Şimdi Ara

kuşum kağıt tutkunu....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kuşum kafesin altındaki gazeteyi yiyor serbest kaldığında kağıt peçete ne bulursa direk saldırıyor ne yapabilirim bu konuda bilgili arkadaşların yardımlarını bekliiyorum...

• açtır vitamin eksikliliğide olabilir. vermeyin kağııt altına koymayın gerekiyorsa zararlı erkenden ölmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

açtır vitamin eksikliliğide olabilir. vermeyin kağııt altına koymayın gerekiyorsa zararlı erkenden ölmesin.

hocam kağıt yerine ne koyabilirim?
    birde yeni kafes aldım pirinç olsun istedim altınada ızgara var kullanayım mı engeller mi kağıt yemesini_? bi yardım ederseniz mutlu olurum iyi akşamlar...
  • hocam birde mürekkep balığı kemiğinin iç kısmına alçı koyuyorlarmış çoğu satıcı quik sizce güvenilir midir? bu linkdekini satın almalı mıyım? var mbk i var ama gerçek olduğunu düşünmüyorum orjinal almak istiyorum öneride bulunabilir misiniz?
    http://urun.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/quik-kuslar-icin-murekkep-baligi-gaga-tasi-18-cm-214355058
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesus isTheBest

quote:

Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

açtır vitamin eksikliliğide olabilir. vermeyin kağııt altına koymayın gerekiyorsa zararlı erkenden ölmesin.

hocam kağıt yerine ne koyabilirim?
    birde yeni kafes aldım pirinç olsun istedim altınada ızgara var kullanayım mı engeller mi kağıt yemesini_? bi yardım ederseniz mutlu olurum iyi akşamlar...

Kağıt yerine boş bırakabilirsin. Yada ızgara engellemiyormu kağıt yemesini. Bazı kafesler olur ızgara üstte olur onun altına koyarsın kağıda yetişemez. quik iyidir bende kullanıyorum . link açılmıyor.
  • kedi kumu da iyi iş görüyor. Ama kokulu olmayacak. şunu kullanıyorum:
    http://www.hepsiburada.com/vitakraft-kedi-kumu-compact-ultra-8-kg-fd-pm-ptm45014031

kafesin tabanını örtecek kadar koysanız yeter. 2 haftada bir değişrtirirseniz aylarca gider.

Gayet memnunum. Gazete kağıdı hiçbir işe yaramaz, üstelik mürekkebi ve kağıdın içindeki kimyasallar kuşlara zarar verebilir. Üstelik kafesin koku yapmasını engellemek iğçin 2 günde bir kağıdı değiştirmelisiniz, oldukça zahmetli. Bu kum hem koku yapmıyor, hem de kafesin uzun süre steril kalmasını sağlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

kedi kumu da iyi iş görüyor. Ama kokulu olmayacak. şunu kullanıyorum:
    http://www.hepsiburada.com/vitakraft-kedi-kumu-compact-ultra-8-kg-fd-pm-ptm45014031

kafesin tabanını örtecek kadar koysanız yeter. 2 haftada bir değişrtirirseniz aylarca gider.

Gayet memnunum. Gazete kağıdı hiçbir işe yaramaz, üstelik mürekkebi ve kağıdın içindeki kimyasallar kuşlara zarar verebilir. Üstelik kafesin koku yapmasını engellemek iğçin 2 günde bir kağıdı değiştirmelisiniz, oldukça zahmetli. Bu kum hem koku yapmıyor, hem de kafesin uzun süre steril kalmasını sağlıyor

kuşum yerse zarar verir mi? sizde biliyorsunuzdur ki ne bulursa gagalıyor kedi kumu rahatsız eder mi? bunlara da bi cevap verir misiniz?

• Jesus isTheBest kullanıcısına yanıt
    ben bir sorun yaşamıyorum

daha tecrübeli arkadaşlar başlığı görünce yorum bırakacaklardır....
  • kedi kumunu yerse ölebilir. sakıncalı o durumda. zehirlenebilir hatta.
  • tamam zaten ızgaranın altından yiyemiyor yeni kafeste, altına artık kağıt havlu koyuyorum hemde dışkısını daha ayrıntılı inceleyebilmek için. birde quik seti almıştım sizin önerdiğinizi taşların hiçbirine dokunmamış yeni kafesle birlikte koydum normal midir sevmedi mi acaba? birde ballı krakeri çok sevdi ama internette yağlanmaya neden olacağı yazıyodu biraz yedikten sonra kaldırdım kafestem ne önerirsiniz ne yapmalıyım bi yardım edin.
  • ballı kraker haftada 1 kere vs verin ishal yapıyor çünkü. bal olduğu için. taş konusunda ihtiyaçı olduğu zaman yiyolar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.