Şimdi Ara

KUŞUMUN YAŞI VE CİNSİYETİ NEDİR SİZCE YARDIM...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

akşam tam boydan bir fotoğraf daha çekebilirim.

Bu yeterli olur mu acaba? Ben erkek sanıyordummm

KUŞUMUN YAŞI VE CİNSİYETİ NEDİR SİZCE YARDIM...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: r_samur

@Çizgi_

Hocam kuşunuz dişi. Fotoğraf belki yanıltıcı olur diyebilirim ama ceresinin üst kısmı beyaz ise dişidir.
  • inşallah erken alışır.
    en iyi vitamin anasol a_d mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çizgi_

quote:

@Çizgi_

Hocam kuşunuz dişi. Fotoğraf belki yanıltıcı olur diyebilirim ama ceresinin üst kısmı beyaz ise dişidir.

bu resme bakınca erkek oldugunu dusunmustum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: paşazade06

inşallah erken alışır.

Avisol olucak hocam yanlış yazmışım. Avisol A-D, E-C vitamin olarak geçer. Suyuna 2,5 cc ölçekle katarsınız. Ben ayda bir defa suyuna katıyorum. Alırken son kullanma tarihine bakmayı unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 4 Şubat 2013; 18:31:02 >
  • quote:

quote:

quote:

@Çizgi_

bu resme bakınca erkek oldugunu dusunmustum :)

Mutasyonlar farklılık gösterebilir hocam. Genellemek yanlış olur. Sadece cereden anlaşılımıyor bazı kuşlar. Tabi başkalarının yorumuda gerek belki yanlış söylemiş olabilirim ama muhabbetkuşu sitesine konu açtım kuşunuz için ve üç kişi daha dişi dedi.

buyrun bu da linkihttp://www.muhabbetkusuureticileri.org/index.php/topic,18279.0.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 4 Şubat 2013; 18:29:41 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paşazade06

inşallah erken alışır.

Avisol olucak hocam yanlış yazmışım. Avisol A-D, E-C vitamin olarak geçer. Suyuna 2,5 cc ölçekle katarsınız. Ben ayda bir defa suyuna katıyorum. Alırken son kullanma tarihine bakmayı unutmayın.

Aldım vitamini kutusunda gün aşırı kullanın diyor sen ayda bir sefer mi veriyorsun?
  • bide senin kuşlar konuşuyorlar mı?
  • Ben ayda bir sefer veriyorum çünkü çok meyve sebze veriyorum kuşlara. Eşe attığım zaman vitamini daha çok koymaya başlayacağım. Benim kuşlar cici kuş ve aşkım diyordu. Fakat ona arkadaş aldığım zaman konuşmayı bıraktı ama ikiside hala cici kuş diyor. Belki kelime öğretseydim daha fazla kelime söylerlerdi ama hiç üzerinde durmadım. Amacım yavru almak.
  • inş amacına ulaşırsın.
    benim kuşun alışması çok zor olacak galiba ya...
  • 6 aylıktan küçük erkek
  • Selamlar Çizgi_ hocam,

Bugün kuşu aldığım yere gittim ve değiştirdim. Dişi kuş gerçekten sessiz ve sakindi. Ele geliyordu ama hiç ilgi göstermiyordu.

Yeni aldığım kuşun resmi ektedir. Erkek olduğuna inanıyorum :)
    Yorumun nedir? ve yaşını da tahmini söyleyebilirmisin ? Uçamıyor, aldığım yer 1-2 aylık olduğunu söyledi.

• quote:

Selamlar Çizgi_ hocam,

Bugün kuşu aldığım yere gittim ve değiştirdim. Dişi kuş gerçekten sessiz ve sakindi. Ele geliyordu ama hiç ilgi göstermiyordu.

Yorumun nedir? ve yaşını da tahmini söyleyebilirmisin ? Uçamıyor, aldığım yer 1-2 aylık olduğunu söyledi.

Yanılmıyorsam erkek ve en fazla 4 aylık. Kafasının üstündeki kırmızılık doğal rengi mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Selamlar Çizgi_ hocam,

Yanılmıyorsam erkek ve en fazla 4 aylık. Kafasının üstündeki kırmızılık doğal rengi mı?

Boyaymış,
    silmeyi denemedim ama hemen çıkacak gibi bir boya.

çok teşekkürler :)

• Kuşu banyoya alıştırin. Kendi temizlenir zamanla. Hayırlı olsun.

• quote:

Kuşu banyoya alıştırin. Kendi temizlenir zamanla. Hayırlı olsun.

Banyoya alıştırın derken, bunu nasıl yapabilirim ? kısaca anlatabilirmisin ?
  • quote:

quote:

Kuşu banyoya alıştırin. Kendi temizlenir zamanla. Hayırlı olsun.

Banyoya alıştırın derken, bunu nasıl yapabilirim ? kısaca anlatabilirmisin ?

Kafese uygun bir banyoluk al. Ilık su ile kafese tak. Kendiliğinden girmez ise banyoluğun içine marul koymayı dene. Bazı kuşlar bonyoyu sevmiyor çünkü.
  • arkadaşlar kuşumu 12 gün önce aldım elime alıştı... halen pek ötmüyor sadece dışarıdaki kuslarn seslerini duydukça çığlıklar atıyor o kadar... hergün akşam saatlerinde dışarı salıyorum elimle besliyorum aç bırakmadan tabii... ... sorun şu, oyuncaklara çok ilgisiz kalıyor ve sanırm çok mutlu değil (ötmediğine göre) oyuncaklarla oynatabilmek için neler yapmalıym aramzdaki bağı nasıl dahada güçlendiririm...? önerlerinizi bekliyorum...

• kardeş banada yardım et kuşu dün aldım kuyruğu yok çıkar mı ? 2gündür hiç su içmedi, cinsini ve kaç aylık olduğunu öğrenmek istiyorum yardım eder misin?
     KUŞUMUN YAŞI VE CİNSİYETİ NEDİR SİZCE YARDIM...! KUŞUMUN YAŞI VE CİNSİYETİ NEDİR SİZCE YARDIM...! KUŞUMUN YAŞI VE CİNSİYETİ NEDİR SİZCE YARDIM...!

• bu kuş yaşlı hatta çok yorgun duruyor bence ölür yakında
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.