Şimdi Ara

KÜSTAHLIKTA SON NOKTA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zabotullah

"Galatasaray'ı rahat yeneriz"

"Şansızlığımızı Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak süpriz olmayacak. Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum."

Bu iddialı sözlerin sahibi Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı. Sezonun ilk 4 maçında galibiyet alamadıklarını hatırlatan Dağlı, ilk galibiyeti Galatasaray karşısında alacaklarını belirterek, şansızlıklarını kıracaklarını söyledi.

Ligin ilk dört haftasında iyi oyun sergilediklerini ve oyunda üstünlüğü elde tuttuklarını belirten Dağlı, "Şanssızlığımızdan dolayı galip gelemedik. Bu şansızlığımızı Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum. Zor bir maç olacak, ama Galatasaray'ın bize karşı üstünlük kuracağını tahmin etmiyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak süpriz olmayacak. Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum." dedi.

Muz istermisin Hasan Dağlı ?

kaynak:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=25899

Adam doğru demiş, Ne deseydi yenileceğizmi deseydi...

"Böyle düşünüyorsan, Avrupada maça çıkmasın hiç bir Türk takımı. K. Erciyeste UEFA dan çekilsin . Bu kadarda küstahlık olmazki, Sen git İspanya 1.lig takımı ile 2.lig takımı maç yapsın."

• quote:

Orjinalden alıntı: Zabotullah

"Galatasaray'ı rahat yeneriz"

"Şansızlığımızı Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak süpriz olmayacak. Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum."

Bu iddialı sözlerin sahibi Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı. Sezonun ilk 4 maçında galibiyet alamadıklarını hatırlatan Dağlı, ilk galibiyeti Galatasaray karşısında alacaklarını belirterek, şansızlıklarını kıracaklarını söyledi.

Ligin ilk dört haftasında iyi oyun sergilediklerini ve oyunda üstünlüğü elde tuttuklarını belirten Dağlı, "Şanssızlığımızdan dolayı galip gelemedik. Bu şansızlığımızı Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum. Zor bir maç olacak, ama Galatasaray'ın bize karşı üstünlük kuracağını tahmin etmiyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak süpriz olmayacak. Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum." dedi.

Muz istermisin Hasan Dağlı ?

kaynak:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=25899

Zor bi mac olacak ama rahat kazanacağımızı düşünüyorum demiş adam

ya ligtv uygurmuş ya da adam yanlışlıkla söylemiş

• quote:

Orjinalden alıntı: Du4L!Ty

quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: LimeWaRe

quote:

sen nasıl galatasaray'ı yeneriz dersin?küstahlıkta son nokta senin bu yaptığın.

tabı haklısın 5 yer donerız dese dogrusu bu olurdu nasıl olsa gs avrupanın en ı yı 11ıne sahıp onune gelene 5 atıyor rahatlıkla dımı

bari nicke baksaydın mesaj atarken.

Gözü dönmüş holiganın nasıl laf atsam diye şaşırmış kendini

anlamanızı beklemıyordum zaten sızden bı deneyeyım dedım ama yıne olmadı ılerleme hıc olmıcka sanırım sızın grupta

• quote:

sen nasıl galatasaray'ı yeneriz dersin?küstahlıkta son nokta senin bu yaptığın.

Ben ''Galarasaray'ı yeneriz'' demesine küstahlık demedim. ''Galatasaray'ı rahat yeneriz ''demesine hemde deplasmanda olduğunu bile bile bu sözleri kullanmasına küstahlık dedim, Sanki Galatasaray 3. lig takımıda rahat yeneriz diyor .
  • diyebilir niye demesin? anadolu takımları iddaalı olsun yeter ki beraberliğe çıkmasın her maça top oynasınlar.
  • Geldikleri gibi giderler.
  • O Ali Sami Yen Kimler Gördü Kimlerin Ağzına Tıkadı Lafı.Konya'da nasibini almak istiyorsa veririz sorun değil
  • Küstahlık mış...
    Pehh..
  • zuhahahahaha ben buna sadece gülerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Como Estais Amigos

zuhahahahaha ben buna sadece gülerim

• vay Küstah vayy

Galatasaray'ı sen nasıl yenersin

HAŞA
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

vay Küstah vayy

HAŞA

tez kellesi vurula
  • adam yeneriz demiş ya bence bu kadar abartmanın anlamı yok .. belkide gerçekten inanıyordur... galatasaray çıkar 5-0 falan yener bi daha kimse bu kadar rahat açıklama yapmaz.... bence söylediğinde bişey yok... konsantrasyon bozma amaçlı bir konuşamada olabilir..... adnan polatın 20:45 de şampiyonuz dediği gibi... biz başarılı olmuştuk inşallah konya barşarılı olamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

vay Küstah vayy

HAŞA

Sercan şu Amerika'daki resmini koyar mısın nolurrrrr!
  • servet gibileri yine hata yapmazsa kazanırız.
  • geçen hafta fenerbahçe kimle berabere kalmıstı? Ankaraspormuydu tam hatırlamıyorm ama maç sorası radyodan dinlyodum o takımın teknik trektör bizim için rahat bir maç oldu demişti

küstah sni
  • Ayıp denen bişey varya
  • Gel Ne Olursan Gel!
    Sallamacıda Olsan Gel!
    Kolpada Olsan Gel!
    Embesilde Olsan Gel!
    Gelde Gör Ebenin Serçe Parmağını!
    Gelde Gör Hasan Dağlı!

(mevlana)
  • Geçen sezon samiyende 3-1 den 3-3 yapmışlardı o hafta kafayı çizmiştim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.