düşünmek ve 10 numara işçilik ile neler yapılabilir.. işte bunun kanıtı oldu bu psu.. güle güle kullanın.. çok güzel bir ürün çıkardınız ortaya.
Teşekkür ederim
modifikasyon tüm hızıyla devam ediyor
tüm sayfayı tek tek inceledim..tek kelime ile muhteşem olmuş...emeğe-akla saygılar.başarılarınızın devamını diler sayfanızın mudavi olacağımı bildiririm...tekrar extra extra başarılar
quote:
Orijinalden alıntı: poyrazz_ern
Fotoğraflarda iyi olduğundan ayrı bi heyecan katmış Takip
+1 fotoğraflar,fikir,işçilik mükemmel
Fotoğraflar o kadar iyi çekilmiş ki bazıları Wallpaper bazında bile olabilirmiş onu fark ettim ilk.
bu işi biliyorsun abi :)
Yaptığım aparat fanlardaki ledlere ayrı elektrik sağlıyor bu sayede fanlar fan kontrolden kısıldığı zaman ledler bağımsız olarak aynı parlaklıkta kalıyor.
CCFL Kontrol
Sleeve kaplanmış katotlar
Yeni mesajı gördüm büyük bir sevinçle girdim konuya sleeve işcilik resimler kısaca herşey çok güzel olmuş. Takipteyiz,kolay gelsin.
Teşekkür ederim
Gerçekten profesyonel bir çalışma olmuş ellerine sağlık :)
süper olmuş kasayı beklıyoruz
tebrik ediyorum güzel başarılı bi çalışma olmuş
tebrik ediyorum güzel başarılı bi çalışma olmuş
insanın baktıkça bakası geliyor herşeye emeğinize sağlık gerçekten güzel gidiyor herşey... kolay gelsin
Bir şeyi üstün körü modifiye etmek nedir bilmiyorsunuz.
Olası en ufak tehlikeye karşı bile önlem almak iyi fikir. İşçilik mükkemmel. Resimlerin kalitesinden anlaşılıyor herşey..
Devamını bekliyoruz hocam
Hocam Elinize sağlık, süper çalışma. Affınıza sıgınarak çalışmada kullandıgınız mercek ve ayakları genel bir ismi varmı. Elektronik malzeme satan mağzalarda ne dersek teğmin edebiliriz ?
Bravo hocam. Resimler kaliteli, işçilik iyi. Ciddi bir emek sarfettiğiniz belli
quote:
Orijinalden alıntı: xyz000
Hocam Elinize sağlık, süper çalışma. Affınıza sıgınarak çalışmada kullandıgınız mercek ve ayakları genel bir ismi varmı. Elektronik malzeme satan mağzalarda ne dersek teğmin edebiliriz ?
büyüteçli, mercekli tutaç derseniz yeterli olur sanırım.