Şimdi Ara

KÜSTAHLIKTA SON NOKTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"Şansızlığımızı Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak süpriz olmayacak. Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum."

Bu iddialı sözlerin sahibi Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı. Sezonun ilk 4 maçında galibiyet alamadıklarını hatırlatan Dağlı, ilk galibiyeti Galatasaray karşısında alacaklarını belirterek, şansızlıklarını kıracaklarını söyledi.

Ligin ilk dört haftasında iyi oyun sergilediklerini ve oyunda üstünlüğü elde tuttuklarını belirten Dağlı, "Şanssızlığımızdan dolayı galip gelemedik. Bu şansızlığımızı Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum. Zor bir maç olacak, ama Galatasaray'ın bize karşı üstünlük kuracağını tahmin etmiyorum. Ali Sami Yen'den üç puanla ayrılırsak süpriz olmayacak. Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum." dedi.

Muz istermisin Hasan Dağlı ?

kaynak:http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=25899

• arkadaş espri yapmış boşverin şunu.
  • futbol belli olmaz diyemeyeceğim.çok büyük bir şansızlık yaşmazsak.yani golcülerimiz gol kaçırmak içişn birbirleriyle yarışmazlarsa şansı yok konyanın.

yada diğer bir ihtimal.şansa ilk golü konya atıp müthiş bir savunma yaparak ancak puan alabilir bizden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

futbol belli olmaz diyemeyeceğim.çok büyük bir şansızlık yaşmazsak.yani golcülerimiz gol kaçırmak içişn birbirleriyle yarışmazlarsa şansı yok konyanın.

yada diğer bir ihtimal.şansa ilk golü konya atıp müthiş bir savunma yaparak ancak puan alabilir bizden.

bencede
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

quote:

futbol belli olmaz diyemeyeceğim.çok büyük bir şansızlık yaşmazsak.yani golcülerimiz gol kaçırmak içişn birbirleriyle yarışmazlarsa şansı yok konyanın.

bencede

arkadaşım biraz kendin olurmusun.kendinden bişiler katmanı beklerim senden.

• ya ben de golcüleirmizden korkuyorum ama neyseki lincoln uzaktan atabiliyoda aradaki farkı kapatıyoruz
  • Konya geçen sezon Ali Samiyende 3 gol atıp galibiyeti kaçıran taraf değilmiydi (Yanlış hatırlıyor olabilirim).

Tabii ''Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum'' demesi saçma olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

quote:

bencede

arkadaşım biraz kendin olurmusun.kendinden bişiler katmanı beklerim senden.

peki recep bey

Galatasarayımız bu sene tekrar bize rahat maç izlettiremeye başladı...konyasporda guzide anadolu takımlarımızdan bir tanesi ama karşımızda pek varlık gösteremıyeceklerını dusunuyorum...
    haa yenebilirler bı orta açar adamın kafasına gelır tıkk goll...
    ama yazıdaki şahısın dediği gibi yok rahat yeneriz yaparız ederiz..kimle oynadıgını zannedıyor bu adam

oldumu 41 ?

• harbiden resmen saçmalamış yuh diorum ! kazanacağız dese bile kimse tepki göstermez... rahat kazanırız olmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Konya geçen sezon Ali Samiyende 3 gol atıp galibiyeti kaçıran taraf değilmiydi (Yanlış hatırlıyor olabilirim).

Tabii ''Galatasaray karşısında rahatlıkla galip geleceğimizi düşünüyorum'' demesi saçma olmuş.

3-3 bitti .son saniyede kornerden attılar golü .3-2 bitiyodu maç.

ben sizin gibi düşünmüyorum.ve konyasporun futbol sorumlusunun yaptığı açıklamayı tebrik ediyorum.çok doğru buluyorum.sonuna kadar destekliyorum.tüm takımların bu yolda ilerlemelerini istiyorum.iddalı olmaları hoşuma gidiyor.doğru olanda bu değiilmi.benim kızdığım açıklama tarzı şu :"galatasarayaın (veya x takımın ) gücünün farkındayız.elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaz."

yok böyle bişey.kardeşim sen süper lig takımımısın evet.
    seninde 18 insan olan oyuncun sahaya çıkmıyomu evet.
    seninde teknik direktörün kramponun şortun varmı var.

eee

sorun ne ozaman neden yenemesin.yenmek istemiyosa niye takım kursun ligde mücadele etsin.

konyasporu taktir ettim

• gelsin samiyene oda alır ayarı
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamkan

quote:

Orjinalden alıntı: electra

Konya geçen sezon Ali Samiyende 3 gol atıp galibiyeti kaçıran taraf değilmiydi (Yanlış hatırlıyor olabilirim).

3-3 bitti .son saniyede kornerden attılar golü .3-2 bitiyodu maç.

ben sizin gibi düşünmüyorum.ve konyasporun futbol sorumlusunun yaptığı açıklamayı tebrik ediyorum.çok doğru buluyorum.sonuna kadar destekliyorum.tüm takımların bu yolda ilerlemelerini istiyorum.iddalı olmaları hoşuma gidiyor.doğru olanda bu değiilmi.benim kızdığım açıklama tarzı şu :"galatasarayaın (veya x takımın ) gücünün farkındayız.elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaz."

yok böyle bişey.kardeşim sen süper lig takımımısın evet.
    seninde 18 insan olan oyuncun sahaya çıkmıyomu evet.
    seninde teknik direktörün kramponun şortun varmı var.

eee

sorun ne ozaman neden yenemesin.yenmek istemiyosa niye takım kursun ligde mücadele etsin.

konyasporu taktir ettim

1000 de 1 olacak olay olmuştu o maçta yaa

• Başlık biraz saçma olmuş bence.Yener veya yenilir,isterse iddia eder rahat yeneriz diye,bunun üstüne yenilirse bile bu KÜSTAHLIK mıdır sizce?
  • sen nasıl galatasaray'ı yeneriz dersin?küstahlıkta son nokta senin bu yaptığın.
  • Süper ligde bir takımın diğer takımı nasıl olursa olsun yenebileceğini söylemesi küstahlık mı oluyor?

yahu nasıl milletiz biz. bu konuyu açan arkadaş bence daha küstah
  • küstahlık değil iddalı olmaktır bu.küstahlık biz cimboma 5 çekeriz.5 de direkten döner derse olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

sen nasıl galatasaray'ı yeneriz dersin?küstahlıkta son nokta senin bu yaptığın.

tabı haklısın 5 yer donerız dese dogrusu bu olurdu nasıl olsa gs avrupanın en ı yı 11ıne sahıp onune gelene 5 atıyor rahatlıkla dımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: LimeWaRe

quote:

tabı haklısın 5 yer donerız dese dogrusu bu olurdu nasıl olsa gs avrupanın en ı yı 11ıne sahıp onune gelene 5 atıyor rahatlıkla dımı

tabi hocam bütün anadolu takımları gsye alın bu mac sizin demeli.eğer aksini söylerlerse küstah oluyorlar ve sacmalıyorlar.

ama fenerbahce maclarından önce cıkıp bu macı alacaz başka yolu yok edebiyatı yaparlarsa spor ahlakı oluyor fair play oluyor alış bunlara

• quote:

quote:

bari nicke baksaydın mesaj atarken.

• quote:

quote:

quote:

bari nicke baksaydın mesaj atarken.

Gözü dönmüş holiganın nasıl laf atsam diye şaşırmış kendini

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.