Şimdi Ara

Kutlarım CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM.. AMAA.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Futbolu bilen bir kimse Muslera'nın kaptırdığı ve gol olan pozisyonun gol olmadığını,Muslera'ya faul yapıldığını vb söyleyemez.Söylerse delidir.En az 8 dakika uzatma vardı musleranın 10ar saniyelik yatışları toplasan zaten 1-2 dakka.E bide oyuncu değişiklikleri fauller sonrası tartışmalar bilmemne.Ayrıca Dia faul yapmamıştı o kırmızı yediği yerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vodka 70cL

Yensekte yenilsekte son sözüm FENERBAHÇE ! Ama bunu unutmayın. Bu maçta en iyim oynayan HAKEMDİ. yüzde binlik golumuzu vermedi. Haksız yere oyuncumuz atıldı. Maç berabere bitti ve galatasaray şampiyon oldu. Kutlarım, Canı gönülden kutlarım. ama sakına SAKINA HAK ETTİK DEMEYİN !

• Bal gibide Galatasaray haketti bu şampiyonluğu.Neyin kafasını yaşıyorsunuz?Birkaç gün sonra şampiyonluk acısı diner...
  • Kartlar az bile kaldı. Bizim takım verdi maçı resmen. Maça taktiksiz çıkan aykut hocaya da selam olsun. Tebrikler
  • Tebrrikler Galatasaray.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

Hakem tarafsızdı. Kırmızı kartlar doğruydu bence. Ayrıca o gole ben de ilk başta gol demiştim ama değilmiş kural gereği. Sonuç olarak adamlar hak etti yani lazı cimi yok tebrik etmesini bileceksiniz.

Ben tebrik ederim. Ama kaleci topu elinden kaçırıp top yere değdikten sonra semih vuruyorsa bu kural dışı değildir !!! Futbol dersimi vericem şimdi ya !

göz var nizam var neyine elinden kaçırmış herif degaj dikicek topu salıp vurucakken semih önüne atlıyo sen neyin kafasını yaşıyosun?

Hak Ettik şampiyonuz Şampiyonlugu erteleyebilirsiniz ama şampiyonu değiştiremezsiniz!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

quote:

Hakem tarafsızdı. Kırmızı kartlar doğruydu bence. Ayrıca o gole ben de ilk başta gol demiştim ama değilmiş kural gereği. Sonuç olarak adamlar hak etti yani lazı cimi yok tebrik etmesini bileceksiniz.

Ben tebrik ederim. Ama kaleci topu elinden kaçırıp top yere değdikten sonra semih vuruyorsa bu kural dışı değildir !!! Futbol dersimi vericem şimdi ya !

Hak Ettik şampiyonuz Şampiyonlugu erteleyebilirsiniz ama şampiyonu değiştiremezsiniz!!!!

hayatınız alıntı. Copy Paste olmuş hayatınız. Bütün sayfalarda bu yazıyı görüyorum. kendiniz bir kelime türetin

• Geçen sene şehrinin takımını tutan, olmaz olsun böyle takım diyenler, ağlamayın dersi veriyor.
    Her olayda bu bölüme gelen, sene boyunca Fenerbahçe ile uğraşan, Fener'in nasıl ceza alacağıyla yatıp kalkan adamlar ağlamaktan bahsediyor. Sizin nefesiniz Fenerbahçe olmuş
  • Ancak bu kadar direnebildik cemaatin oyununa, aykut kocamanin dedigi gibi oyun bitti.Tebrik ederiz gsyi.Artik birakirlar Aziz baskanimizi.Aziz baskanin cikmasini hicbir kupaya degismem, kimse de degismemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayatınız alıntı. Copy Paste olmuş hayatınız. Bütün sayfalarda bu yazıyı görüyorum. kendiniz bir kelime türetin

Bu kadar dokunuyosa okuma birader forum falan git agla açılırsın biraz

Evet ben ağlarım. Kaybettik diye ağlarım. siz gidin biraz daha çocuk öldürün kolay gelsin.

Senin Allah korkun var mi be adam? Yalanlandi o haber. Iftirada son noktaya ulastiniz. Sikistigin yerde boyle pislik laflar mi edersin hep? Bu mudur adamlik?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

Ancak bu kadar direnebildik cemaatin oyununa, aykut kocamanin dedigi gibi oyun bitti.Tebrik ederiz gsyi.Artik birakirlar Aziz baskanimizi.Aziz baskanin cikmasini hicbir kupaya degismem, kimse de degismemeli.

• Cüneyt Çakır bence iyi bir maç yönetti.
  • Çok üstelemeyin, arkadaş hem futbol cahili hem de Kadıköy'de kupayı kaldırışımız biraz (ama cok miniminnacık biraz) üzmüş.
  • musleranın 10 sn oyalanmasında ne var ? arkadaşım sen git bizi arenada yendiğiniz 1-0 lık maçı izle volkan eline ne zaman top alsa 20 sn oyalıyor ve maç boyunca İSTİSNASIZ DURMADAN YAPTI! 10 20 dk zaman çaldı
  • arkadaşlar hakla hukula bu işler yürümüyor.türkiye ff ve mhk hakka hukuka uygun davranıyor mu ki,haktan hukuktan bahsediyorsunuz.
  • aahahahah :D
  • quote:

Yensekte yenilsekte son sözüm FENERBAHÇE ! Ama bunu unutmayın. Bu maçta en iyim oynayan HAKEMDİ. yüzde binlik golumuzu vermedi. Haksız yere oyuncumuz atıldı. Maç berabere bitti ve galatasaray şampiyon oldu. Kutlarım, Canı gönülden kutlarım. ama sakına SAKINA HAK ETTİK DEMEYİN !

Dün sahaya inenlerden biri olmalısın , çünkü sahaya inen taraftarda senin gibi düşünüyor eminim , biraz tebrik etmesini bilin , bu arada yaş kaç merak ettim oyuncular haksız yere atılmışmış. Geçiniz
  • GS sonuna kadar hak etti...

Akşam da keşke birkaç ölü polis haberi alsaydık, içimin yağları erirdi... Var mı öyle helikopterden gaz atmak...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

hakketmedik, şampiyonluğu manisaspor hakketti :D güldürmeyin ya , 34 hafta lig oynandı 9 puan fark yediniz, hikayeden 6 hafta playoff oynandı.Ve yine şampiyonuz.

Sizden sadece sizi heyecanlandırdığımız için özür dileriz :)

Ne heyecanı allah aşkına. 1 kere kaleye gelmediniz. ne zaman geldinizde UWWWW diyipte terimiz aktı? Hiç bir pozisyonunuz bizi strese bağlamadı. Selçuk şahin dışında !

TT Arena' da 2-1 yendiğiniz maçta yani 2 kere orta sahayı geçip 2 tane gol attığınız maçta demiyor muydunuz deplasman takımı böyle oynar, akıllı oynadık diye.

Bizde akıllı oynadık işimize yarayan bir sonuçla çıktık Kadıköyde kupayı kaldırdık. Sezon başından beri oynanılan futbollada sonuna kadar hak ettik.

• Gözünüzü seveyim şu Semih'in pozisyonuna kim gol diyor ? Yapmayın etmeyin.Biz hakettik ve aldık.Boş yere bahane aramayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.