Şimdi Ara

Kütahya Havacı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lütfen Kütahya hava er tugay komtanlığı nasıl biyer havacılar rahat olur diyorlar ama sizlerinde bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• Arkadaşım bende 2005 senesinde Kütahyada Havacı olarak yaptım askerliğimi. Tıpkı bende giderken senin gibi içimde bazı endişeler ve korkular vardı. Ama emin ol yaptığın askerliğe inanamayacaksın. Kısa dönem yada uzun dönem olarak belirtmemişsin ama ikiside çok iyi. Ben kısa dönemdim. Usta birliğim Milas'a çıkmıştı. Fazla uzatmaya gerek yok hiç aklını karıştırıp canını sıkma çok keyifli bir askerlik dönemi geçireceksin. Sana değer verildiğini hissedeceksin.
  • yalan. bizede oyle soyleiler. çok iyi kıyak diye. özel izinle dışarı çıkmış bulunmaktayım. yarın sabah tekrar tugaya teslim olacagım. şuan ki hali ile Allah kimseyi kutahya hava er egitime düşürmesin. ben kısa donemim. cektiğimi ben biliyorum. hele 15 aylık ların çektiğine ise sadece şahitiz ve tek cumle ile: adamların eğitim sahasına hergun en az 3 ambulans geliyor. dusunun neler yasıyolar.

eski kutahya yok artık. tugay komutanı eskiden pilotmuş. eğitime onem vermemiş. ama şimdiki piyade bilmem kim. baska soze gerek yok sanırım.
  • wala bende havacılıkta en kötü yer kütahya biliyorum rahat olunacak bi yer değil
  • havacı olarak türkiyede başka eğitim birliği yok zaten. havacıysan yolun kütahyadan geçecek en az 35 gün burda acemilik yapacaksın, birde arkadaşım kütahya zor demiş. havacı türkiyenin en rahat askerliğini yapıyor. daha zorunu görmediği için ona bu askerlik zor geliyo. kaç defa 2400 koşu yaptın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.