ligtv uygurmuş ya da adam yanlışlıkla söylemiş
quote:
Orjinalden alıntı: Du4L!Ty
quote:
Orjinalden alıntı: yavkar@fb
quote:
Orjinalden alıntı: LimeWaRe
quote:
sen nasıl galatasaray'ı yeneriz dersin?küstahlıkta son nokta senin bu yaptığın.
tabı haklısın 5 yer donerız dese dogrusu bu olurdu nasıl olsa gs avrupanın en ı yı 11ıne sahıp onune gelene 5 atıyor rahatlıkla dımı
bari nicke baksaydın mesaj atarken.
Gözü dönmüş holiganın nasıl laf atsam diye şaşırmış kendini
anlamanızı beklemıyordum zaten sızden bı deneyeyım dedım ama yıne olmadı ılerleme hıc olmıcka sanırım sızın grupta
quote:
sen nasıl galatasaray'ı yeneriz dersin?küstahlıkta son nokta senin bu yaptığın.
Ben ''Galarasaray'ı yeneriz'' demesine küstahlık demedim. ''Galatasaray'ı rahat yeneriz ''demesine hemde deplasmanda olduğunu bile bile bu sözleri kullanmasına küstahlık dedim, Sanki Galatasaray 3. lig takımıda rahat yeneriz diyor .
diyebilir niye demesin? anadolu takımları iddaalı olsun yeter ki beraberliğe çıkmasın her maça top oynasınlar.
Geldikleri gibi giderler.
O Ali Sami Yen Kimler Gördü Kimlerin Ağzına Tıkadı Lafı.Konya'da nasibini almak istiyorsa veririz sorun değil
Küstahlık mış... Pehh..
zuhahahahaha ben buna sadece gülerim
quote:
Orjinalden alıntı: Como Estais Amigos
zuhahahahaha ben buna sadece gülerim
vay Küstah vayy
Galatasaray'ı sen nasıl yenersin
HAŞA
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
vay Küstah vayy
HAŞA
tez kellesi vurula
adam yeneriz demiş ya bence bu kadar abartmanın anlamı yok .. belkide gerçekten inanıyordur... galatasaray çıkar 5-0 falan yener bi daha kimse bu kadar rahat açıklama yapmaz.... bence söylediğinde bişey yok... konsantrasyon bozma amaçlı bir konuşamada olabilir..... adnan polatın 20:45 de şampiyonuz dediği gibi... biz başarılı olmuştuk inşallah konya barşarılı olamaz
quote:
Orjinalden alıntı: akglsercan
vay Küstah vayy
HAŞA
Sercan şu Amerika'daki resmini koyar mısın nolurrrrr!
servet gibileri yine hata yapmazsa kazanırız.
geçen hafta fenerbahçe kimle berabere kalmıstı? Ankaraspormuydu tam hatırlamıyorm ama maç sorası radyodan dinlyodum o takımın teknik trektör bizim için rahat bir maç oldu demişti
küstah sni
Ayıp denen bişey varya
Gel Ne Olursan Gel! Sallamacıda Olsan Gel! Kolpada Olsan Gel! Embesilde Olsan Gel! Gelde Gör Ebenin Serçe Parmağını! Gelde Gör Hasan Dağlı!
(mevlana)
Geçen sezon samiyende 3-1 den 3-3 yapmışlardı o hafta kafayı çizmiştim