13 15 yaşındaki liselilerin açtığı konulara itibar edipde cevap yazmayın.. beton atın üstüne gidin
antu dan bu arkadaşa transfer teklifi gelmiş. gel bizim forumda yaz buralarda harcanma diye.
yav he he
quote:
Orijinalden alıntı: Vodka 70cL
Yensekte yenilsekte son sözüm FENERBAHÇE ! Ama bunu unutmayın. Bu maçta en iyim oynayan HAKEMDİ. yüzde binlik golumuzu vermedi. Haksız yere oyuncumuz atıldı. Maç berabere bitti ve galatasaray şampiyon oldu. Kutlarım, Canı gönülden kutlarım. ama sakına SAKINA HAK ETTİK DEMEYİN !
Dostum o Top gol degildi bi kere bunu bil kirmizi karta gelince faul belki yanlis karar ama dia orada sinirinde topa vurdu ve karti yedi bence GSli oyuncunun karti haksizdi...!
Sampiyonu hakeden tek taraf vardi o da acik ve net GALATASARAYdi...!
Ağrı kesici alıyorsun 1-2 güne kadar geçer. Ama mental düzensizlik biraz sürüyor, aile hekiminiz ile sürekli irtibatta kalın. (Sahada timsah yapan arkadaşların önerisi bu şekilde)
quote:
Orijinalden alıntı: Vodka 70cL
quote:
Orijinalden alıntı: metallurgy
Hakem tarafsızdı. Kırmızı kartlar doğruydu bence. Ayrıca o gole ben de ilk başta gol demiştim ama değilmiş kural gereği. Sonuç olarak adamlar hak etti yani lazı cimi yok tebrik etmesini bileceksiniz.
Ben tebrik ederim. Ama kaleci topu elinden kaçırıp top yere değdikten sonra semih vuruyorsa bu kural dışı değildir !!! Futbol dersimi vericem şimdi ya !
Kesin değildir.Fifa sana sorar bundan sonra. Ya sabır...
quote:
Orijinalden alıntı: Cole Phelps
Ancak bu kadar direnebildik cemaatin oyununa, aykut kocamanin dedigi gibi oyun bitti.Tebrik ederiz gsyi.Artik birakirlar Aziz baskanimizi.Aziz baskanin cikmasini hicbir kupaya degismem, kimse de degismemeli.
Pardon ama başka ??? Uefa ile görülecek hesabınız var.
o maçta hakem açısından tartısılacak tek karar ujfa nın kırmızısıydı baska olay yok geciniz bahaneleri kadıkoyde kupa kalktı aglayın zırlayın hem bişe olmussa bile bu ulkede onemli olanın sonucun oldugunu sizden ogrendik